I Всеукраїнська науково-практична конференція студентів і аспірантів «Теоретичні та прикладні аспекти розробки комп’ютерних систем '2018»

March 30, 2018
29 березня на факультеті інформаційних технологій відбулася I Всеукраїнська науково-практична конференція студентів і аспірантів «Теоретичні та прикладні аспекти розробки комп’ютерних систем '2018». Метою конференції було ефективне представлення та обговорення результатів наукових досліджень і прикладних розробок студентів та аспірантів у галузі моделювання, проектування, розробки і впровадження сучасних інформаційних технологій.
З вітальним словом до учасників конференції звернувся заступник декана з наукової роботи к.т.н. Ткаченко Олексій Миколайович.
Серед учасників конференції були студенти різних закладів вищої освіти, серед яких КНУ ім.Шевченка, НТУ «КПІ» ім.Сікорського, КНУБА, тощо. Студенти магістратури, бакалаврату, аспіранти доповіли про свої дослідження, їх результати та перспективи розвитку.
 
 
  
Після усіх виступів були визначені кращі доповіді, окремо серед студентів бакалаврату та магістратури.
Серед бакалаврів призові місця отримали:
1 місце – Дмитро Артемчук з доповіддю «Програмне забезпечення системи управління розкладом занять у вищому навчальному закладі»
2 місце – Артем Головатенко з доповіддю «Система управління та забезпечення життєдіяльності агрокультур на базі контролерів «Аrduino»»
3 місце – Ірина Глива з доповіддю «Автоматизоване робоче місце спеціаліста з розподілу навчального навантаження кафедри ВНЗ»
Серед магістрів призові місця отримали:
1 місце – Ілля Марченко з доповіддю «Система управління потоками замовлень поліграфічних послуг»
2 місце – Лілія Михалюк з доповіддю «Інтeлeктуaльнa тeхнoлoгія aнaлізу якoсті oсвіти у вищoму нaвчaльнoму зaклaді»
3 місце – Владислав Рішко з доповіддю «Інформаційно-аналітична система миттєвого реагування на надзвичайні ситуації».
Усі доповідачі конференції отримали сертифікати, переможці – дипломи, а перші місця в номінації «Краща доповідь» – солодкі презенти.
Започаткування такої конференції дає можливість не лише розвивати дослідницьку компетентість молодих вчених, а й комунікацію та співпрацю на основі використання інструментів відкритої науки.

Ящук Дар’я, асистент кафедри комп’ютерних наук 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook