Календар подій

6.09.2021 – 12.09.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.09.2021

Запрошуємо студентів перших курсів ОС Бакалавр на змагання з паркового волейболу

6 вересня 2021, 15:30

     У понеділок, 6-го вересня о 15:30 на спортивному майданчику зі штучним покриттям біля гуртожитку № 2 НУБіП України за адресою вул. 

На нараді з планування обговорили основні завдання на вересень

6 вересня 2021 року

     Сьогодні пройшла нарада з планування діяльності ректорату на вересень за участі деканів факультетів і директорів ННІ та керівників служб і підрозділів. 

Заняття з інформаційної культури для першокурсників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у науковій бібліотеці НУБіП України

6 вересня 2021 року

  В нашому університеті вже стало традицією на початку нового навчального року проводити для студентів першого курсу заняття з інформаційної культури в науковій бібліотеці. 

Першокурсникам на замітку! Студентам-старшокурсникам і працівникам Національного університету біоресурсів і природокористування України нагадуємо!

6 вересня 2021 року

     В Оздоровчому центрі НУБіП України працює на госпрозрахункових умовах досвідчений фаховий спеціаліст з масажу та медичної реабілітації за помірними розцінками прейскуранту і соціальними знижками для студентів. 

Готуємося стати керівниками!

6 вересня 2021 року

   На гуманітарно-педагогічному факультеті розпочато курс лекцій професора Станіслава Ніколаєнка з навчальної дисципліни «Керівник закладу освіти», який розкриває організаційно-педагогічні та правові основи управлінської діяльності для студентів магістерських осв 

Увага! З 6 вересня 2021 р. в Університеті змінено розклад початку навчальних занять (пар)

6 вересня 2021 року

     До уваги всіх учасників освітнього процесу НУБіП України – науково-педагогічних працівників, студентів та навчально-допоміжного персоналу:     з 6 вересня 2021 року для покращення організації освітнього процесу в універ 

Якість освітнього процесу в умовах пандемії – в фокусі ректорату

6 вересня 2021 року

     6 вересня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зазначив, що за офіційними повідомленнями ситуація з пандемією в Україні та, зокрема, в столиці загострюється. 

Визначилися чвертьфіналісти 65-ї Спартакіади студентів з міні-футболу серед першокурсників

6 вересня 2021 року

     Цього року у змаганнях з міні-футболу взяли участь команди всіх факультетів та ННІ університету. Учасники шляхом жеребкування були розділені на 4-ри групи по 4-ри команди у кожній. Змагання проходили на штучних майданчиках біля навчального корпусу № 9 і гуртожитку № 2. 

Вівторок
7.09.2021

Науково-методичний семінар «Школа педагогічної майстерності»

7 вересня 2021, 13:30

     7 вересня 2021 року о 13.30 в онлайн-режимі та очно в аудиторії 309 навчального корпусу №3 відбудеться науково-методичний семінар для науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів та педагогічних працівників регіональних навчальних закладів універси 

Наукове видання «Український часопис ветеринарних наук» НУБіП України поданий для індексації у наукометричній базі Scopus

7 вересня 2021 року

     Наприкінці серпня відбулась подача заявки наукового журналу «Український часопис ветеринарних наук» для індексації у наукометричній базі Scopus. 

Вступні випробування до аспірантури за спеціальністю «Менеджмент» пройшли успішно

7 вересня 2021 року

     31 серпня на факультеті аграрного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування відбувся вступний екзамен до аспірантури за спеціальністю 073 «Менеджмент». 

Безупинний рух вперед – запорука педагогічного зростання

7 вересня 2021 року

Педагог – це вічний учень. Педагог – це той, хто готовий безупинно сприймати нове, прагнути більшого, продукувати знання. Педагог – це той, хто не стоїть на місці. 

Бережанський фаховий коледж: відзначення 105 річниці битви на горі Лисоня

7 вересня 2021 року

     4 вересня студенти та викладачі ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» взяли участь у відзначенні 105-ї річниці героїчної битви на горі Лисоня. 

Традиційна посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 вересня 2021 року

      Кожного року за доброю традицією, яку започаткували студенти старших курсів факультету  

Любов до прекрасного та гордість за українське – відчуття студентів спеціальності «Соціальна робота», які відвідали виставку в Національній спілці журналістів України

7 вересня 2021 року

     У перші тижні навчання у студентів-першокурсників виникає чимало нагальних питань та завдань: із розкладом треба розібратися, до гуртожитського життя прилаштуватися, підготуватися до чергового заняття, щоб справити гарне враження на нових викладачів і поки ще не дуже знайомих одногрупників… Але я 

Успішна випускниця Юлія Буглак прочитала лекцію для студентів та аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів

7 вересня 2021 року

     Факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України – провідний факультет країни, «кузня» актуальних на сьогодні висококваліфікованих фахівців галузі тваринництва та рибництва, які формують продовольчу безпеку України.     

Успіх наших студентів і викладачів на Чемпіонаті України з гирьового спорту фото

7 вересня 2021 року

     З 2 по 5 вересня 2021 року в Києві у Палаці спорту відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих, молоді та ветеранів. 

Середа
8.09.2021

Профком студентів і аспірантів покращує матеріальну базу студентських гуртожитків

8 вересня 2021 року

     Відповідно до Пункту 6.2 Рішення Вченої Ради Національного університету біоресурсів і природокористування України від 28 серпня 2021 року “Про поліпшення умов проживання студентів у гуртожитках” Профком студентів і аспірантів розпочав роботу з покращення матеріальної бази спортзалів студентських  

Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня

8 вересня 2021 року

 Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня  

Визначилися півфіналісти 65-ї Спартакіади студентів з міні-футболу

8 вересня 2021 року

     7 вересня на стадіоні НУБіП України відбулися змагання ¼ фіналу з міні-футболу. З восьми учасників до наступного етапу змагань відібралося 4 команди. 

Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня

8 вересня 2021 року

 Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня  

Увага! Конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів на 2022-2023 роки!

8 вересня 2021 року

     Міністерством освіти і науки України та Національною агенцією академічних обмінів Республіки Польща (NAWA) 7 вересня 2021 року оголошено конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проєктів на 2022-2023 роки.  

Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня

8 вересня 2021 року

 Засідання кафедри вищої та прикладної математики заплановано на 16 вересня  

Четвер
9.09.2021

Запрошуємо на творчий вечір Олега Криворота

9 вересня 2021, 16:00

     9 вересня 2021 року о 16.00 в ботанічному саду НУБіП України відбудеться творчий вечір та презентація дев’ятої збірки віршів поета, старшого викладача кафедри обліку і оподаткування ОЛЕГА КРИВОРОТА «Симфонія приватного життя…» 

Для студентів-міжнародників з перших вуст: лекція голови наглядової ради університету, професора Миколи Томенка

9 вересня 2021 року

Сьогодні відвідувачі ботанічного саду НУБіП України не йняли віри своїм очам. Деякі підходили ближче, щоб краще роздивитись, інші фотографували здалеку. Насправді на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України триває освітній процес. 

Першокурсниця Марія Демцюра: чемпіонка зі стрільби, яка обрала аграрний менеджмент

9 вересня 2021 року

     Першокурсниця факультету аграрного менеджменту Марія Демцюра з Тетіїва, що на Київщині, – дівчина дуже цікава і цілеспрямована. Цілеспрямована в нашому випадку буквально, адже Марія професійно займається компак-спортингом – видом стендової стрільби. 

Виїзне заняття у формі нетворкінгу на тему «Entry to the profession» для студентів освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

9 вересня 2021 року

     Кафедрою готельно-ресторанної справи і туризму ННІ неперервної освіти і туризму спільно з партнером ОПП «Готельно-ресторанна справа», одним з провідних представників готельного бізнесу – Mercure Kyiv Congress 4* організовано виїзне заняття у формі нетворкінгу на тему «Entry to the profession» для 

Аспірантам факультету ветеринарної медицини створені належні умови для плідної роботи над дисертаціями

9 вересня 2021 року

     Щороку до колективу факультету ветеринарної медицини НУБіП України долучається 17-20 здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. Це найбільший набір аспірантів серед усіх 16 факультетів нашого ВНЗ. 

Про специфіку індустрії гостинності для студентів спеціальності «Туризм» від представників найбільшої національної готельної мережі

9 вересня 2021 року

     7 вересня у Національному університеті біоресурсів і природокористування заступник керівника Навчального центру готельної і ресторанної справи найбільшої національної готельної мережі Reikartz Hotel Group Олена Ліфіренко ділилася особливостями 

Вимоги до бібліотек під час акредитації освітніх програм у центрі уваги щоквартальної онлайн семінар-наради директорів та завідувачів бібліотек ВСП НУБіП України

9 вересня 2021 року

   8 вересня 2021 р. працівники наукової бібліотеки організували та провели чергову щоквартальну онлайн нараду директорів та завідувачів бібліотек ВСП НУБіП України. 

Викладачі і студенти університету взяли участь у Міжнародній конференції та виставці Птахівництво'2021

9 вересня 2021 року

     3 вересня 2021 року в м. Києві відбулася XVІ Міжнародна конференція і виставка «ПТАХІВНИЦТВО'2021». У її роботі узяли участь викладачі і студенти факультету ветеринарної медицини, зокрема завідувач кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. 

П'ятниця
10.09.2021

Фінішна пряма вступної кампанії з підготовки PhD

10 вересня 2021, 13:35

     07 вересня закінчились вступні випробування конкурсного відбору для зарахування до аспірантури для здобуття вищої освіти ступеня доктора філософії. 

Симфонія приватного життя: в університеті пройшов творчий вечір Олега Криворота

10 вересня 2021 року

     Після крайнього – п’ятого – творчого звіту старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Криворота минув рівно рік. 

Команда агробіологічного факультету – переможець 65-ї Спартакіади студентів серед перших курсів фото

10 вересня 2021 року

     9 вересня завершилися змагання 65-ї Спартакіади з міні-футболу. Це було справжнє свято футболу. За вихід до фіналу точилася справжня боротьба. Жодна з команд не збиралася віддавати перемогу. 

Організація навчального процесу студентів І-ІІ курсів в осінньому семестрі – у полі зору декана факультету ветеринарної медицини

10 вересня 2021 року

     Осінній семестр 2021/2022 навчального року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України розпочато із загальних зборів студентів та наставників академічних груп І–ІІ курсів, які відбулися 6, 7 та 8 вересня. 

Бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» стали учасниками засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

10 вересня 2021 року

  «Вже пройшло декілька годин після того, як ми повернулися із засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики до себе в гуртожиток НУБіП України, але дотепер нас переповнює море емоцій і несказанний захват від почутого і 

Безпека – наш постулат! В кампусі пройшли навчання з протипожежної безпеки

10 вересня 2021 року

     09 вересня 2021 року на території студентського містечка відбулося навчання мешканців гуртожитків №2, №3, №8, що знаходяться по вулиці Блакитного, яке спрямоване на вивчення заходів пожежної безпеки в гуртожитку, порядку сповіщення про пожежу, дій під час пожежі та в умовах конкретної надзвичайно 

Науково-методична рада гарантів у новому 2021 навчальному році

10 вересня 2021 року

     Вперше у новому навчальному році відбулося засідання науково-методичної ради гарантів (07 вересня) під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші. 

Фінішна пряма вступної кампанії з підготовки PhD

10 вересня 2021 року

     07 вересня закінчились вступні випробування конкурсного відбору для зарахування до аспірантури для здобуття вищої освіти ступеня доктора філософії. 

Олексій Мельник обраний головою Молодіжної ради Профспілки працівників АПК України фото

10 вересня 2021 року

     8 вересня Молодіжна рада Профспілки працівників АПК провела перше засідання новообраної ради, на якому заслухали доповіді й презентації Голови Профспілки працівників АПК України Світлани Самосуд та голови Молодіжної ради Профсп 

Науково-методична рада гарантів у новому 2021 навчальному році

10 вересня 2021 року

     Вперше у новому навчальному році відбулося засідання науково-методичної ради гарантів (07 вересня) під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші. 

Сучасні інтерактивні методи викладання - тема тренінгу експерта з Великобританії Nieky van Veggel фото

10 вересня 2021 року

     Навчання, особливо у період пандемії Covid-19, вимагає суттєвих зусиль як збоку викладачів, так і збоку студента. 

Факультет ветеринарної медицини: знайомимось зі студентами першого курсу на виховних годинах

10 вересня 2021 року

     Ось і відбулася урочиста лінійка з врученням студентських квитків першокурсникам факультету ветеринарної медицини. 

Субота, неділя
11-12.09.2021

У навчально-дослідних господарствах НУБіП України відбулися засідання балансових комісій

11 вересня 2021 року

     Згідно плану роботи та за дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, у навчально-дослідних господарствах НУБіП України на початку місяця традиційно відбуваються засідання балансових комісій, де підводяться підсумки роботи за попередній періо 

Шейх Нассер Алмутава готовий до співпраці з НУБіП України фото

11 вересня 2021 року

     Сьогодні університет відвідала делегація представників Саудівської Аравії на чолі з шейхом Нассером Алмутава. Серед гостей був і Президент України (2005-2010 років) Віктор Ющенко. 

Співчуваємо з приводу смерті професора кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Леоніда Аніскевича

11 вересня 2021 року

11 вересня 2021 року на 70-ому році пішов із життя доктор технічних наук, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. 

11 вересня – День українського кіно

11 вересня 2021 року

     Професійне свято працівників кінематографії – День українського кіно – встановлений Указом Президента від 12.01.1996 р. 

Виховна робота: відвідування студентами Музею гривні просто неба

12 вересня 2021, 13:09

     У рамках виховної роботи наставника академічної групи 2 курсу скороченого терміну навчання факультету землевпорядкування Бутенка Є.В 12 вересня студенти відвідали Музей гривні під відкритим небом.      Рівно 25 років тому, 2 вересня 1996 року президентом Леонідом Кучмою видано  

Третьокурсниці Катерина Костенко, Вероніка Романюк: Мовна практика в Німеччині – Sprachpraxis in Deutschland

12 вересня 2021 року

     Цього літа завдяки НУБіП України у нас була можливість об’єднати навчання та роботу в Німеччині. Dank unserer Universität hatten wir in diesem Sommer eine Möglichkeit, Studium und Arbeit in Deutschland zu verbinden. Це була нагода перевірити знання мови в дії. 

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали завод «Chanta»

12 вересня 2021 року

     Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариса Гопкало, Валентина Бандура,  

Пожежна безпека на першому місці: у кампусі тривають навчання з протипожежної безпеки

12 вересня 2021 року

     Цього разу для мешканців гуртожитків №1, 9, 10, 11, які розташовані по вул. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook