Другий день роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи фінансового забезпечення аграрного сектору: вітчизняний та зарубіжний досвід»

14 September 2018, 17:00
Другий день роботи ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи фінансового забезпечення аграрного сектору: вітчизняний та зарубіжний досвід» розпочався з виїзного практикуму на ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів». Історія підприємства починається з 1931 року із пункту «Заготзерно» в м. Сквира, з двох дерев’яних складів на 500 тон зерна кожен. Сьогодні ж комбінат переробляє більше 5000 тон зерна в місяць і 60% виробленої продукції експортується до країн Африки, Азії, Європи, а інша частина залишається для споживання на внутрішньому ринку.
 
Виробництво включає в себе:
1.   Цех виробництва круп:
-     лінія переробки зерна гречки на крупу потужністю 200 тон за добу;
-     лінія переробки зерна вівса на крупу потужністю 90 тон за добу;
-     лінія переробки зерна кукурудзи на крупу потужністю 140 тон за добу;
-     лінія переробки зерна пшениці, ячменю, жита, проса на крупу потужністю 75 тон за добу.
2.   Цех виробництва пластівців та борошна:
-     лінія виробництва пластівців вівсяних, гречаних, кукурудзяних, пшеничних, ячмінних, житніх і пшоняних, а також їх суміші, потужністю 75 тон за добу;
-     лінія виробництва борошна гречаного для продуктів дитячого харчування потужністю 25 тон за добу;
-     лінія виробництва борошна кукурудзяного для продуктів дитячого харчування потужністю 25 тон за добу;
-     лінія виробництва вівсяної крупки для продуктів дитячого харчування потужністю 25 тон за добу.
 
     
Також учасники конференції відвідали Ландшафтний парк Буки - Храмовий комплекс з ландшафтним парком, блок гостьових замків. Будівництво Храмового комплексу почалося в 1999 році за проектом архітектора Бабич Ю.І. на річці Ростовіца. При будівництві були об'єднані історичні канони української архітектури із сучасною. На території парку розташований фонтан "Дружба народів". Він довгі роки прикрашав Хрещатик м. Києва - столиці нашої України. В 90 - і роки під час реставрації площі "Дружба народів" фонтан демонтували. А в 2011 році святкували відкриття фонтану в ландшафтному парку. Багато сил і вміння довелося докласти, щоб відреставрувати і запустити в дію цього велетня. Цим місцем любуються тисячі туристів, що приїжджають щоб насолодитися чудовою місцевістю та мальовничими краєвидами.
 
     
Кафедра фінансів має багато планів на майбутнє і постійно працює над їх реалізацією. Ми сподіваємося на ще більш плідну співпрацю протягом наступних років з учасниками даного заходу і плануємо проводити зустрічі частіше, щоб всі охочі мали можливість обмінюватися досвідом та вирішувати важливі питання розвитку фінансів України.
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook