Відбулася співбесіда з ректора Станіслава Ніколаєнка з керівництвом факультету землевпорядкування

January 18, 2018

   17 січня комісія на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком продовжила заслуховувати звіти і плани керівників структурних підрозділів. Сьогодні свої доповіді представили шість факультетів, серед яких і факультет землевпорядкування. Його представили декан Тарас Євсюков, заступник декана з наукової роботи Іван Ковальчук та заступник декана з навчальної та виховної роботи Наталія Мединська.

    2017 рік декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков назвав випробувальним для колективу. Таку оцінку він узагальнив на основі аналізу вступної кампанії. Хоча кількість студентів вдалося зберегти, але роботу по залученню, запрошенню на навчання потрібно посилювати в рази. На факультеті нової якості набула співпраця з роботодавцями – значно поліпшена матеріальна база, відремонтовані аудиторії, поповнений парк геодезичного обладнання, з’явився безпілотний летальний апарат тощо. У планах знову ж таки започаткувати школу професійної майстерності, по-сучасному оснащувати лабораторії, поліпшувати якість освітнього і наукового процесів. Проректор Сергій Кваша закликав у профорієнтаційній роботі на повну використати наявні інструменти – олімпіаду для вступників і підготовче відділення. 

     19 січня відбудуться збори тредового колективу факультету землевпорядкування, де вже Тарас Євсюков відзвітується про роботу факультету за 2017 рік.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook