Конкурс на кращу новорічну ялинку

December 19, 2017

 Яке ж новорічне свято без ялинки? Це, здавалося б, звичайне дерево, ще здавна стало невід'ємною складовою зимової атмосфери, якої ми з нетерпінням чекаємо. Проте, як іноді буває сумно прощатися із цим святковим атрибутом! 

 Профгрупорг факультету конструювання та дизайну за підтримки деканатів факультетів КД та МТ організували конкурс на кращу новорічну ялинку, виготовлену із підручних матеріалів, та вітальну листівку для студентів та співробітників двох факультетів - МТ та КД. 
До дня святого Миколая організатори влаштували виставку робіт конкурсантів, аби усі бажаючі могли візуально оцінити роботи учасників та обрати, на свою думку, гідних переможців. 19 грудня відбулося голосування, на якому незалежне жюрі у складі 24 чоловік  обрало кращі роботи серед усіх учасників. Кожна робота мала тільки свій порядковий номер, а автори залишались невідомими, аби вибір був максимально об'єктивним та справедливим.
Таким чином, з-поміж різноманіття цікавих та неординарних робіт, було обрано шість найкращих, за які конкурсанти отримали звання переможців конкурсу.
Серед них перше місце отримала робота під номером 29 (20 голосів), виконана доцентом кафедри механіки Куценко А.Г., друге місце - робота номер 30 (17 голосів) студентки ІІ курсу групи БУД-1604 Породько Оксана, а третє - ялинка під 25 номером (14 голосів)  студентки БУД-1604 Обелець Ольги.
Доцент кафедри нарисної геометрії та комп'ютерної графіки і дизайну Василів П.А. виборов 4 місце робота номер 34 (11 голосів), 5 місце отримав студент групи БУД-1604 Козиренко Сергій робота номер 33 (9 голосів), та 6 призовим місцем було наділено студента ІІ курсу групи МАШ-1602 Сторожа Ростислава, робота 3 (8 голосів)
Усі представлені роботи були гідними здобути звання переможців, а учасники здобули неповторний досвід конкуренції  та перевірили свої естетичні смаки і вміння створювати прекрасне.
Нам дуже сподобалось, що наші студенти, викладачі та співробітники відгукнулись на цей конкурс і принесли свої чудові роботи. Кожна ялинка - це щось неповторне! Ох і важко було "суддям" визначити переможців, бо таких витворів мистецтва було більше 60.
Викладачі були вражені тим, наскільки талановитою та різносторонньо розвиненою є молодь, яку ми навчаємо.
 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook