УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ

September 19, 2017

3-6 жовтня 2017 року в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого відбудеться І Харківський міжнародний юридичний форум «Право та проблеми сталого розвитку у глобалізованому світі».

Основна ідея Форуму є актуальною як для юридичної спільноти, так і для широкого кола науковців і громадських діячів, оскільки вона присвячена найважливішим соціальним проблемам сьогодення. Провідні теми Форуму сконцентровані на одній з головних цілей сталого розвитку: сприяння побудові мирного та відкритого суспільства, забезпечення доступу до правосуддя для всіх і створення справедливих, підзвітних та заснованих на широкій участі установ усіх рівнів.

До участі у Форумі в якості ключових доповідачів запрошені досвідчені політики, урядовці, науковці України та іноземних держав, співробітники міжнародних організацій, структурних підрозділів ЄС, відомі правозахисники і представники юридичного бізнесу.

У рамках Форуму 6 жовтня 2017 року відбудеться панельна дискусія «Правові засади екологічної та продовольчої безпеки: проблеми імплементації міжнародних стандартів», до участі в якій запрошено науковців кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука професорів В.М. Єрмоленка і О.В. Гафурову.

 

Декан юридичного факультету,

к.ю.н., доцент О.С. Яра

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook