Workshop «Комерційна діяльність на ринку товарів та послуг»: формуємо креативного фахівця

March 2, 2019
     Комерсант – той, хто поєднує у собі підприємницькі, комерційні і організаторські здібності та креативно підходить до вирішення поставлених завдань. Саме під таким девізом пройшло практичне заняття з дисципліни «Комерційна діяльність» для магістрів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», яке провела доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі Анна Слободяник.

     Підручними засобами студентам слугували різнокольорові фломастери, ватмани і, безумовно, креативність та знання своєї майбутньої професії. На занятті вони моделювали реальну діяльність у змодельованих проблемних ситуаціях. Адже вміння швидко орієнтуватись у нових ринкових умовах господарювання, розпочати свою власну справу, власний бізнес – головне для комерсанта. Workshop мав на меті навчити майбутніх фахівців приймати правильні управлінські рішення, потребував вміння використовувати набуті знання і активно здобувати та засвоювати нові, формувати навички професійної діяльності, розвивати особистіснозначущі якості.

     Магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» продемонстрували здатність приймати конкретні управлінські рішення, логічно і послідовно діяли на кожному етапі завдання, здійснювали проміжний аналіз ситуації та перебудовували манеру поведінки і передбачали подальший розвиток подій. Сподіваємося, всі ці навички вони успішно використають у своїй професійній діяльності.

Надія Резнік, 
завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook