Школярі Бориспільського району роздумують щодо майбутнього фаху

March 18, 2019
Броварський район

Доцент кафедри геоінформаційних систем і технологій Антоніна Москаленко провела зустріч з учнями 10 та 11 класів Требухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Броварського району Київської області.

Під час зустрічі випускники отримали вичерпну інформацію про історію, структуру, напрями та спеціальності підготовки фахівців в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, умови вступу в поточному році. Школярів цікавили питання особливостей та переваг навчання правовим, комп’ютерним наукам, оскільки ці напрями досить широко представлені також в інших вишах.

 

Наступною адресою профорієнтаційної роботи стала ще одна школа Київщини – Дударківська ЗОШ І-ІІІ ступенів Бориспільського району. Крім надання детальної інформації про здобутки університету та умови навчання, переліку спеціальностей, культурне та спортивне життя студентів, доцент відповіла на запитання випускників щодо можливості навчання на військовій кафедрі, здобуття другої вищої освіти, вартості навчання тощо.

 

Далі Антоніна спілкувалася з учнями десятого та одинадцятого класів Гірської загальноосвітньої школи I-III ступенів. Для учнів 11 класу вона надала інформацію про проведення олімпіади в НУБіП та перелік спеціальностей, а для десятикласників - ще й інформацію про підготовчі курси та старт з 2020 року нової спеціальності 103 Науки про Землю / Геоінформатика. Учнів запитували про особливості проведення практик, наявність гуртожитків та умови проживання в них, можливість розвиватись творчо, займатись спортом. 

Олег Дроздівський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook