Календар подій

11.09.2023 – 17.09.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.09.2023

Ph.D. Аспіранти розпочали навчання у змішаному форматі

11 вересня 2023 року

  Минув перший тиждень реалізації освітньої складової для аспірантів першого року навчання. В кожній групі здобувачі з високим ентузіазмом визначились із вибором і призначенням старост груп та приступили до навчання. 

Студенти Бережанського фахового коледжу діляться враженнями від проходження практики у Швейцарії

11 вересня 2023 року

  Студентські роки – це один з найцікавіших та неповторних відрізків часу в житті молодої людини. Думаю, що кожен погодиться зі мною. Адже здобуття омріяної професії ґрунтується не лише на сумлінному навчанні, але й активній участі у предметних гуртках, художній самодіяльності, волонтерських організаціях тощо. 

Кафедра банківської справи та страхування долучилась до святкування Дня народження української гривні – символа незалежної держави!

11 вересня 2023 року

 "Гривня – сучасна валюта, яка посідає гідне місце серед інших національних валют світу. Через війну перед гривнею, як і перед усією Україною та кожним українцем, постали нові складні виклики. 

Ректорат: якість освітнього процесу, вибори керівників студентських рад в гуртожитках та додатковий набір до бакалаврату

11 вересня 2023 року

  11 вересня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Він наголосив на загрозах фінансово-економічного характеру для системи освіти України. 

Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК подорожують цікавими місцями університету

11 вересня 2023 року

  Студенти третьої групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК весь тиждень відвідували ексклюзивні місця Національного університету біоресурсів і природокористування України, разом із куратором, доцентом кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. 

Відбувся успішний захист дисертацій аспірантів кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій на здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії

11 вересня 2023 року

  Відбулося два засідання разових спеціалізованих вчених рад РСВР 021 та РСВР 022 із захисту дисертаційних робіт здобувачів кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій з галузі знань 14 «Електроенергетика.  Результати своїх дисертац 

Освітньо-виховний процес розглянуто на зборах студентів другого курсу факультету ветеринарної медицини

11 вересня 2023 року

  08 і 09 вересня на факультеті ветеринарної медицини відбулися збори зі здобувачами вищої освіти 2 курсу. Метою зустрічі було обговорення етапів реалізації освітньо-виховного процесу в першому семестрі 2023-2024 н. 

Студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відвідали музей історії НУБіП України

11 вересня 2023 року

«Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього»Народна мудрість 

На шляху до магістерської програми із консолідації земель: Міжнародний семінар LANDNET у Стамбулі

11 вересня 2023 року

  Із 2002 року Регіональний офіс ФАО ООН в Європі та Центральній Азії (FAO REU) розпочав проведення щорічних регіональних семінарів, які присвячувалися різноманітним проблемам земельних відносин. 

Вівторок
12.09.2023

Запрошуємо на Фінал змагань з міні-футболу серед першокурсників

12 вересня 2023, 15:00

 Фінальна гра та матч за третє місце відбудуться у вівторок, 12 вересня 2023 року, на футбольному полі спортивного комплексу НУБіП України. Початок о 15-00. Запрошуємо вболівальників підтримати команди та долучитися до свята спорту!  

Гостьова лекція з консолідації земель від Фатми Ґюльсевер та Калле Конттінена: досвід Туреччини та Фінляндії

12 вересня 2023, 10:00

Як здійснюється консолідація земель у Фінляндії з урахуванням регуляторних актів ЄС? 

Освітньо-виховний процес розглянуто на зборах студентів третього курсу факультету ветеринарної медицини

12 вересня 2023 року

  11 і 12 вересня на факультеті ветеринарної медицини 

Дисципліни «Започаткування власної справи», «Психологія успіху» та «Фінансові технології, біткойн та ринок криптовалют» є фаворитами вибору студентів бакалаврату НУБіП України у 2023-2024 н.р.!

12 вересня 2023 року

  Студенти нашого університету відповідно до статті 62, пункт 15 Закону України «Про вищу освіту» мають право на вибір навчальних дисциплін у межах, передбачених відповідною освітньою програмою та навчальним планом, в обсязі, що становить не менше як 25 % загальної кількості кредитів ЄКТС, передбачених для кожного рі 

Першокурсники факультету ветеринарної медицини пізнавально та цікаво проводять свій час

12 вересня 2023 року

  Вступ до вищого навчального закладу – це завжди нова сторінка життя, що лякає кожного першокурсника пошуком потрібної аудиторії, новими дисциплінами та купою домашніх завдань. 

Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства сприяють у подоланні наслідків агресії

12 вересня 2023 року

  ННІ лісового і садово-паркового господарства спільно з FSC Україна організували всеукраїнський науково-практичний семінар «Виключення забруднених вибухонебезпечними предметами територій зі сфери FSC сертифікації системи ведення лісового господарства в Україні».< 

Шахові партії в ботанічному саду

12 вересня 2023 року

  Кожного року в нашому університеті для студентів першого курсу організовується свято спортивного азарту. Не виключенням є перевірка спортивного азарту, граючи в шахи. 

Викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК учасники бізнес-зустрічі «Кондитерський бізнес 2023»

12 вересня 2023 року

  7 вересня в Києві відбувся щорічний захід «Кондитерський бізнес» традиційне місце зустрічі виробників кондитерської продукції, постачальників технологій та пакування. 

Команда Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провела зустріч із першокурсниками

12 вересня 2023 року

  8 вересня 2023 року відбулась зустріч команди Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з першокурсниками. 

На побачення до Гутенберга прийшли журналісти-першокурсники НУБіПу фото

12 вересня 2023 року

  12 вересня студентам першого курсу журналістики вдалося відвідати Видавничий центр НУБіП України на практичному занятті з теорії журналістики у супроводі Чижа Івана Сергійовича. 

Страшна війна без жалю забрала життя випускника ННІ лісового і садово-паркового господарства – Героя-захисника Валерія ДРУЗЯ

12 вересня 2023 року

  Ще одна тяжка втрата серед випускників ННІ лісового і садово-паркового господарство НУБіП України. Із сумом та скорботою повідомляємо, що ще в одну родину лісівників прийшло непоправне горе. 

Спортсмени НУБіП України долучились до святкування Дня фізичної культури і спорту

12 вересня 2023 року

  День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. 

Середа
13.09.2023

До уваги науково-педагогічних працівників! Запрошуємо на науково-методичний семінар «Школа педагогічної майстерності»

13 вересня 2023, 13:00

    13 вересня 2023 року о 1300 відбудеться науково-методичний семінар «Школа педагогічної майстерності» для науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів та педагогічних працівників регіональних навчальних закладів університету зі стажем науко 

Увага! Оголошено конкурс проєктів фундаментальних та прикладних наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок на 2024 рік!

13 вересня 2023 року

  Шановні колеги, з 12 вересня 2023 р. в університеті оголошується перший етап конкурсного відбору проєктів фундаментальних наукових досліджень 

Студмістечко: пройшли вибори голів студентських рад гуртожитків фото

13 вересня 2023 року

  Студентське самоврядування – невід'ємна частина життєдіяльності університету й зокрема гуртожитків. 

Потужне патріотичне супершоу Сергія Файфури в Ботанічному саду НУБіП України фото

13 вересня 2023 року

  12 вересня в Ботанічному саду відбулася визначна подія. 

Робота для студентів і не тільки: завітайте на «Ярмарок професій» НУБіП

13 вересня 2023 року

  Відсьогодні на факультетах нашого університету розпочинають працювати локації «Ярмарку професій» для всіх охочих знайти роботу. 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК учасник XI Форуму «Пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв: вчимося перемагати»

13 вересня 2023 року

  7-8 вересня у Львові відбувся XI Форум «Пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв: вчимося перемагати» в якому серед 5 тис. 

На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології пройшла гостьова лекція «Токсиколого-гігієнічні випробування: вимоги та підходи до реєстрації нових діючих речовин та препаратів»

13 вересня 2023 року

  7 вересня Богдан Шпак, директор департаменту реєстрації та регулювання компанії «Сингента», провів лекцію для магістрів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології висвітливши тему «Токсиколого-гігієнічні випробування: вимо 

Пізнавальне знайомство першокурсників факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з НУБіП України

13 вересня 2023 року

  Студенти 1 курсу, 2 групи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 202 «Захист та карантин рослин» розпочали не тільки очне навчання в університеті, а й активне знайомство з самим університетом, навчальним складом, підрозділами, йог 

Організаційна година з нагоди «Дня сала» об’єднала технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва

13 вересня 2023 року

  Куратор – це авторитетна людина, здатна до самоорганізації, з великими творчими та педагогічними здібностями, яка стає так званим «провідником» для студентів в університетське життя. 

Школа педагогічної майстерності: виклики в умовах війни, освітній процес у змішаному форматі, активність студентів, стресостійкість у студентському та педагогічному колективах

13 вересня 2023 року

“Молодий фахівець стає хорошим педагогом, перш за все, завдяки обстановці творчої праці педагогічного колективу…” 

Першокурсники юридичного факультету – переможці змагань з футболу Спартакіади Студентів НУБіП України фото

13 вересня 2023 року

  8 вересня 2023 року на футбольному полі університету відбулись півфінальні матчі змагань з міні-футболу серед першокурсників Спартакіади Студентів НУБіП України. 

Фатма Ґюльсевер та Калле Конттінен розповіли студентам-землевпорядникам про особливості консолідації земель в Туреччині та Фінляндії фото

13 вересня 2023 року

  У рамках співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України з проєктом «Німецько-Український aгрополітичний діалог», зокрема його компонентом «Фаховий діалог із земельних питань», 12 вересня 2023 року відбулася гостьова лекція з консолідації земель від  

Четвер
14.09.2023

Зустріч Сенату студентської організації НУБіП України з першокурсниками: Важливий крок у студентському житті фото

14 вересня 2023 року

  В університетському житті завжди важливо відзначати нові початки та надихати молодих студентів на досягнення великих результатів. 

Хто добре діагностує – добре лікує

14 вересня 2023 року

  Відомий нідерландський лікар, хімік і ботанік 18 століття Герман Бургаве сформував та озвучив відоме твердження: «Хто добре діагностує – добре лікує», яке стало афоризмом й актуальне і в наші дні, оскільки з ним 

Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з новим поповненням науково-педагогічного колективу

14 вересня 2023 року

  НУБіП, завдяки злагодженій роботі керівництва університету, потужній матеріально-технічній базі і достойним умовам праці, високим позиціям у національних і міжнародних рейтингах завжди приваблював не лише абітурієнтів, а й науково-педагогічних працівників. 

Студенти спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» ‒ «Теоретичні навички навчання закріплюємо в польових умовах» фото

14 вересня 2023 року

  Очне навчання студентів в закладі освіти розширює можливості живого спілкування й отримання глибших теоретичних знань, набуття практичних навичок, отримання корисних порад. Це також спілкування на актуальні теми з одногрупниками та викладачами. 

Магістри 2023 року вступу: прийшли у аудиторії, щоб опановувати сучасні освітні програми ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

14 вересня 2023 року

  Уже вдруге поспіль в умовах війни Національний університет біоресурсів і природокористування України розпочинає освітній процес. Відповідно до графіка освітнього процесу, затвердженого наказом ректора університету від 11.08.2022 р. 

Старостат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянув нагальні питання організації освітнього процесу у першому семестрі навчального року

14 вересня 2023 року

  Традиційно, щовівторка, у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проводяться старостати, на які запрошуються не лише старости, наставники академічних груп та студентське самоврядування, а й студентський загал. 

Ph.D. Очне навчання аспірантів першого року

14 вересня 2023 року

  Здобувачі вищої освіти ступеня «Доктор філософії» продовжують набувати загальнонаукові компетентності, підсилюють низку психолого-педагогічних знань, умінь, навичок і здібностей.   У змішаному форматі продовжується реалізація освітнього процесу пі 

П'ятниця
15.09.2023

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели традиційний квест «Посвята першокурсника»

15 вересня 2023 року

  У суботу, 09 вересня, відбувся традиційний квест від команди Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК під назвою «Посвята першокурсника».  

«Ярмарка професій 2023» ННІ лісового і садово-паркового господарства: студентство спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» має широкий вибір у працевлаштуванні

15 вересня 2023 року

  Вибір професії – один із найскладніших і найвідповідальніших життєвих кроків. Визначитися з цим вибором студентам допомагають різні етапи професійної орієнтації. 

Флористично-волонтерський досвід студентства спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»

15 вересня 2023 року

  Перший, найцікавіший та найприємніший досвід участі в Національному конкурсі флористів України «Різдвяна феєрія 2023» здобули студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства спеціальності 206 «Садово-паркове господарство». 

Заліщицькому фаховому коледжу ім. Є. Храпливого – 125 років!

15 вересня 2023 року

 Шановний Борисе Степановичу!   

Освоєння інформаційного простору магістрами спеціальності «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»

15 вересня 2023 року

  Днями магістри 1 року навчання спеціальності «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» відвідали наукову бібліотеку НУБіП України в рамках дисципліни «Методологія та організація науково 

Інформаційні технології у сучасній війні: зустріч студентів перших курсів із заступником декана факультету інформаційних технологій Андрієм Блозвою

15 вересня 2023 року

  14 вересня на факультеті інформаційних технологій відбулася цікава подія – майже дві години ми спілкувалися з Андрієм Блозвою, який боронить нашу незалежність на дуже гарячому напрямку. 

Перший місяць першокурсника в студентському гуртожитку фото

15 вересня 2023 року

  Попри важкі часи в країні, постійні обстріли столиці кожен має здобути якісну освіту. 

Відбулося жеребкування учасників Кубку Ректора з футболу 2023

15 вересня 2023 року

  14 вересня відбулося жеребкування змагань з футболу на Кубок Ректора НУБіП України. Ігри розпочнуться вже наступного тижня. 

Сприяючи інноваціям та розвитку: науково-методичний семінар з підготовки наукових проєктів

15 вересня 2023 року

  Відповідно до оголошеного Міністерством освіти і науки України конкурсу наукових проєктів та наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка 14 вересня 2023 року відбувся науково-методичний семінар.   Проведен 

Механіко-технологічний факультет – переможець змагань з перетягування каната серед першокурсників

15 вересня 2023 року

  14 вересня відбулися змагання з перетягування канату серед першокурсників НУБіП України. 

Hustle History: як небанально студенти факультету харчових технологій вивчають історію в гуртожитку

15 вересня 2023 року

   8 вересня культурний сектор команди Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провів першу частину оновленої версії проєкту Hustle History. 

На базі НУБіП українські вчені розглянули сучасний стан та перспективи розвитку наукових досліджень у рибогосподарських водних об’єктах країни

15 вересня 2023 року

  На базі НУБіП, з ініціативи Державного агентства меліорації та рибного господарства України, пройшов представницький круглий стіл на тему «Сучасний стан та перспективи розвитку наукових досліджень у рибогосподарських водних об’єктах України». 

Музей історії НУБіП України запрошує на екскурсії. Підсумки роботи першого місяця навчання в НУБіП України

15 вересня 2023 року

  Як швидко плине час… Ніби вчора почався 2023-24 н.р., а тут уже місяць пролетів!  Незважаючи на воєнний стан у країні, як наш славетний університет, так і музей історії НУБіП України активно працю 

Яскраві кольори «Голосіївської палітри» сяють без канікул і вихідних!

15 вересня 2023 року

  Художня студія «Голосіївська палітра» та гурток «Декоративна флористика» об’єднують справжніх творчих особистостей, які не лише під час навчання, а й у канікули чи вихідні із задоволенням малюють  та створюють красу власноруч.  І що особливо важливо – не припиняю 

Заліщицькому фаховому коледжу – 125! фото

15 вересня 2023 року

  ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» святкує 125 років від дня заснування. Крайовий Заклад садівничий було засновано 1898 року. 

Субота, неділя
16-17.09.2023

Інклюзія – це спроба пізнати іншого

16 вересня 2023 року

 У сучасних умовах світової інтеграції активно формується нова філософія суспільства, в межах якої переосмислюються ціннісні орієнтири й стратегії людського буття для подолання негативних наслідків дискримінаційних процесів у соціумі. 

Ландшафтно-екологічна експедиція екологів фото

16 вересня 2023 року

  Що може бути краще, аніж побачити на власні очі природні ландшафти та їхні зміни й трансформацію в часі, доторкнутися до дивовижного живого світу флори та фауни, відчути справжній подих української природи!   З метою набуття у студентів знань з ландшафтни 

На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології пройшла гостьова лекція на тему: «Державні випробування та державна реєстрація пестицидів та агрохімікатів, як шлях виведення нових препаратів на ринок України»

16 вересня 2023 року

  14 вересня Ольга Бірюліна, провела лекцію для магістрів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології висвітливши тему «Державні випробування та державна реєстрація пестицидів та агрохімікатів, як шлях виведення нових препаратів на ринок України». < 

Напередодні професійного свята лісівничої спільноти України у ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося урочисте засідання Вченої ради

17 вересня 2023 року

   Традиційно в третю неділю вересня – цьогоріч 17 вересня – своє професійне свято відзначають люди, які своєю щоденною працею піклуються про збереження та примноження лісового багатства – працівники лісової та суміжних галузей. 

Наукова школа Павла Дмитровича Пшеничного поповнюється доктором філософії

17 вересня 2023 року

  15 вересня 2023 р. відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного Пітери Владислава. 

Інвентаризація лісів та лісових земель в умовах воєнного стану: стратегії, проблеми, сучасні технологічні рішення

17 вересня 2023 року

  Напередодні професійного свята працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України на факультеті землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України спільно із Асоціацією сертифікованих геодезистів України та ГО «Асоціація фахівців землеустрою України 

Агроінженерам лекція-семінар від Titan Machinery Ukraine, XAG, DroneUA «Використання агродронів в сільському господарстві: ремонт, сервісне обслуговування та експлуатація дронів-обприскувачів XAG»

17 вересня 2023 року

  15 вересня 2023 року, за ініціативи декана механіко-технологічного факультету НУБіП України Вячеслава БРАТІШКА та заступника директора з післяпродажного обслуговування Titan Machinery Ukraine Олексія ГРУБРІНА, в межах дого 

«Талановита людина – талановита у всьому!», або як смачно буває у народному театрі «Березіль»

17 вересня 2023 року

  Вже третій рік поспіль у вересні українці відзначають День українського борщу. Це одна з фундаментальних страв, без якої годі уявити українську кухню. Перша задокументована згадка про український борщ датується 1584 роком у Києві. 

Вітаємо лісівників з професійним святом – Днем працівника лісу!

17 вересня 2023 року

   У третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які піклуються про лісові багатства та сприяють їхньому раціональному використанню. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook