У майбутніх керівників закінчилася виробнича (переддипломна) практика

November 25, 2017

22 листопада на кафедрі методики навчання та управління навчальними закладами відбувся звіт з виробничої (переддипломної) практики у магістрів спеціальності «Менеджмент» (Управління навчальним закладом).

Виробничу (переддипломну) практику студенти проходили в залежності від обраної спеціалізації, базами виробничої практики були: Київський професійно-педагогічний коледж імені Антона Макаренка, ДНЗ Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, ДНЗ Київське регіональне вище професійне училище будівництва, ДУ  «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», спеціалізована школа № 129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови.

Звіт розпочали староста групи Півнюк Анна та Колодій Наталія, вони розповіли, що проходили виробничу (переддипломну) практику  у Державній установі «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», студентки  представили щоденник, індивідуальний план, характеристику яку дали керівники на практиканток, також продемонстрували копії документів з якими їм довелося працювати, програма  практики була виконана у повному обсязі.

Наступною була доповідь магістрів, що проходили виробничу (переддипломну) практику у ДНЗ Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою (Альмужний Руслан, Романчук Роман, Трикіша Вікторія, Тур Наталія). Майбутні керівники звітували за допомогою презентації у якій вони розкрили суть своєї діяльності, наголосили  на успішній профорієнтаційній роботі з студентами коледжу, згадали керівників практики, які допомагали працювати над щоденником практики та пояснювали тонкощі управлінської роботи.

Змістовним і цікавим був звіт магістрів з професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка (Вовк Анатолія, Прохорчука Максима, Пригодюка Вадима, Бащенка Руслана) . Ці студенти є випускниками даного коледжу  і тому їм особливо було приємно і легко проходити практику, де все і всі  знайомі. Багато гарних відгуків ми почули в адресу викладачів і керівників практики.

Досить професійною була презентація і розповідь магістрів (Думишинця Олександра і Клименко Надії), що проходили практику у ДНЗ Київське регіональне вище професійне училище будівництва, ці студенти мають досвід викладання у навчальних закладах, тому їх звіт був найкращим.
Свій звіт представила Кондратюк Оксана, виробничу практику вона проходила у спеціалізованій школі № 129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови.

В цілому всі студенти справилися з програмою практики  і виконали її на «добре» і «відмінно».

Валентина Яковлева,
доцент кафедри

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook