Профорієнтація в школі №93: робімо свій вибір

May 6, 2016

Не секрет, що правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, що дозволяє поєднати особисті інтереси та інтереси суспільства. Тому науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей вважають першочерговим завданням профорієнтації формування у випускника школи активної позиції, що відповідає суб'єктивним та об'єктивним умовам вільного та свідомого професійного самовизначення особистості.

З цією метою 5 травня 2016 року викладачі кафедри відвідали з профорієнтаційною роботою загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів «Середня загальноосвітня школа №93» Подільського району м. Києва.

Випускникам школи було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його структуру, основні напрямки підготовки фахівців, умови вступу та навчання, агітаційні матеріали. Основний акцент було зроблено на тих можливостях і перевагах, що їх пропонує студентам гуманітарно-педагогічний факультет університету.

Під час розмови учні виявили зацікавленість та бажання дізнатися більше про вищий навчальний заклад, щоб врешті-решт зробити остаточний професійний вибір. Нехай цей вибір, хоч у кожного й свій, буде правильним.
 

Ю.О. Дем’янова,
r. філол. н., старший викладач кафедри 
англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook