Першокурсники прийняли Урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України

August 31, 2017

  Сьогоднішній день на факультеті тваринництва та водних біоресурсів виявився надзвичайно вдалим і приємним. Адже саме нині було поставлено крапку у профорієнтаційній роботі 2016/2017 н.р. і у новоствореній святковій залі навчального корпусу № 3 вручено студентські квитки і залікові книжки новоспеченим студентам-першокурсникам. Ними виявилися 192 юнаків і дівчат, які вступили на денну форму навчання з понад 100 шкіл і 15 технікумів всієї України. І як зазначив у своєму вітальному слові декан факультету Вадим Кондратюк це надзвичайно вагома і серйозна подія. Факультет уже третій рік поспіль виконує державне замовлення і нарощує контингент студентів. Так, за результатами вступної кампанії загалом на факультет було зараховано 316 студентів, третина з яких – контрактники. Це ставить серйозні вимоги до навчального процесу, і науково-педагогічні працівники зроблять усе для успішного опанування фаху новим поповненням студентів.

   Усі першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України
До вітальних слів приєднались гості заходу в.о. академіка-секретаря Відділення зоотехнії Національної академії аграрних наук України Остап Жукорський, заступник директора з наукової роботи Інституту рибного господарства Сергій Тарасюк, директори агрокомпаній, фермерських господарств, завідувачі кафедр, батьки студентів. У своїх виступах кожен зазначав необхідність навчання і самовдосконалення задля досягнення успіхів у подальшому житті. Тож у добру путь на шляху навчання студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів.

 

   Присягу зачитали випускниця Прилуцької загальноосвітньої школи №2, переможниця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт Малої академії наук Анастасія Горбач та випускник Турської сільської школи Волинської області, переможець художньої самодіяльності Раднівського району Олександр Мусійчук. Від батьків виступив батько студента 1 курсу за спеціальністю "Водні біоресурси та аквакультура" Едуард Крайніков, доцент кафедри психології Національного університету ім. Т. Шевченка.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook