Гуманітарії провели конкурс студентських наукових робіт

December 12, 2016

      Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1266 від 20.10.16 року нагуманітарно-педагогічному факультеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія та методика професійної освіти». Члени конкурсної комісії в складі голови, доктора педагогічних наук, завідувача кафедри педагогіки Р.В. Сопівника; членів комісії – доктора педагогічних наук, завідувача кафедри методики навчання та управління навчальними закладами М.А. Пригодія; доктора педагогічних наук, професора кафедри педагогіки В.А. Кручек, мали нагоду познайомитись з оригінальними педагогічними ідеями студентської молоді, подискутувати та випробувати студентів на готовність аргументовано відстоювати свою точку зору.

     На конкурс було представлено шість наукових робіт. За підсумками роботи комісія рекомендувала для участі у другому турі конкурсу роботи студентів магістратури спеціальності «Науки про освіту» (спеціалізація «Педагогіка вищої школи») Павлюк Аліни на тему «Виховання патріотизму студентської молоді у вищому навчальному закладі» та Мельник Оксани«Мeтoдикa пpoвeдeння лaбopaтopнo-пpaктичних зaнять з дисципліни «Взaємoдія видів тpaнспopту»».

     Не залишив поза увагою виступи конкурсантів і присутній на засіданні декан гуманітарно-педагогічного факультету, доктор філологічних наук, професор В. Д. Шинкарук задаючи запитання в обговоренні наукових положень сформульованих у роботах конкурсантів. Василь Дмитрович побажав учасникам конкурсу не задовольнятись досягнутим, завжди прагнути найвищого та гідно представити студентську науку гуманітарно-педагогічного факультету на наступному етапі конкурсу, який відбудеться на базі Української інженерно-педагогічної академії

В.А. Кручек,
Професор кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook