Науковці кафедри глобальної економіки підвищують кваліфікацію у написанні наукових робіт англійською мовою

June 7, 2019

 Загальновідомо, що безперервний професійний розвиток науково-педагогічних працівників сприяє ефективному провадженню освітньої діяльності та в результаті забезпечує належний рівень якості освіти. Саме тому, викладачі НУБіП опановують новітні методики, набувають нових, оновлюють та поглиблюють раніше отримані компетентності. Цьому сприяють різноманітні освітні проекти для викладачів та науковців, наприклад літні школи.
 Зокрема, викладач кафедри глобальної економіки Вдовенко Альона Володимирівна за результатами відбору долучилася до Літньої школи(термін курсу 28-31 травня 2019 року) для науковців, фахівців з аграрної економіки в рамках пілотного проекту із сталої інтернаціоналізації науково-дослідних структур України в умовах глобалізації агропродовольчого сектору України. Місце проведення освітнього заходу - Київська школа економіки за сприяння Лейбніц Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (IAMO, Галле, Німеччина), у співпраці з кафедрою аграрної економіки та сільського розвитку Геттінгенського університету (Німеччина).


 Навчальний модуль (англійською мовою) мав на меті допомогти фахівцям покращити навички, які необхідні для комунікації та публікації досліджень у топових міжнародних виданнях з аграрної економіки.


 У рамках курсу лектор проф. др. Штефан фон Крамон-Таубадель (Геттінгенський університет, Німеччина) здійснив огляд наукових журналів з аграрної економіки, прокоментував процес написання наукової статті, подання на рецензування, коригування після рецензії, публікації роботи, а також рецензування статей інших авторів – про що необхідно знати. Доктор Штефан фон Крамон-Таубадель відмітив типові помилки при написанні праць англійською мовою, надав поради та пропозиції, ознайомив з практикою вправного написання наукових статей (уникнення плагіату та інші підводні камені).


 Також протягом занять науковцями були обговорені актуальні теми наукових досліджень з аграрної економіки та досвід їх дослідження в Німеччині, зокрема ринок землі, економіка та екологія, органічне виробництво та інші.
Учасники курсу, викладачі з різних куточків України, розширили свої знання і в подальшому планують використовувати набуті навики у науковій та викладацькій діяльності.

 

Викладач кафедри глобальної економіки Вдовенко Альона Володимирівна

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook