Відбулися загальні збори студентів – мешканців гуртожитку

September 3, 2015

3 вересня на гуманітарно-педагогічному факультеті за участі адміністрації, вихователя, кураторів груп відбулися загальні збори студентів – мешканців гуртожитку № 6.


До присутніх звернувся декан факультету Василь Шинкарук. Він вкотре наголосив на необхідності дотримання правил внутрішнього розпорядку, закликав підтримувати чистоту і порядок в студентських кімнатах. Тим паче, що нещодавно в гуртожитку проведено капітальний ремонт, додав заступник завідувача Юрій Масалович.


Враховуючи, що поселення відбувається за результатами академічного рейтингу студентів, Василь Дмитрович наголосив: мешканці гуртожитків мають займати активну громадську позицію, брати участь у факультетських і загальноуніверситетських заходах. До речі, за його словами, цьогоріч рейтинг складатиметься двічі. Спершу – перед зимовою сесією, а вдруге – вкінці весняного семестру. Це дасть змогу відслідкувати кількість набраних балів та за необхідності збільшити їх кількість у другому семестрі. Заступник декана Світлана Харченко також закликала студентів контролювати свій рейтинг та берегти університетське майно.


На зборах йшлося і про необхідність щоденного чергування в гуртожитку. А про те, як можна набрати бали академічного рейтингу, коротко повідомив, на прохання присутніх, представник студради Тарас Савчук.

Також Василь Шинкарук представив аудиторії вихователя гуртожитку від факультету. Ним призначено доцента Олександра Поліщука.

Ольга Наконечна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook