Шевченківські вечорниці

March 17, 2017

Кожен українець знає, що 9-го березня відмічається річниця з дня народження Т.Г.Шевченка. Поетичний клуб «Баланс» економічного факультету НУБіП України провів творчий вечір, присвячений цій видатні людині, який відбувся 15-го березня.

Розпочався він веселими піснями: всім відомими та авторськими. Потім ми почули “Заповіт”, який Ахрамєєва Ярослава поклала на музику, а натхненний творами Шевченка, Олег Григорович Криворот продекламував свої власні віршовані версії “Думи мої,думи” та “Заповіт”.

 

Наступний виступ нагадав всім присутнім шкільні роки, коли вчителі казали: “Читайте, діти, “Гайдамаки”, адже, в цьому творі поєднуються історія та філософія, лірика та неймовірна жага до волі”. Саме це і показала нам у своєму виступі Олена Завітовська.

 

Після такого історичного відступу, з’явилися бажаючі зачитати поезію, пов'язану з коханням. Дювенжи Катерина продекламувала твір “Ти не лукавила зо мною”, а Антоніна Мусій зачарувала всіх своєю ніжністю у виконанні “Лілея”.

 

Учасник команди КВН «В десятку» Пелішенко Андрій вчергове вразив своєю акторською грою, коли зачитав вірш “Нащо мені женитися”.
Під кінець вечора, атмосфера наповнилася гумором та піснями під гітару, на якій грала Яцюк Ярослава.

Сподіваємося, що наступна зустріч поетичного клубу відбудеться на свіжому повітрі, коли сонячне проміння буде таким же теплим, як і наші творчі зібрання. Приєднуйтесь!


Секретар СО економічного факультету
Ахрамєєва Ярослава
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook