Жіноча збірна гуманітарно-педагогічного факультету – чемпіони спартакіади студентів з баскетболу 3х3

October 19, 2018

16 та 18 жовтня 2018 року в ігровій залі навчального корпусу №9 НУБіП України відбувалися змагання 62-ї спартакіади студентів з баскетболу 3х3(жінки). Дуже приємно, що взяти участь в змаганнях виявили бажання 14 збірних команд факультетів та ННІ. Загалом – 64 учасниці, серед яких, як досвідчені баскетболістки так і звичайні поціновувачі цього виду спорту. Так, збірна команда гуманітарно-педагогічного факультету просто затьмарювала всіх зірковим складом своєї команди – усі представниці баскетбольного клубу «НУБіП України», котрі приймають участь у змаганнях всеукраїнського і міжнародного рівнів, це: Поліна Хорошилова, Надія Янова, Анна Мартиненко, Єлизавета Кушнір та Дар'я Шершньова. Також, без особливих зусиль перше коло змагань здолали факультети: тваринництва та водних біоресурсів, юридичний, харчових технологій та управління якістю продукції АПК і механіко-технологічний.

В четвер,18 жовтня, відбулася фінальна частина змагань – боротьба за призові місця. Матчі були сповна насичені яскравими та вольовими моментами, які супроводжувалися бурхливими оплесками вболівальників. Отже, переможцями та призерами 62-ї спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу 3х3 (жінки) стали:

третє місце – факультет тваринництва та водних біоресурсів;
друге місце – факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК;
перше місцегуманітарно-педагогічний факультет.

Особлива подяка вболівальникам, котрі палко підтримували улюблені команди та запрошуємо всіх бажаючих 27 жовтня 2018 року в спортивний комплекс «Меридіан», де відбудеться гра другого туру жіночого чемпіонату України з баскетболу між командами «НУБіП України» та «Мобі» Бровари.

Вітаємо переможців і призерів змагань! 
 

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook