Наші дівчата - переможці волейбольного турніру

November 10, 2017

 Зіграні фінальні ігри спартакіади студентів 2017-2018 навчального року з волейболу серед жіночих команд.

Фінальна гра між командами факультету ветеринарної медицини і факультету інформаційних технологій тримала глядачів в напруженні до останньої подачі.
 
Рахунок 2 : 0 на користь факультету ІТ зовсім не відображає напруження гри…
 
 
Команди грають до двох перемог. Перша гра підходить до завершення, рахунок 21 : 24 на користь факультету ветеринарної медицини, проте з цим не згодні їх суперники! І в підсумку перша гра закінчилась з рахунком 26:24 на користь факультету інформаційних технологій.
 
У другій партії команди наче помінялися місцями. При рахунку 19 : 12 на користь ІТшників команда ветеринарного факультету виграє 5 очок поспіль. Капітан суперників бере тайм-аут, і після невеликого відпочинку перемога все ж достається факультету інформаційних технологій на другому місці - факультет ветеринарної медицини.
 
У грі за третє місце перемогу здобула команда дівчат факультету аграрного менеджменту, на четвертому місці команда конструювання та дизайну.
Підсумковий протокол турніру, сітку змагань, результати ігор можна переглянути на сторінці Протоколи змагань.
З суддівством ігор успішно впорались тренери волейбольних студентських команд Микола Вишневський і Дмитро Магльований разом зі студентами з чоловічої збірної університету. Хоча інколи вболівальники вважали що розбираються у грі більше ніж судді.
 
Вітаємо переможців і усіх учасників турніру та висловлюємо щиру подяку вболівальникам, котрі завзято підтримували свої команди! Нагородження команд призерів провів проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, а від деканату переможці отримали солодкий приз.
 
Спорт – це майстерність, психологічна стійкість і вдача. Що і побачили численні глядачі фінальної гри.
 
В’ячеслав Пархоменко,
фото Андрій Петлицький
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook