Практична підготовка магістрів економічного факультету

October 5, 2017

 З метою покращення практичної підготовки студентів кафедра підприємництва та організації агробізнесу провела виїзні практичні заняття для магістрів спеціальності «Економіка» на базі агрохолдингу Grain Alliance (Баришівська зернова компанія). Працівники компанії розповіли про історію агрохолдингу, його діяльність та організаційну структуру.

Студенти ознайомилися з основними виробничими процесами компанії. Зокрема вивчили організацію заготівлі та зберігання зерна на елеваторах, основні фактори які впливають на ціноутворення послуг із зберігання зерна, якісні показники що впливають на його вартість. Побудову системи логістики та матеріально-технічного забезпечення зернового виробництва.

 

 

Студентам була надана можливість побачити сучасні технології обробітку грунту, ознайомитись з кращими зразками сучасної сільськогосподарської техніки. Працівники холдингу детально розповіли про економічні параметри застосування вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки.
Магістри залишились задоволені побаченим і висловили зацікавленість у подальшому набуті практичних знань та знайомстві з діяльністю передових аграрних підприємств.

Доцент кафедри підприємництва та організації агробізнесу
Любар Р.П.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook