Календар подій

1.05.2023 – 7.05.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.05.2023

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали одне із перших в Україні виробництв корисної комбучі

1 травня 2023 року

  ХХІ століття – час активної промоції здорового способу життя, найважливішим аспектом якого є правильне харчування. Усім відомий афоризм: «Ми є тим, що ми їмо». 

Європейські та американські підходи до вирішення проблем транспорту представлені в рамках VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура»

1 травня 2023 року

  19 березня 2023 року кафедра транспортних технологій та засобів у АПК провела VІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Автомобільний транспорт та інфраструктура». 

УВАГА! Конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів на 2024-2025 роки

1 травня 2023 року

 Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти, науки та спорту Литовської Республіки і Науково-дослідною радою Литви оголошено конкурс спільних українсько-литовських науково-дослідних проєктів для реалізації у 2024-2025 роках.  

Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів провела квест «Історія автомобілебудування» для майбутніх студентів спеціальності «Автомобільний транспорт»

1 травня 2023 року

  Сучасні реалії висувають необхідність превентивних профорієнтаційних заходів, які наразі допоможуть сучасній учнівській молоді зорієнтуватися у розмаїтті великої кількісті спеціальностей. 

Телеґрам-канал NUBIP_WORK у допомогу студентам та випускникам, що шукають роботу

1 травня 2023 року

Дорогі друзі!   Раді оголосити про відкриття Телеґрам-каналу, в якому публікуємо актуальні вакансії для наших спеціальностей, безкоштовні стажування і навчання, заходи та зустрічі щодо прокачки твоїх скілів та пошуку роботи, музика, жарти – все як ви любите! 

Визначився чемпіон Спортивних ігор серед студентів фахових коледжів НУБіП України фото

1 травня 2023 року

  З 27 по 29 квітня на території нашого університету відбулися Спортивні ігри студентів коледжів структурних підрозділів НУБіП України з нагоди відзначання 125-річчя заснування НУБіП України.  

Ректорат: якість навчального процесу та підготовка до 125-річчя НУБіП

1 травня 2023 року

  1 травня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Провідні інженери ТОВ «ДТЕК ВДЕ» взяли участь у тематичній лекції дисципліни «Управління проєктами» освітньої програми «Інжиніринг електроенергетичних систем з відновлюваними джерелами»

1 травня 2023 року

  Ефективність взаємодії університету і роботодавців підвищується, якщо виробничники стають менторами і безпосередніми учасниками освітнього процесу під час викладання спеціальних дисциплін. 

Вівторок
2.05.2023

Студентство – рушійна сила змін та реформ у країні: чергове засідання старостату академічних груп Бережанського фахового коледжу

2 травня 2023 року

  01 травня в Бережанському фаховому коледжі НУБіП України відбулася зустріч зі старостами академічних груп, на якій були присутні представники адміністрації та структурних підрозділів коледжу. 

Наші науковці серед найкращих!

2 травня 2023 року

  Вітаємо Світлану ПРИЛУЦЬКУ, завідувачку кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики з присудженням Премії імені О.В. 

Враження студентки факультету тваринництва та водних біоресурсів від участі у програмі обміну BOVA-курсі «Порівняльний добробут та практична оцінка»

2 травня 2023 року

  Факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України є провідним серед факультетів побратимів аграрних закладів освіти країни. Тому, не дивно, що він підтримує зв'язок зі спорідненими факультетами університетів світу. 

Сенат Студентської організації взяв участь в «Ukrainian Hogwarts 2023: Вогняний кубок ОСС» у Чернівцях

2 травня 2023 року

  25 квітня 2023 року ССО НУБіП України отримує запрошення на міжнародну конференцію до міста Чернівці. Емоції переповнюють, вирішуємо, що треба їхати! 

Успішний старт: на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології пройшов Всеукраїнський конкурс наукових робіт «Юний дослідник»

2 травня 2023 року

  22 квітня пройшов ІІ тур (фінал) Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Юний дослідник» на базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за підтримки Ради молодих вчених факультету. 

Немішаївський фаховий коледж провів День відкритих дверей фото

2 травня 2023 року

  З величезною вірою в ЗСУ Немішаївський фаховий коледж проводить профорієнтаційну роботу!  Гарного сонячного дня 29 квітня 2023 коледж радо зустрічав гостей н 

Колектив кафедри педагогіки об’єднує юних дослідників гуманітарної науки

2 травня 2023 року

«Національний університет біоресурсів і природокористування України є закладом дослідницького типу, який провадить освітню, науково-дослідну, науково-інноваційну, навчально-виробничу та інформаційно-консультаційну діяльність»(із «Місії університету») 

Майстер-клас: STIHL на кафедрі лісівництва демонструє клас фото

2 травня 2023 року

  Сьогодні на базі лабораторії інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу кафедри лісівництва, облаштованої найсучаснішою технікою від STIHL, представники цієї іменитої компанії провели традиційний майстер-кла 

Середа
3.05.2023

Надання стипендій Уряду Словацької Республіки в рамках офіційної допомоги в цілях розвитку (Official Development Assistance, ODA) на навчання в 2023/2024 академічному році у вищих навчальних закладах Словацької Республіки.

3 травня 2023 року

    Заявки на отримання стипендії Уряду СР подаються в електронній формі для чого необхідно зареєструватися на веб-порталі: www.vladnestipendia.sk, де розміщена уся необхідна інформація, включно інструкції щодо заповнення та подання заявки. 

Інформація щодо 59-ї Літньої школи словацької мови та культури Studia Academica Slovaca (SAS)

3 травня 2023 року

Цього року Літня школа SAS проходитиме в очній формі з 30 липня по 19 серпня 2023 р. та в дистанційній формі з 31 липня по 12 серпня 2023 р. Програма включатиме мовні курси та традиційний блок лекцій. 

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК набувають практичних навичок в Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК

3 травня 2023 року

  25 квітня студенти другого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали Українську лабораторію якості та безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Орина Сергійчук: за якісною освітою на факультет ветеринарної медицини НУБіП України

3 травня 2023 року

  Сергійчук Орина:  "Мені 20 років і Київ – моє рідне місто за народженням 

Дипломи в руках першокурсників

3 травня 2023 року

  Журналісти-першокурсники змогли побачити дипломи та іншу поліграфічну продукцію, відвідавши Видавничий центр НУБіП України на практичному занятті. 

Студент спеціальності «Фізична культура і спорт» Даніїл Дяченко – срібний призер чемпіонату Європи з таеквон-до ІТФ

3 травня 2023 року

З 17 по 24 квітня в місті Єзоло (Італія) проходив чемпіонат Європи з таеквон-до ІТФ 2023. 

Екскурсія учасників гуртка «Планета тварин» по весняному Голосіївському природному парку фото

3 травня 2023 року

  Студентське життя цікаве й різнобарвне і має складається не тільки з відвідування навчальних занять, але й участі в різноманітних заходах, що проходять в університеті.  На факуль 

Ph.D. Засідання приймальної комісії щодо зарахування до аспірантури

3 травня 2023 року

  Під головуванням ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка відбулось чергове засідання приймальної комісії щодо зарахування вступників на навчання до аспірантури. 

Український Кекенхоф. Квітів забагато не буває!

3 травня 2023 року

  Магістри спеціальності «Садівництво та виноградарство», які зараз вивчають в режимі онлайн дисципліну «Квітникарство відкритого і закритого грунту», знайшли можливість відвідати тюльпанові поля в Добропарку.  Одна з найяскравіших тюльпанових  

Четвер
4.05.2023

Діалог зі студентами – запорука успішного навчання

4 травня 2023 року

  Вже доброю традицією стало щотижневе проведення розширених старостатів в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, на яких присутні не лише старости та наставники, а й студентський загал. 

Сергій Нетяга: Постійно зростаємо і не зупиняємося. Історія успіху видатних випускників факультету ветеринарної медицини НУБіП України

4 травня 2023 року

  Нещодавно кафедра терапії і клінічної діагностики пройшла стажування у справді передовому тваринницькому господарстві, адже багато техніки та обладнання для молочних комплексів вперше в Україні з'явилося саме тут. 

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження долучився до проведення обласної профільної наукової онлайн-школи з фізики у рамках проєкту «STEM-простір МАН»

4 травня 2023 року

  У рамках регіонального проєкту «STEM-простір МАН» з нагоди відзначення 125-річчя від дня заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України з метою підтримки обдарованої молоді відбулася обла 

Гирьовий спорт приносить чергові медалі у скарбницю спортивного рейтингу НУБіП України фото

4 травня 2023 року

  Досить насиченим на змагання виявився квітень для збірної команди НУБіП України з гирьового спорту.  З 20 по 24 квітня відбувся чемпіонат Європи з гирьового спорту у місті Нафпліон (Греція), де боролися 

Перші навчальні практики першокурсників-агрономів

4 травня 2023 року

  Цієї весни студенти 1-го курсу агробіологічного факультету вперше виїхали на навчальні практики в Агрономічну дослідну станцію. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко за згодою колектива призначив Романа Василишина директором ННІ лісового і садово-паркового господарства фото

4 травня 2023 року

  Сьогодні в ННІ лісового і садово-паркового господарства пройшли позачергові збори трудового колективу, які зібрали практично всіх його членів – 106. 

В Українській лабораторії якості і безпеки продукції АПК проведено засідання вченої ради

4 травня 2023 року

  28 квітня науковці Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК провели засідання вченої ради у змішаному (онлайн-очному) форматі. 

У світі чарівної природи очима студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

4 травня 2023 року

  Відомо, що комахи, як ланка в різних екологічних системах, мають велике значення в природі. Їм належить важлива роль у процесах ґрунтоутворення, запиленні рослин, знищенні шкідників сільськогосподарських та лісових культур. 

Студенти-екологи удосконалили професійні компетентності під час навчально-просвітницького заходу «Краса поряд!»

4 травня 2023 року

  Навчання в умовах воєнного стану є досить складним організаційним та комунікативним процесом, який поєднує не лише теорію з практикою, але й розвиток особистості, підтримання ментального і фізичного здоров’я студентів. 

Природокористування і якість життя - поради лікаря: меню для підлітка-вегетеріанця

4 травня 2023 року

   У підлітковому віці дитина проходить крізь багато складних змін – від початку статевого дозрівання до формування стабільних нейробіологічних, соціальних та когнітивних характеристик, притаманних вже дорослій особистості. 

Українські Бітлз або гурт «ХтоДе»

4 травня 2023 року

  29 квітня у медіалабораторії відбулась творча зустріч із музичним гуртом «ХтоДе», троє представників якого – отримали дипломи НУБіП.  "О музико! Найвища з мистецтв. 

На міжнародній конференції науковці обговорили проблеми забезпечення кібербезпеки в органах державної влади

4 травня 2023 року

  Кафедра публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва ННІ неперервної освіти та туризму продовжує брати участь у міжнародному науковому дослідженні, що стосується проблематики кібербезпеки. 

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Германські мови (англійська мова)»

4 травня 2023 року

«Я твердо вірю в удачу. І я помітив, що чим більше я працюю, тим більше вона мені посміхається» 

П'ятниця
5.05.2023

Міжнародний науково-практичний вебінар «Everybody talks: strategies for effective discussion»

5 травня 2023, 13:10

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ 

Науково-практичний семінар для студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій»

5 травня 2023, 12:00

    Науково-практичний семінар для студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій» «Фотограмметрія і картометричні методи досліджень для охорони культурної спадщини: навчаємось на прикладі реальних об'єктів» 

«Землевпорядна» прогулянка вулицями стародавнього Києва

5 травня 2023 року

  Навчальний процес на факультеті землевпорядкування НУБіП України – це не тільки лекційні курси та практичні заняття, а й цікава неформальна освіта. 

Підсумки роботи ІХ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Екологія – філософія існування людства»

5 травня 2023 року

  На базі кафедри екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України 19-20 квітня 2023 року відбулась ІХ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Екологія – філософія існуван 

Субота, неділя
6-7.05.2023

Готуємо фахівців з «Агроінженерії» разом з роботодавцями

6 травня 2023 року

  Дієвість співпраці університету і роботодавців більш ефективна за умови безпосередньої участі в освітньому процесі під час викладання фахових дисциплін. 

Крокуй до своєї мрії: профорієнтаційна робота в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

6 травня 2023 року

     Вибір професії і вступ до закладу освіти – це перші кроки до успіху особистості у майбутньому. Повністю реалізувати себе в житті може людина, яка здобула якісну освіту. 

Етап передзахисту бакалаврських робіт спеціальності «Журналістика» успішно завершено

6 травня 2023 року

  Весна – дуже насичений період у житті кожного студента. І ця не стала винятком. 

Вітаємо переможців 1 туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 – Водні біоресурси та аквакультура

6 травня 2023 року

  На виконання наказу ректора від 13.03.2023 № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» факультет тваринництва та водних біоресурсів залучив до проведення конкурсу 

Йогурти і здоров’я людини: лабораторні заняття студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 травня 2023 року

     Зелене світло йогуртам, як запоруки довголіття, великий Ілля Мечніков дав ще на початку ХХ-го століття. Ілля Ілліч першим в історії людства запропонував гальмувати гнильні процеси в кишківнику за допомогою кисломолочних продуктів. 

Практична підготовка студентів та посівна кампанія у полі зору ректорату

7 травня 2023 року

  Напередодні початку літньої екзаменаційної сесії та під час проведенням практик студентів в навчально-дослідних господарствах, ректор Станіслав Ніколаєнко та представники ректорату: проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності  

Олександр Карпенко в медіашколі поділився роздумами про перспективи аграрної журналістики

7 травня 2023 року

  Щосуботи журналісти-першокурсники зустрічаються і відпрацьовують навички в медіалабораторії, відвідують майстер-класи, зустрічаються з провідними українськими медійниками. 

Журналісти вдруге провели науково-практичну конференцію молодих науковців «Сучасні тенденції в медіагалузі»

7 травня 2023 року

  4 травня 2023 року кафедра журналістики та мовної комунікації Національного університету біоресурсів і природокористування України спільно з кафедрою видавничої справи та редагування Навчально-наукового інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка провели у дист 

Ніжинський агротехнічний інститут: Учимося надавати домедичну допомогу фото

7 травня 2023 року

4 травня у рамках Всесвітнього дня охорони праці, що відзначався цього року під гаслом «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі», представниками Ніжинського фахового медичного коледжу для співробітників  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook