Календар подій

6.09.2021 – 12.09.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.09.2021

Запрошуємо студентів перших курсів ОС Бакалавр на змагання з паркового волейболу

6 вересня 2021, 15:30

     У понеділок, 6-го вересня о 15:30 на спортивному майданчику зі штучним покриттям біля гуртожитку № 2 НУБіП України за адресою вул. 

Увага! З 6 вересня 2021 р. в Університеті змінено розклад початку навчальних занять (пар)

6 вересня 2021 року

     До уваги всіх учасників освітнього процесу НУБіП України – науково-педагогічних працівників, студентів та навчально-допоміжного персоналу:     з 6 вересня 2021 року для покращення організації освітнього процесу в універ 

Першокурсникам на замітку! Студентам-старшокурсникам і працівникам Національного університету біоресурсів і природокористування України нагадуємо!

6 вересня 2021 року

     В Оздоровчому центрі НУБіП України працює на госпрозрахункових умовах досвідчений фаховий спеціаліст з масажу та медичної реабілітації за помірними розцінками прейскуранту і соціальними знижками для студентів. 

На нараді з планування обговорили основні завдання на вересень

6 вересня 2021 року

     Сьогодні пройшла нарада з планування діяльності ректорату на вересень за участі деканів факультетів і директорів ННІ та керівників служб і підрозділів. 

Заняття з інформаційної культури для першокурсників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у науковій бібліотеці НУБіП України

6 вересня 2021 року

  В нашому університеті вже стало традицією на початку нового навчального року проводити для студентів першого курсу заняття з інформаційної культури в науковій бібліотеці. 

Якість освітнього процесу в умовах пандемії – в фокусі ректорату

6 вересня 2021 року

     6 вересня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зазначив, що за офіційними повідомленнями ситуація з пандемією в Україні та, зокрема, в столиці загострюється. 

Визначилися чвертьфіналісти 65-ї Спартакіади студентів з міні-футболу серед першокурсників

6 вересня 2021 року

     Цього року у змаганнях з міні-футболу взяли участь команди всіх факультетів та ННІ університету. Учасники шляхом жеребкування були розділені на 4-ри групи по 4-ри команди у кожній. Змагання проходили на штучних майданчиках біля навчального корпусу № 9 і гуртожитку № 2. 

Готуємося стати керівниками!

6 вересня 2021 року

   На гуманітарно-педагогічному факультеті розпочато курс лекцій професора Станіслава Ніколаєнка з навчальної дисципліни «Керівник закладу освіти», який розкриває організаційно-педагогічні та правові основи управлінської діяльності для студентів магістерських осв 

Вівторок
7.09.2021

Науково-методичний семінар «Школа педагогічної майстерності»

7 вересня 2021, 13:30

     7 вересня 2021 року о 13.30 в онлайн-режимі та очно в аудиторії 309 навчального корпусу №3 відбудеться науково-методичний семінар для науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів та педагогічних працівників регіональних навчальних закладів універси 

Любов до прекрасного та гордість за українське – відчуття студентів спеціальності «Соціальна робота», які відвідали виставку в Національній спілці журналістів України

7 вересня 2021 року

     У перші тижні навчання у студентів-першокурсників виникає чимало нагальних питань та завдань: із розкладом треба розібратися, до гуртожитського життя прилаштуватися, підготуватися до чергового заняття, щоб справити гарне враження на нових викладачів і поки ще не дуже знайомих одногрупників… Але я 

Бережанський фаховий коледж: відзначення 105 річниці битви на горі Лисоня

7 вересня 2021 року

     4 вересня студенти та викладачі ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» взяли участь у відзначенні 105-ї річниці героїчної битви на горі Лисоня. 

Наукове видання «Український часопис ветеринарних наук» НУБіП України поданий для індексації у наукометричній базі Scopus

7 вересня 2021 року

     Наприкінці серпня відбулась подача заявки наукового журналу «Український часопис ветеринарних наук» для індексації у наукометричній базі Scopus. 

Успішна випускниця Юлія Буглак прочитала лекцію для студентів та аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів

7 вересня 2021 року

     Факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України – провідний факультет країни, «кузня» актуальних на сьогодні висококваліфікованих фахівців галузі тваринництва та рибництва, які формують продовольчу безпеку України.     

Традиційна посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 вересня 2021 року

      Кожного року за доброю традицією, яку започаткували студенти старших курсів факультету  

Безупинний рух вперед – запорука педагогічного зростання

7 вересня 2021 року

Педагог – це вічний учень. Педагог – це той, хто готовий безупинно сприймати нове, прагнути більшого, продукувати знання. Педагог – це той, хто не стоїть на місці. 

Вступні випробування до аспірантури за спеціальністю «Менеджмент» пройшли успішно

7 вересня 2021 року

     31 серпня на факультеті аграрного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування відбувся вступний екзамен до аспірантури за спеціальністю 073 «Менеджмент». 

Успіх наших студентів і викладачів на Чемпіонаті України з гирьового спорту фото

7 вересня 2021 року

     З 2 по 5 вересня 2021 року в Києві у Палаці спорту відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих, молоді та ветеранів. 

Середа
8.09.2021

Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня

8 вересня 2021 року

 Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня  

Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня

8 вересня 2021 року

 Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня  

Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня

8 вересня 2021 року

 Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня  

Визначилися півфіналісти 65-ї Спартакіади студентів з міні-футболу

8 вересня 2021 року

     7 вересня на стадіоні НУБіП України відбулися змагання ¼ фіналу з міні-футболу. З восьми учасників до наступного етапу змагань відібралося 4 команди. 

Профком студентів і аспірантів покращує матеріальну базу студентських гуртожитків

8 вересня 2021 року

     Відповідно до Пункту 6.2 Рішення Вченої Ради Національного університету біоресурсів і природокористування України від 28 серпня 2021 року “Про поліпшення умов проживання студентів у гуртожитках” Профком студентів і аспірантів розпочав роботу з покращення матеріальної бази спортзалів студентських  

Увага! Конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів на 2022-2023 роки!

8 вересня 2021 року

     Міністерством освіти і науки України та Національною агенцією академічних обмінів Республіки Польща (NAWA) 7 вересня 2021 року оголошено конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів на 2022-2023 роки.  

Четвер
9.09.2021

Запрошуємо на творчий вечір Олега Криворота

9 вересня 2021, 16:00

     9 вересня 2021 року о 16.00 в ботанічному саду НУБіП України відбудеться творчий вечір та презентація дев’ятої збірки віршів поета, старшого викладача кафедри обліку і оподаткування ОЛЕГА КРИВОРОТА «Симфонія приватного життя…» 

Аспірантам факультету ветеринарної медицини створені належні умови для плідної роботи над дисертаціями

9 вересня 2021 року

     Щороку до колективу факультету ветеринарної медицини НУБіП України долучається 17-20 здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. Це найбільший набір аспірантів серед усіх 16 факультетів нашого ВНЗ. 

Про специфіку індустрії гостинності для студентів спеціальності «Туризм» від представників найбільшої національної готельної мережі

9 вересня 2021 року

     7 вересня у Національному університеті біоресурсів і природокористування заступник керівника Навчального центру готельної і ресторанної справи найбільшої національної готельної мережі Reikartz Hotel Group Олена Ліфіренко ділилася особливостями 

Виїзне заняття у формі нетворкінгу на тему «Entry to the profession» для студентів освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

9 вересня 2021 року

     Кафедрою готельно-ресторанної справи і туризму ННІ неперервної освіти і туризму спільно з партнером ОПП «Готельно-ресторанна справа», одним з провідних представників готельного бізнесу – Mercure Kyiv Congress 4* організовано виїзне заняття у формі нетворкінгу на тему «Entry to the profession» для 

Вимоги до бібліотек під час акредитації освітніх програм у центрі уваги щоквартальної онлайн семінар-наради директорів та завідувачів бібліотек ВСП НУБіП України

9 вересня 2021 року

   8 вересня 2021 р. працівники наукової бібліотеки організували та провели чергову щоквартальну онлайн нараду директорів та завідувачів бібліотек ВСП НУБіП України. 

Для студентів-міжнародників з перших вуст: лекція голови наглядової ради університету, професора Миколи Томенка

9 вересня 2021 року

Сьогодні відвідувачі ботанічного саду НУБіП України не йняли віри своїм очам. Деякі підходили ближче, щоб краще роздивитись, інші фотографували здалеку. Насправді на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України триває освітній процес. 

Першокурсниця Марія Демцюра: чемпіонка зі стрільби, яка обрала аграрний менеджмент

9 вересня 2021 року

     Першокурсниця факультету аграрного менеджменту Марія Демцюра з Тетіїва, що на Київщині, – дівчина дуже цікава і цілеспрямована. Цілеспрямована в нашому випадку буквально, адже Марія професійно займається компак-спортингом – видом стендової стрільби. 

Викладачі і студенти університету взяли участь у Міжнародній конференції та виставці Птахівництво'2021

9 вересня 2021 року

     3 вересня 2021 року в м. Києві відбулася XVІ Міжнародна конференція і виставка «ПТАХІВНИЦТВО'2021». У її роботі узяли участь викладачі і студенти факультету ветеринарної медицини, зокрема завідувач кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. 

П'ятниця
10.09.2021

Фінішна пряма вступної кампанії з підготовки PhD

10 вересня 2021, 13:35

     07 вересня закінчились вступні випробування конкурсного відбору для зарахування до аспірантури для здобуття вищої освіти ступеня доктора філософії. 

Безпека – наш постулат! В кампусі пройшли навчання з протипожежної безпеки

10 вересня 2021 року

     09 вересня 2021 року на території студентського містечка відбулося навчання мешканців гуртожитків №2, №3, №8, що знаходяться по вулиці Блакитного, яке спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки в гуртожитку, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайно 

Науково-методична рада гарантів у новому 2021 навчальному році

10 вересня 2021 року

     Вперше у новому навчальному році відбулося засідання науково-методичної ради гарантів (07 вересня) під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші. 

Сучасні інтерактивні методи викладання - тема тренінгу експерта з Великобританії Nieky van Veggel фото

10 вересня 2021 року

     Навчання, особливо у період пандемії Covid-19, вимагає суттєвих зусиль як збоку викладачів, так і збоку студента. 

Науково-методична рада гарантів у новому 2021 навчальному році

10 вересня 2021 року

     Вперше у новому навчальному році відбулося засідання науково-методичної ради гарантів (07 вересня) під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші. 

Бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» стали учасниками засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

10 вересня 2021 року

  «Вже пройшло декілька годин після того, як ми повернулися із засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики до себе в гуртожиток НУБіП України, але дотепер нас переповнює море емоцій і несказанний захват від почутого і 

Олексій Мельник обраний головою Молодіжної ради Профспілки працівників АПК України фото

10 вересня 2021 року

     8 вересня Молодіжна рада Профспілки працівників АПК провела перше засідання новообраної ради, на якому заслухали доповіді й презентації Голови Профспілки працівників АПК України Світлани Самосуд та голови Молодіжної ради Профсп 

Організація навчального процесу студентів І-ІІ курсів в осінньому семестрі – у полі зору декана факультету ветеринарної медицини

10 вересня 2021 року

     Осінній семестр 2021/2022 навчального року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України розпочато із загальних зборів студентів та наставників академічних груп І–ІІ курсів, які відбулися 6, 7 та 8 вересня. 

Фінішна пряма вступної кампанії з підготовки PhD

10 вересня 2021 року

     07 вересня закінчились вступні випробування конкурсного відбору для зарахування до аспірантури для здобуття вищої освіти ступеня доктора філософії. 

Факультет ветеринарної медицини: знайомимось зі студентами першого курсу на виховних годинах

10 вересня 2021 року

     Ось і відбулася урочиста лінійка з врученням студентських квитків першокурсникам факультету ветеринарної медицини. 

Команда агробіологічного факультету – переможець 65-ї Спартакіади студентів серед перших курсів фото

10 вересня 2021 року

     9 вересня завершилися змагання 65-ї Спартакіади з міні-футболу. Це було справжнє свято футболу. За вихід до фіналу точилася справжня боротьба. Жодна з команд не збиралася віддавати перемогу. 

Симфонія приватного життя: в університеті пройшов творчий вечір Олега Криворота

10 вересня 2021 року

     Після крайнього – п’ятого – творчого звіту старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Криворота минув рівно рік. 

Субота, неділя
11-12.09.2021

У навчально-дослідних господарствах НУБіП України відбулися засідання балансових комісій

11 вересня 2021 року

     Згідно плану роботи та за дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, у навчально-дослідних господарствах НУБіП України на початку місяця традиційно відбуваються засідання балансових комісій, де підводяться підсумки роботи за попередній періо 

11 вересня – День українського кіно

11 вересня 2021 року

     Професійне свято працівників кінематографії – День українського кіно – встановлений Указом Президента від 12.01.1996 р. 

Шейх Нассер Алмутава готовий до співпраці з НУБіП України фото

11 вересня 2021 року

     Сьогодні університет відвідала делегація представників Саудівської Аравії на чолі з шейхом Нассером Алмутава. Серед гостей був і Президент України (2005-2010 років) Віктор Ющенко. 

Співчуваємо з приводу смерті професора кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Леоніда Аніскевича

11 вересня 2021 року

11 вересня 2021 року на 70-ому році пішов із життя доктор технічних наук, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. 

Виховна робота: відвідування студентами Музею гривні просто неба

12 вересня 2021, 13:09

     У рамках виховної роботи наставника академічної групи 2 курсу скороченого терміну навчання факультету землевпорядкування Бутенка Є.В 12 вересня студенти відвідали Музей гривні під відкритим небом.      Рівно 25 років тому, 2 вересня 1996 року президентом Леонідом Кучмою видано  

Третьокурсниці Катерина Костенко, Вероніка Романюк: Мовна практика в Німеччині – Sprachpraxis in Deutschland

12 вересня 2021 року

     Цього літа завдяки НУБіП України у нас була можливість об’єднати навчання та роботу в Німеччині. Dank unserer Universität hatten wir in diesem Sommer eine Möglichkeit, Studium und Arbeit in Deutschland zu verbinden. Це була нагода перевірити знання мови в дії. 

Пожежна безпека на першому місці: у кампусі тривають навчання з протипожежної безпеки

12 вересня 2021 року

     Цього разу для мешканців гуртожитків №1, 9, 10, 11, які розташовані по вул. 

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали завод «Chanta»

12 вересня 2021 року

     Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Гопкало, Валентина Бандура,  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook