Календар подій

4.09.2023 – 10.09.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.09.2023

Виїзні лабораторні заняття студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів на господарствах НУБіП продовжуються фото

4 вересня 2023 року

  Кінцевою метою випускника будь-якого вищого навчального закладу є успішне працевлаштування, а в подальшому ‒ просування карʼєрними сходами. 

Спільна робота – запорука успішної освітньої та виховної траєкторії факультету ІТ

4 вересня 2023 року

  Напередодні Дня знань 30 та 31 серпня на факультеті інформаційних технологій відбулися розширені старостати з старостами та наставниками 1 курсів в очному форматі, а з старостами та наставниками старших курсів – дистанційно.&nb 

Ректорат: старт освітнього процесу для магістрів, системна виховна робота та підготовка до опалювального сезону

4 вересня 2023 року

  4 вересня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Землевпорядники України: розширюємо повноваження й нові горизонти

4 вересня 2023 року

  Кабінет Міністрів України постановою № 766 від 25 липня 2023 року відновив реалізацію Пілотного проекту щодо внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки сертифікованими інженерами-землевпорядниками в умовах воєнного стану. 

На День знань на механіко-технологічному факультеті урочисто відкрили найсучаснішу навчальну лабораторію фото

4 вересня 2023 року

  На День знань, про урочистість якого від часу пандемії коронавірусу та півтора року російської агресії проти України якось призабули (не до того було!), на механіко-технологічному факультеті сталася приємна і, головне,  

На факультеті харчових технологій відбулася організаційна зустріч зі студентами першого курсу освітнього рівня «Магістр»

4 вересня 2023 року

     4 вересня 2023 року в рамках заходу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась перша організаційна зустріч магістрів 2023 року набору із керівництвом, завідувачами, гарантами і кураторами груп. 

День Знань для першокурсників освітньої програми «Міжнародна економіка»: початок нового етапу життя!

4 вересня 2023 року

  1 вересня 2023 року студенти першого курсу освітньої програми «Міжнародна економіка» отримали свої студентські квитки та залікові книжки, які вручали їм декан економічного факультету Діброва А.Д. та заступник декана  

Дах – то завжди важливо. Завершується перекриття кількох корпусів

4 вересня 2023 року

  В університеті тривають ремонтні роботи. Зокрема, перекриття дахів навчальних корпусів.  На сьогодні вже завершено ремонт покрівлі перехідної галереї і шестиповерхової будівлі 10-го корпусу. 

Знайомство з підрозділами НУБіП України триває: журналісти-першокурсники відвідали книгозбірню

4 вересня 2023 року

  Наукова бібліотека НУБіП України – це сучасний науковий, культурно-освітній, інформаційний центр, що забезпечує реалізацію потреб користувачів у одержанні найновішої інформації та формує інформаційну культуру майбутніх спеціалістів, які працюватимуть у принципово нових умовах – 

Студенти-журналісти висвітлюватимуть події університетського життя

4 вересня 2023 року

Шановні колеги всіх факультетів та структурних підрозділів НУБіП! У Вас запланована неординарна і цікава подія? Тоді повідомте завчасно студентів-журналістів! 

Сучасний світ спорту: Історії студентів-спортсменів першокурсників факультету ветеринарної медицини

4 вересня 2023 року

  Університети завжди були важливими центрами для розвитку молодого покоління, надаючи їм можливість не лише отримати вищу освіту, а й розвивати свої таланти та навички у різних сферах. 

Вівторок
5.09.2023

Освітній процес в університеті триває: магістри 2023 року вступу приступили до занять у очному форматі

5 вересня 2023 року

  З 4 вересня магістри 1 року навчання розпочали заняття в університетських аудиторіях та лабораторіях, що збільшує очну присутність студентів у кампусі. В університеті зберігається позитивний тренд по збільшенню вступників як на перший, так і на другий рівень вищої освіти, навіть в складні для країни часи. 

Додатковий набір на навчання: з 4 по 6 вересня прийом заяв та документів для вступу до НУБіП України

5 вересня 2023 року

  НУБіП України оголошує додатковий набір для вступу на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.   

Студенти-агроінженери взяли участь у десятій ювілейній Битві Агротитанів

5 вересня 2023 року

  Потужна команда студентів механіко-технологічного факультету взяла участь у найбільшій польовій демонстрації сільськогосподарської техніки в Україні – десятій ювілейній Битві Агротитанів, яка проходила 

Оголошується набір на консультаційно-підготовчі курси до здачі ЗНО/НМТ-2024

5 вересня 2023 року

  НУБіП УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ на консультаційно-підготовчі курси  

Підсумки сезону з пляжних видів спорту 2023 року

5 вересня 2023 року

  Цього року літо для спортсменів НУБіП України виявилося насиченим на змагання. 

Ми тепер справжні студенти: першокурсникам-гуманітаріям вручили студентські квитки

5 вересня 2023 року

  Пора, коли «серпень з вереснем стискають один одному правиці», бентежить і літніх, і молодих. Вона наповнена дитячим гамором, студентськими сміхом. 

Виховна робота в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства як засіб формування студентської відповідальності

5 вересня 2023 року

  5 вересня 2023 року у гуртожитку №1 відбулася традиційна нарада дирекції навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства з студентами різних курсів. 

Ph.D. Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з аспірантами серпневого набору 2023 року

5 вересня 2023 року

  Тільки-но закінчився цикл зустрічей ректора Станіслава Ніколаєнка з поповненням бакалаврату зразка 2023 року, як вже настала черга аспірантів цьогорічного серпневого набору. 

Посвята у студенти першокурсників Немішаївського фахового коледжу фото

5 вересня 2023 року

  04 вересня у Немішаївському фаховому коледжі святковий день – коледжанська родина приймає нову когорту першокурсників. 

Роль наукових досліджень для сучасного скотарства. Думка роботодавців

5 вересня 2023 року

  Управлінська робота в сучасному тваринництві, базується на точному та оперативному веденні обліку продуктивності та стану здоров’я по кожній тварині. 

Делегація університету бере участь в University Staff Week

5 вересня 2023 року

4 вересня у Вроцлавському університеті наук про навколишнє середовище та життя розпочалася тижнева міжнародна програма University Staff Week, що реалізується в рамках проєкту INTERACT, який фінансується Польським національним агентством академічних обмінів для залучення університетів України до активностей, що запро 

Токійський університет сільського господарства (Tokyo NODAI) оголошує набір студентів на навчання за обміном

5 вересня 2023 року

    Метою спеціальної програми обміну студентами Токійського університету сільського господарства (Tokyo NODAI) є розвиток талантів, які хочуть отримати ступінь магістра або доктора філософії в Tokyo NODAI (на час вступу у вас уже має бути диплом бакалавра бао диплом магістра). 

Виїзні заняття майбутніх енергетиків – шлях до розуміння сучасних професійних вимог

5 вересня 2023 року

  ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно впроваджує в освітній процес практику проведення виїзних занять на спеціалізовані підприємства у сфері енергетики. 

Середа
6.09.2023

Шаховий фестиваль для студентів першого курсу

6 вересня 2023, 15:30

Запрошуємо до участі у шаховому фестивалі!  У рамках щорічної "Школи першокурсника" проводитиметься командний турнір із бліц-шахів серед студентів першого курсу університету (< 

Магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» на битві Агротитанів

6 вересня 2023 року

   Із цікавістю та захопленням магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» пізнають інновації агровиробництва. 

Магістри економічного факультету розпочали навчання

6 вересня 2023 року

     4 вересня 2023 року на економічному факультеті почався навчальний семестр для студентів ОС  «Магістр» 2023 року вступу з організаційної зустрічі студентів  із керівництвом факультету, завідувач 

На базі НУБіП: Державна служба якості освіти України презентувала результати пілотного проєкту вивчення (моніторингу) якості освіти в закладах фахової передвищої освіти

6 вересня 2023 року

  Національний університет біоресурсів і природокористування України часто обирають для проведення різноманітних представницьких заходів різного рівня – від загальнодержавних до галузевих. 

Ніжинський агротехнічний інститут: Україна понад усе!

6 вересня 2023 року

  Колектив ВП НУБіП України " 

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК поринули у світ інновацій хлібопекарського виробництва

6 вересня 2023 року

  Вже другий рік поспіль у Національному університеті біоресурсів і природокористування України навчальний рік розпочинається в середині серпня, відповідно до наказу ректора університету від 11.08.2022 р. 

Набуття практичного досвіду у стінах університету бакалаврами спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 вересня 2023 року

  Студенти 2 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ННІ неперервної освіти і туризму опановують практичну складову дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». 

Світлана Величко: «Обрала єдиний університет в Україні – НУБіП України, який має акредитацію і можливість готувати фахівців високого рівня в сфері нутриціології»

6 вересня 2023 року

Добрий день. Розкажіть про себе.— Добрий день. Мене звати Світлана Величко. В 1996 році закінчила Одеський державний університет ім. Мечникова за спеціалізацією "Соціологія. Викладач соціально-політичних дисциплін".  

Четвер
7.09.2023

Зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка з магістрами 1 року навчання, які вступили до НУБіП України з інших ЗВО

7 вересня 2023, 13:30

  7 вересня 2023 року (четвер) о 1330 у актовій залі корпусу №3 відбудеться традиційна зустріч ректора Національного університету біоресурсів і 

Кубок НУБіП України з кінно-спортивних змагань знайшов свого власника

7 вересня 2023 року

  Приємною несподіванкою для кінної спільноти України стало проведення вперше в історії Кубку НУБіП України з кінно-спортивних змагань на базі ННВЛ конярства, кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, що відбулись 02-03.09.2023 року. 

Ректора Станіслава Ніколаєнка відзначили знаком «За сприяння обороні Києва»

7 вересня 2023 року

З перших днів повномасштабного вторгнення росії а територію України 24 лютого 2022 року керівництво Національного університету біоресурсів і природокористування України – ректор Станіслав Ніколаєнко, проректори, декани факультетів та директори навчально-наукових інститутів перебували на робочих місцях. 

Події тижня на факультеті землевпорядкування: організаційна зустріч з магістрами і вручення студентських та екзаменаційних книжок першокурсникам

7 вересня 2023 року

  Початок вересня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочався із підписання ректором Станіславом Ніколаєнком наказів про зарахування магістрів першого року навчання. 

Вдосконалюйте свої наукові знання разом з науковою бібліотекою: магістри першого року навчання отримують навчально-методичну літературу

7 вересня 2023 року

   З 04 вересня 2023 р. у магістрів першого року навчання розпочалось навчання в очному форматі. Наукова бібліотека активно долучилась до забезпечення цієї категорії студентів необхідною навчальною та науковою літературою.  

Природокористування і якість життя – поради лікаря: десять порад для продуктивної роботи вдома

7 вересня 2023 року

   З початку 2020 року майже всі ми отримали значний досвід віддаленої роботи. За цей час українці назавжди запам’ятали значення англійських слів «локдаун» та «блекаут». Нам навряд чи вдасться забути звук сирен та повідомлень про повітряну тривогу. 

Спілкуванням з магістрами, які прийшли до НУБіП з інших вишів, закінчився традиційний цикл численних зустрічей ректора з цьогорічним поповненням

7 вересня 2023 року

  7 вересня фактично закінчився цикл традиційних зустрічей ректора Станіслава Ніколаєнка з цьогорічним поповненням аспірантури, бакалаврату і магістратури НУБіП.   Сьогодні очільник уні 

Асистентська практика філологів: Незабутній досвід – відчути себе в ролі педагога

7 вересня 2023 року

  Студенти груп ФілА-22001м і ФілН-22001м розпочали новий навчальний рік з проходження виробничої (асистентської) практики, яка тривала з 14 серпня по 1 вересня 2023 р. 

Гідність і честь – найкращі рушії якості життя людини. Чудова зустріч зі студентами гуртожитку № 8

7 вересня 2023 року

  Увечері 5 березня біля гуртожитку №8 відбулася зустріч студентів із Володимиром Гонським – публіцистом, бардом, волонтером, заслуженим діячем мистецтв України.  

Оновлено графік вебінарів «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development» у співпраці з Університетом Ріддінг

7 вересня 2023, 0:00

  За підтримки ректорату НУБіП України та ініціативи навчально-наукового центру міжнародної діяльності для всіх здобувачів та науковців розпочалася реалізація гостьового проєкту «Capacity building of Ukrainian researchers for sustainable livelihoods: socio-economic development» у співпраці з Університетом  

П'ятниця
8.09.2023

INTERACT Staff Week: Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку виступив лідером воркшопу про розвиток потенціалу вищої освіти

8 вересня 2023 року

  Цього тижня Вроцлавський університет наук про навколишнє середовище та життя приймає понад тридцять науковців та представників десяти українських університетів у рамках проєкту INTERACT.  

Ректорат і студенти доєдналися до зустрічі Президента України Володимира Зеленського з нагоди Дня фізичної культури і спорту

8 вересня 2023 року

  8 вересня з нагоди прийдешнього Дня фізичної культури і спорту відбулася онлайн-зустріч Президента України Володимира Зеленського зі студентами 29 навчальних закладів сфери фізичної культури та спорту із різних регіонів кр 

Засідання вченої ради в Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК

8 вересня 2023 року

  09 вересня 2023 року відбулося засідання вченої ради Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК. 

Радісна та урочиста подія для першокурсників факультету ветеринарної медицини

8 вересня 2023 року

   Початок вересня – це завжди особливий час для студентів. 

День фізичної культури і спорту у ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» фото

8 вересня 2023 року

  Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, ветеранів спорту, вчителів фізкультури, спортсменів, активістів спорту – День фізичної культури і спорту. &nb 

Разом до Перемоги: студенти-першокурсники продовжують знайомитися з традиціями Університету

8 вересня 2023 року

  З 31 серпня по 6 вересня в рамках щорічної «Школи першокурсника» відбувся турнір з волейболу серед студентів першого курсу «Земляцтво єднає нас до Перемоги». 

Підсумки навчальної практики студентів зі спеціальності «Біомедична інженерія»

8 вересня 2023 року

  Практична підготовка студентів є однією з головних складових навчального процесу. Навчальна практика на 1 і 2 курсах є певним фундаментом, на якому базується придбання майбутнім фахівцем практичних навичок і вмінь. 

Студмістечко: співпраця з Національним природним парком «Голосіївський» задля чистоти навколишнього середовища

8 вересня 2023 року

  07 вересня на території студентського містечка Національного університету біоресурсів і природокористування України, за вказівкою ректора Станіслава Ніколаєнка, мешканці гуртожитків № 2, 3, 8 долучились до прибирання території НПП «Голосіївський» по вулиці Еллана-Бл 

Субота, неділя
9-10.09.2023

На одному диханні: як пройшов перший тиждень студентського життя магістрів першого року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

9 вересня 2023 року

  04 вересня 2023 року згідно із затвердженим графіком освітнього процесу в НУБіП України для магістрів першого року навчання розпочався 2023-2024 навчальний рік. 

Лекція-тренінг «Готель – від бізнес-ідеї до реальних прибутків» від власника готельної школи “Smart Education” Олександра Чорного

9 вересня 2023 року

  Кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму 7 вересня 2023 року була організована гостьова лекція-тренінг на тему «Готель – від бізнес-ідеї до реальних прибутків», яку провів  

Науковці ННІ лісового і садово-паркового господарства взяли участь у дослідженнях з оцінки впливу на довкілля в лісах Чернігівщини

9 вересня 2023 року

    Фахівці ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександр Бала, Андрій Чурілов та факультету тваринництва та водних біоресурсів Іван Митяй взяли участь в наукови 

Популяризація трипільської культурної спадщини серед здобувачів вищої освіти спеціальностей «Туризм і рекреація», «Готельно-ресторанна справа»

9 вересня 2023 року

  Смолякова Людмила Іванівна – українська місткиня, яка досліджує трипільську культурну спадщину, реконструює та популяризує її в Україні та інших країнах світу, директорка Музею «Дивосвіт Трипілля» 5 вересня 2023 року провела лекці 

Студенти та викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – хедлайнери Всеукраїнського науково-практичного семінару «Дні нутриціології та дієтології у Львові 2023»

9 вересня 2023 року

     7-8 вересня 2023 року у Львові у форматі online та offline відбулась без перебільшення одна із найзначущих подій всеукраїнського масштабу в галузі нутриціології та дієтології.  

Ознайомча зустріч про міжнародні активності для студенства НУБіП України

10 вересня 2023 року

    На початку вересня студенти економічного факультету прийняли участь у зустрічі з представниками ННЦ міжнародної діяльності університету і дізналися багато корисної інформації про міжнародні активності. 

Як пройшло знайомство першокурсників із навчально-матеріальною базою підрозділів ННІ лісового і садово-паркового господарства

10 вересня 2023 року

  22 серпня 2023 року на практичному занятті з дисципліни «Основи фахової підготовки» студентам першого курсу третьої групи ЛГ-2303 у рамках розвитку програми інституту наставників спільними зусиллями декількох кафедр було проведено ознайомлювальні екскурсії із відповідними лабораторіями та центрам 

Продовжуємо зустрічі зі студентами нового набору гуманітарно-педагогічнрого факультету

10 вересня 2023 року

 НПП кафедри педагогіки провели зустрічі із вступниками на навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. 

Пам’ятний духовний день

10 вересня 2023 року

  Сьогодні нашій групі випала чудова нагода відвідати Національний музей літератури України й побувати на презентації словника із загадковою та багатозначною назвою «Скарбниця української мови. 

Стартував навчальний тренінг для фахівців економічного профілю

10 вересня 2023 року

      7 вересня стартував навчальний тренінг «Бухгалтерський облік у прикладному рішенні «BAS бухгалтерія». Серед учасників тренінгу практикуючі бухгалтери, керівники підприємств та здобувачі освіти економічного профілю. 

Науково-методичний семінар для аспірантів кафедри педагогіки

10 вересня 2023 року

На кафедрі педагогіки відбулася зустріч із здобувачами третього освітньо-наукового рівня доктора філософії. 

Лекція про секрети журналістської майстерності

10 вересня 2023 року

  7 вересня 2023 року в сучасній і затишній аудиторії 228 корпусу 3 відбулося відкрите лекційне заняття професора кафедри журналістики та мовної комунікації Миколи Степаненка  з навчальної дисциплі 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook