Залучення професіоналів для підготовки ОС Магістр "Підприємництво, торгівля і біржова діяльність" продовжується

September 18, 2017

       Вже стало доброю традицією залучати досвідчених  фахівців-практиків до навчального процесу кафедри біржової діяльності і торгівлі НУБіП України. Одним з таких є Масло Андрій Ігорович. За його плечима багаторічних досвід роботи на багатьох біржових майданчиках світуNew York Stock Exchange (NYSE), Chicago Mercantile Exchange (CME), Intercontinental Exchange (ICE),яким він прагне поділитися з магістрами кафедри.


Масло А.І. є безперечним авторитетом та прикладом успішного трейдера. Ним вже розпочато курс « Біржовий товарний ринок» для нового набору магістрів. Також студенти отримали піврічний доступ до навчальних торгових рахунків від Saxo Bank, який є одним з провідних світових брокерів.

 

Кафедра біржової діяльності і торгівлі сприяє залученню такого рівня професіоналів для підготовки магістрів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», адже конкуренція, глобалізація, євроінтеграція несуть підвищені вимоги до якості людського капіталу, інтелектуального розвитку працівника, рівня сучасних знань і вмінь. Сьогодні знання стають основним капіталом, який визначає динаміку розвитку економіки.
Такий підхід дає можливість підготовки конкурентоспроможних фахівців біржового ринку. Студенти мають можливість на практиці закріпити отримані теоретичні знання.
 
 
старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі

Жайворонок Лідія  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook