Факультет аграрного менеджменту гостинно вітав випускників шкіл 2019 року, які мають бажання стати студентами-менеджерами та маркетологами

March 28, 2019

    28 березня 2019 року на факультеті аграрного менеджменту відбулася зустріч з випускниками шкіл. Уже з 9 години ранку викладачі факультету аграрного менеджменту радо зустрічали своїх майбутніх студентів біля 3 корпусу НУБіП України. Впродовж наступних двох годин випускники шкіл мали можливість погуляти по території НУБіП України, ознайомитися з експозиціями різних факультетів, відвідати музей історії НУБіП України та, звичайно, помріяти про своє майбутнє студентське життя.

Об 11 годині всі школярі зі своїми батьками та класними керівниками зібралися в актовій залі 3 корпусу НУБіП України для спілкування. Студенти були ознайомлені з основними напрямками роботи університету, правилами вступу 2019, цікавинками студентського життя.

Після завершення офіційної частини свята майбутні студенти факультету аграрного менеджменту НУБіП України були супроводжені викладачами факультету аграрного менеджменту до ошатної 233 аудиторії 10 корпусу для спілкування з деканом факультету, завідувачами кафедр, керівником міжнародних програм, викладачами та запрошеним на факультет заступником секретаря Приймальної комісії. Варто відзначити, що 233 аудиторія ледь вмістила всіх бажаючих (120 осіб) навчатися на факультеті. 

 

Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук цікаво розповів про основні здобутки факультету, можливості та плани на майбутнє, зокрема акцентувавши увагу на розвитку активної співпраці з бізнесом та роботодавцями, а також на існуванні діючих міжнародних програм академічної мобільності студентів.

 

Після декана факультету аграрного менеджменту виступили завідувачі кафедр факультету, презентувавши зміст освітніх програм, наявних на факультеті: адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності – Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського – Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі – Руслан Буряк, біоекономіки – Микола Талавиря, управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами – заступник завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко. Після цього слово було надано представниці студентського самоврядування Анні Кравчук, яка розповіла про роботу студентської організації та студентське дозвілля. На особливостях навчального процесу на факультеті акцентував свою увагу заступник декана факультету аграрного менеджменту Олександрр Новак. Інформацію щодо вступу на факультет аграрного менеджменту виклав та роз’яснив у доступній формі заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НУБіП України Анатолій Міняйло. Особливу зацікавленість студентів викликав виступ Олени Ковтун, керівника міжнародних програм, щодо діючих на факультеті програм академічної мобільності.

 

Про це свідчить той факт, що наприкінці заходу абітурієнти шкіл активно підходили до неї та задавали питання, не поспішаючи покинути стіни факультету аграрного менеджменту НУБіП України.

Зустрічі з майбутніми студентами – завжди цікаві та корисні, оскільки дозволяють не тільки поінформувати про весь спектр можливостей для студентів, які навчаються на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України, але й дізнатися, що саме цікавить сьогоднішніх школярів, які напрямки роботи є необхідними та актуальними у майбутньому. Обмін позитивними емоціями, цікаві знайомства, зростання мотивації до навчання та успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання серед школярів – ось неповний список переваг таких заходів як День відкритих дверей. Сподіваємося, що дуже скоро випускники шкіл, з якими ми спілкувалися сьогодні, стануть частиною міцного колективу студентів та викладачів факультету аграрного менеджменту НУБіП України.

 

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook