НУБіП зустрів учасників II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура»

15 April 2016, 6:58

      12 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочався II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура». Представництво вишів у ньому вельми географічно розлоге: Рівне, Львів, Одеса, Херсон, Харків, Дніпропетровськ, Біла Церква, Київ, Вінниця. Змагатися за звання найкращого, помірятися, так би мовити, силами у другому турі виявили бажання 33 переможці перших етапів з 11 вишів. Це – Національний університет водного господарства та природокористування, Вінницький національний аграрний університет, Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Гжицького, Харківська державна зооветеринарна академія, Херсонський державний аграрний університет, Одеський державний екологічний університет, Білоцерківський національний аграрний університет, ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» та господарі змагань – НУБіП України.

      Від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка привітав учасників з початком олімпіади декан факультету Вадим Кондратюк. До потенційних переможців і членів журі звернувся перший проректор Ігор Ібатуллін. Він також привітав їх та зауважив, що сьогоднішня подія є знаменною для університету та факультету зокрема, адже проводити другий тур олімпіади і приймати у себе кращих із кращих – це велика честь. Ігор Ілліч коротко розповів гостям про університет з його потужною навчальною і науковою базами та зазначив, що НУБіП запрошує на навчання в магістратуру всіх охочих.

Изображение

     До вітальних слів приєдналася начальник навчального відділу Оксана Зазимко. Вона представила поіменно всіх учасників. За перемогу боротиметься і наша команда, до речі, єдина жіноча у цьогорічних змаганнях, у складі Ганни НіконоровоїАліни Антоненко та Владислави Костюк

   Оцінюватиме знання учасників, набуті у своїх вишах, професійне журі під головуванням професора кафедри гідробіології та іхтіології Миколи Євтушенка. Допомагатимуть йому у цьому завідувач кафедри гідробіології та іхтіології Петро Шевченко, доценти цієї ж кафедри Вікторія ЦедикМеланія Хижняк, доцент кафедри аквакультури Василь Коваленко, а також професорНаціонального університету водного господарства та природокористування Василь Сондак, доцент Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету Роман Новицький, доцент Вінницького національного аграрного університету Вадим Марцинюк.

     Після урочистого відкриття розпочався перший змагальний день. Наразі у ці хвилини триває теоретичний тур.

Изображение

Тож хай переможуть знання, наука і найдостойніші!

Ольга Наконечна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook