Абітурієнтка з Київщини продовжуватиме навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті

July 26, 2018

 Корецька Марія закінчила Студениківську загальноосвітню школу I-III ступенів, Переяслав-Хмельницького району, Київської області. Нещодавно вдало склала ЗНО. Марія планує вступати до вищого навчального закладу. Про те, чому наша майбутня студентка обрала саме НУБіП України, йтиме мова в нашому інтерв’ю.

-Звідки дізналися про НУБіП?

-Від знайомих, які вже навчаються в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті, також багато інформації дізналася з офіційного сайту. Згодом зрозуміла, що цей університет – шлях до успіху у моєму майбутньому.

-Чому обрали спеціальність «Філологія»? Які переваги спонукали до цього?

-Вивчення іноземної мови в сучасному світі − це одна з найважливіших складових сучасної, успішної людини. Знання хоча б однієї іноземної мови розширює світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу, а знання ще і другої іноземної мови відкриває нам цілий світ. Зупинила свій вибір на НУБіП України тому, що цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном, зокрема навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою «подвійних дипломів» на гуманітарно-педагогічному факультеті.

-Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

-Моє бажання – отримати якісну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я здійсню свою мрію − стати філологом, адже знання іноземних мов – це великий скарб, який завжди відкриває великі можливості та перспективи.

-Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві, у науці?

-Я творча та активна особистість. Постійно брала участь в міських олімпіадах з англійської мови, маю призові місця. В цьому році зайняла II місце у районній олімпіаді. Займалася також дослідницькою роботою, брала участь у конкурсі наукових робіт Малої академії наук України (секція: українська і світова література), зайняла I місце у районі.

Розмову провели
студентка групи Філ-1502
Марія Дімітрієва,
асистент кафедри романо-германських
мов і перекладу
Олена Мишак

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook