20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

February 20, 2019

         20 лютого вся Україна у глибокій журбі за героями Небесної Сотні, а також за воїнами, які захищаючи кордони нашої держави на Сході, не повернулися до своїх сімей.

     У цей день п'ять років тому в самому серці столиці, на Майдані, розігралася кривава драма. Тодішня злочинна влада спрямували проти мирних протестувальників озброєні підрозділи. Від їх куль полягло більше сотні наших співгромадян, вина яких була лише одною – вони не захотіли жити у безправній, несправедливій країні. Серед Героїв Небесної Сотні і студент нашого Бережанського агротехнічного інституту Устим Голоднюк!

     Вічна пам'ять усім героям Небесної Сотні, які запалили зорю світанку над нашою країною. Революція гідності, героїзм наших воїнів на Донбасі стали переломними історичними моментами і вже увійшли славними сторінками у новітню історію України. Події на Майдані ще раз підтвердили вражаючі незламність, патріотизм та хоробрість українців, які ціною власного життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої держави.

     20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, вшануймо всіх захисників України. Як тих, хто полягли, так і тих, хто сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет держави. Серед них – наші студенти, випускники, співробітники Андрій МоругийОлександр МарчукКостянтин МогилкоІван Ступак та інші. І завжди пам’ятаймо про них – знайомих і не знайомих. Завдяки їм ми маємо власну державу, власну історію, власну армію, можливість навчати і навчатися, маємо власну гідність. Пам’ятаймо про це завжди…

Слава Україні!
 

Із скорботою

 

ректор,
доктор педагогічних наук, 
професор

Станіслав Ніколаєнко

 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook