29 січня 2015 р. в зоні бойових дій АТО героїчно загинув випускник економічного факультету СТУПАК ІВАН СТАНІСЛАВОВИЧ

February 2, 2015

 

29 січня 2015 р. в зоні бойових дій АТО героїчно загинув

випускник економічного факультету

 

СТУПАК ІВАН СТАНІСЛАВОВИЧ

 

Іван Станіславович (1977 р.н.) закінчив Національний аграрний університет у 1998 р., отримавши спеціальність «Економіка підприємства». Тоді ж на кафедрі військової підготовки і здобув військову спеціальність командира моторизованого взводу на БМП та офіцерське звання.

Професійна діяльність складалася успішно – в одному із комерційних банків пройшов шлях від спеціаліста відділу до заступника керуючого. Незважаючи на це брав активну участь у подіях на Майдані.

Після загострення ситуації на Донбасі пішов добровольцем на службу в ЗСУ. В батальйоні «Київська Русь» цього офіцера поважали та любили. За інтелігентність та освіченість отримав позивний «Мажор». Брав участь у багатьох боях, був контужений.

Останній його бій був прокоментований його підлеглими на одному із телеканалів у сюжеті за 30 січня: “Так звані бійці ЛНР прикривалися місцевим населенням, по нас вівся вогонь з будинків. Коли вівся вогонь, вибігли діти з підвалів. Загинув героїчно наш командир, позивний “Мажор”, були поранені наші хлопці“. Мова йшла про напівзруйнований вже Вуглегірськ.

Вдома, у м.Фастів у Івана Станіславовича залишилися дружина та двоє синів.

 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook