Семінар представника ОТП Банку для майбутніх фахівців фінансового сектору

April 26, 2016

20 квітня 2016 р. кафедрою банківської справи був організований семінар для студентів ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Фінанси і кредит» та ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси і кредит» Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) на тему "Стандарти якісного банківського обслуговування" за участі начальника відділу обслуговування приватних клієнтів Центральної регіональної дирекції ОТП Банк Тетяни Іванівни Щербак.

 

 

Під час семінару представником банку були підняті такі питання: на що треба звертати увагу, щоб обрати банк з якісним обслуговуванням; які основні ознаки, що банк надає якісні послуги; які основні стовпи та закони якісного обслуговування банку тощо. В цілому семінар був цікавим студентам як з позиції користувача банківських послуг, так і майбутніх працівників банку. Студентам на прикладах та в доступній формі були надані рекомендації як досягти успіху на роботі в банку. Після закінчення лекції Тетяна Іванівна відповіла на запитання студентів і викладачів НУБіП.

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України висловлює вдячність ОТП Банку за співпрацю у розбудові системи фінансової освіти в Україні та відзначає високий рівень професіоналізму та сумлінне виконання своїх обов’язків працівниками банку.

 

Олійник О.О.,

завідувач кафедри банківської справи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook