Станіслав Гудзь: факультет землевпорядкування першим пріоритетом!

18 July 2019, 13:18

Одним із вирішальних подій у житті людини є вибір університету та спеціальності, яка дозволить у майбутньому забезпечувати фінансове благополуччя та приносити моральне задоволення.


До вибору спеціальності та ЗВО випускник Хорольської гімназії Полтавської області Станіслав Гудзь поставився виважено, вивчивши потреби ринку праці. Вибір припав до душі як батькам, так і Станіславові. Першим пріоритетом він визначив для себе спеціальність «Геодезія та землеустрій», адже йому імпонує робота з технікою, приладами, а не звичайна монотонна офісна.

 


Інженерна спеціальність користується попитом завжди, а в умовах анонсованого відкриття ринку земель сільськогосподарського призначення попит на інженерів-землевпорядників та інженерів-геодезистів буде стрімко збільшуватися.


Станіслав познайомився з факультетом землевпорядкування на Дні відкритих дверей та під час участі в олімпіаді.

 

- Що найбільше сподобалося в університеті та чому обрав факультет землевпорядкування?
Україна, як європейська держава, постійно налагоджує зв’язки і торує шлях на міжнародній арені. Саме міжнародна  діяльність факультету приємно здивувала і зацікавила.
Щодо вибору факультету, то сподобалося, що студентське життя – це не лише вивчення «сухої» теорії в аудиторіях, а й достатньо тривалі навчальні практики, літні школи , стажування тощо.
Також приємним «бонусом» навчання саме на факультеті землевпорядкування НУБіП України є обсяг державного замовлення, а цього річ це аж 43 державних місць.

 

- Тепер більшість молоді черпає інформацію з мережі Інтернет. Чи була корисною інформація, подана на сторінці факультету? Що найбільше запам’яталося?
Так, звичайно. Про факультет землевпорядкування можна дізнатися все із офіційного сайту та сторінок у Facebook. Коли ознайомлювався, то найбільше запам’яталося дозвілля студентів  та кількість художніх колективів і гуртків.

 

- Хотілося б більше дізнатися про твої захоплення та як проводиш вільний від навчання час?
Спорт, спорт і ще раз спорт! Багато років поспіль займаюся пауерліфтингом. Я призер Чемпіонату Полтавської області з класичного пауерліфтингу, переможець Відкритого Кубку Полтавської області з пауерліфтингу, жиму лежачи та класичного жиму лежачи.


 

- І на завершення, щоб хотів порадити школярам для успішного вступу в університет?
Використовуйте будь-які можливості для отримання додаткових знань та балів для відмінного результату! В НУБіП України для цього проводяться підготовчі курси, які готують вступників до складання ЗНО, а також олімпіада. В сумі участь може додати до ваших результатів ЗНО аж + 30 балів! Не втрачайте таку чудову можливість!

 

Розмову вела Богдана Ярова,

старший викладач кафедри геодезії та картографії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook