Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету підвищили кваліфікацію в Київському національному лінгвістичному університеті

July 2, 2015

Протягом 29 червня – 1 липня 2015 року на базі Київського національного лінгвістичного університету відбулася Всеукраїнська літня школа з академічного письма англійською мовою для лінгвістів «ENGLISH RESEARCH WRITING IN LINGUISTICS», що проводилася за підтримки Міністерства освіти і науки України, Української асоціації когнітивної лінгвістики і поетики, Центру когнітивних і семіотичних досліджень, програми імені В. Фулбрайта, Українського фулбрайтівського кола та кафедри лексикології і стилістики англійської мови імені професора О.М. Мороховського. 

 
Цікавими та плідними були зустрічі зі знаними українськими та американськими науковцями в сферах когнітивної лінгвістики - професором С. А. Жаботинською, академічного дискурсу - професором Т. Яхонтовою, переможцем програми Фулбрайта Трістою Рапперт-МакДжетрікс, якості освіти - професором Я. Федоровим.
 
В рамках літньої школи викладачі гуманітарно-педагогічного факультету Ірина Грищенко, Олена Соловйова та Наталія Арістова виконали проектні роботи на відмінно та отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації з філології за наступними темами:
- Scientometrics: Conducting and Presenting Your Research;
- Plagiarism Prevention in Academic Papers;
- English Academic Language and Style;
- English Research Paper in Linguistics etc.
 
По завершенню літньої школи всі учасники отримали сертифікати від організаторів.
 
Слова щирої вдячності висловлюємо організаторам Всеукраїнської школи з академічного письма англійською мовою для лінгвістів, зокрема  завідувачу Центру підвищення кваліфікації та екстернату КНЛУ Ельвірі Бондаренко, аташе по культурі посольства США в Україні Катаріні Халок та декану гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Василю Шинкаруку
 
Н. А. Арістова,
О. В. Соловйова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook