Календар подій

22.03.2021 – 28.03.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
22.03.2021

Запрошуємо до участі у І Всеукраїнському турнірі «Управлінські перегони»

22 березня 2021, 0:00

 ШАНОВНЕ СТУДЕНТСТВО!Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує студентів взяти участь у І Всеукраїнському турнірі «Управлінські перегони» 

Інна Міньковець з Житомирщини обирає професію фахівця з транспортних технологій фото

22 березня 2021 року

Доброго дня! Представтеся, будь ласка.     — Доброго дня. Мене звати Інна, я майбутня випускниця Лугинської гімназії імені В. П. Фількова, Житомирська область. 

Атестація педагогічних працівників Рівненського фахового коледжу НУБіП України пройшла успішно

22 березня 2021 року

     18-19 березня 2021 року відбулася атестація педагогічних працівників ВСП НУБіП України «Рівненський фаховий коледж» відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 

Факультет аграрного менеджменту – переможець 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу

22 березня 2021 року

     Протягом березня на відкритому майданчику зі штучним покриттям відбувались змагання 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу.     Цього року турнір був особливим і непередбачуваним, адже з урахуванням карантин 

Викладачі агробіологічного факультету запросили на навчання в НУБіП кращих випускників шкіл Київщини

22 березня 2021 року

Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогтиїй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравішерозкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості.Василь Сухомлинський 

Захист бакалаврських робіт студентів-маркетологів заочної форми навчання успішно проведено

22 березня 2021 року

     18-19 березня на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі відбувся захист випускних бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності «Маркетинг».  

Аріна Демкова з Києва: знання іноземних мов – це безмежні можливості і перспективи, тому я обираю філологію в НУБіП

22 березня 2021 року

Аріно, звідки Ви дізналися про НУБіП?     — Як учениця випускного класу я була запрошена на онлайн-зустріч «День відкритих дверей» кафедри іноземної філології і перекладу. 

Ректорат: контроль за якістю дистанційного навчання та підготовка до постковідного періоду

22 березня 2021 року

     22 березня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Бджолярі з дванадцяти країн світу обговорили перспективи галузі

22 березня 2021 року

    16 березня на кафедрі конярства і бджільництва відбулась Міжнародна конференція, присвячена 90-річчю від дня народження доктора с.-г. наук, професора Віктора Петровича Поліщука. Пасічницька спільнота називає його «патріархом» бджільництва і це справедливо. 

Вівторок
23.03.2021

Співпраця з тепличними господарствами в рамках профорієнтаційного проекту ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

23 березня 2021 року

    Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка організувала профорієнтаційну зустріч з роботодавцями ПрАТ «Комбінат «Тепличний» та тепличним комплексом «Асканія-Флора». 

Прилуцький агротехнічний коледж – партнер ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з підготовки кадрів для галузі електроенергетики

23 березня 2021 року

     В плані профорієнтаційної роботи ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у березні-квітні передбачені важливі зустрічі з майбутніми вступниками, в тому числі і в очному форматі.     Представники випускових кафедр  

Відомий український торбаніст американського походження Юрко Фединський завітав до НУБіП України

23 березня 2021 року

     У той час, коли українці намагаються виїхати за кордон у пошуках кращого життя, Юрій Фединський саме на батьківщині предків віднайшов загублену на чужині частку душі… Напередодні Міжнародного жіночого дня до НУБіП України зі словами вітання та музичним  

Онлайн-діалог ректора університету зі старостами академічних груп в умовах пандемії Covid-19

23 березня 2021 року

    23 березня 2021 року відбулась традиційна зустріч ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, зі старостами академічних груп першого курсу набору 2020 року і студентським самоврядуванням. 

Середа
24.03.2021

Студентці Євгенії Зорі присвоєно звання «Майстер спорту»

24 березня 2021 року

     Студентка ІІ курсу ННІ неперервної освіти і туризму за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», член національної збірної команди України зі сноубордингу, Євгенія Зоря виборола призові місця на Кубку України зі сноубордингу та отримала зв 

Оголошується відбір на програму обміну ERASMUS+ з Вищою школою сільського господарства та природничих наук (м.Ліль, Франція) на 2021-2022 н.р.

24 березня 2021 року

Шановні студенти!Розпочинається відбір на програми мобільності студентів в рамках програми ERASMUS+ на наступний навчальний рік (2021-22) до Вищої школи сільського господарства та природничих наук(м.Ліль, Франція). Спеціальності, на які приймаються студенти: 

У НУБіП готують реальні магістерські роботи, готові до впровадження у виробництво: подяка Асоціації «Морозиво і заморожені продукти»

24 березня 2021 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист від президента Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» Ігоря Бартковського, у якому висловлена подяка за багаторічну 

Подяка оргкомітету конкурсу «Краса НУБіП України-2021»: у НУБіП створено всі умови для різностороннього розвитку особистості

24 березня 2021 року

     На адресу ректора надійшов лист, у якому колектив Рівненського фахового коледжу висловив подяку оргкомітету конкурсу «Краса НУБіП України-2021» – за високий рівень проведення конкурсної програми, а членам журі – за професіоналізм. 

Четвер
25.03.2021

Увага! Електронна доставка підручників і посібників для користувачів наукової бібліотеки

25 березня 2021 року

   Електронна доставка підручників і посібників – нова послуга для студентства. 

Відбулась онлайн-зустріч зі старостами академічних груп факультету ветеринарної медицини

25 березня 2021 року

     23 березня 2021 року відбулась планова онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп. Метою зустрічі було обговорення змін в графіку освітнього процесу в 2 семестрі 2020-2021 н.р. 

НДІ економіки і менеджменту: «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві»

25 березня 2021 року

   Проблеми формування та розвитку біоенергетики є важливим загальнодержавним завданням, оскільки тут тісно переплітаються економічні, соціальні та екологічні питання, що потребує врахування багатьох складових: сировинного біоенергетичного потенціалу, енергетичних ринків, 

Стипендії для досвідчених науковців(не менше PhD рівня) у Польщі

25 березня 2021 року

 До уваги НПП,    Польська академія наук (PAS) оголошує стипендіальну програму PASIFIC, що фінансується у рамках фонду MSCA COFUND. Програма PASIFIC надає можливість отримати 2-річні стипендії для досвідчених науковців(не менше PhD рівня)  будь-якої національності з різних наукових дисциплін. 

На шляху до програм подвійних дипломів з китайськими вишами

25 березня 2021 року

     Національна програма стратегічного розвитку Китайської народної Республіки «Один пояс – один шлях» має своє продовження у освітній та науковій сфері. Зацікавленість до співпраці з НУБіП надійшла від тепер вже партнерського Хуачжунського сільськогосподарського університету (КНР). 

Нову Програму ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. вже ОГОЛОШЕНО!

25 березня 2021 року

25 березня 2021 р. Європейська Комісія офіційно оголосила про відкриття нової Програми Еразмус+ на 2021-2027 рр.!Завдяки бюджету понад 26 мільярдів євро, нова Програма буде не лише міжнародною, але й більш інклюзивною, цифровою та екологічною! 

Нові перемоги студентів Бережанського фахового коледжу в Малій академії наук України

25 березня 2021 року

     Вже стали приємною традицією вітання наших студентів із перемогою на другому (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. 

Педагогічні працівники Ніжинського фахового коледжу НУБіП України успішно пройшли атестацію

25 березня 2021 року

      23 березня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії Ніжинського фахового коледжу НУБіП України. 

Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників

25 березня 2021 року

Вчена рада Національного університету біоресурсів і природокористування України 3 березня 2021 року затвердила "Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників у НУБіП України" на 2021 рік. 

Вплив пандемії на земельне адміністрування: міжнародний вебінар

25 березня 2021 року

     Пандемія COVID-19 значно прискорила впровадження нових електронних та цифрових послуг у адмініструванні земельних відносин. 

Онлайн зустріч з представником ISA Lille, щодо програми мобільності ERASMUS + у Франції

25 березня 2021 року

Бажаючим ознайомитися з програмою мобільності ERASMUS + до Франції,запрошуємо вас долучитись до онлайн зустріч з представником ISA Lille , де ви можете ознайомитись з презентацією щодо можливостей програми ERASMUS +. 

Анна Тимошенко – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

25 березня 2021 року

     Колектив кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму щиро вітає студентку 1 курсу спеціальності «Туризм» Тимошенко Анну та її наукового керівника д.е.н., професора  

Відтворення лісів: шлях до відновлення і благополуччя

25 березня 2021 року

     На кафедрі відтворення лісів та лісових меліорацій 22 березня 2021 р. відбувся міжнародний науково-практичний онлайн-семінар “Відтворення лісів: шлях до відновлення і благополуччя” присвячений Міжнародному дню лісів. 

До Всесвітнього дня Землі, Міжнародного дня лісів і Всесвітнього дня водних ресурсів та в рамках вивчення дисципліни “Основи екологічної освіти і культури”

25 березня 2021 року

 До Всесвітнього дня Землі, Міжнародного дня лісів і Всесвітнього дня водних ресурсів та в  

В Ірпінському фаховому коледжі завершилася декада циклової комісії маркетингу і торгівлі

25 березня 2021 року

     З 9 по 19 березня в Ірпінському фаховому коледжі було проведено декаду циклової комісії маркетингу і торгівлі. На щастя, у цей період у коледжі освітній процес відбувався в очному форматі, що дозволило максимально залучити студентів до різних заходів з дотриманням карантинних вимог. 

У кімнатах світло та тепло: у гуртожитку № 9 замінили старі вікна на енергозберігаючі

25 березня 2021 року

     Ми продовжуємо розповідати про ремонтні роботи які щоденно проводяться в гуртожитках студентського містечка НУБіП України. 

П'ятниця
26.03.2021

ФАМ та Агрокебети запрошують: «Хто, скільки та чому? Ринок праці агросектору»

26 березня 2021, 10:00

Факультет аграрного менеджменту та проект "Агрокебети" запрошують 26.03.2021 о 10.00 до участі у зустрічі з Анжелікою Райлян, старшим бізнес-партнером з персоналу напрямку "Агро" компанії МХП на тему: 

Цифрова трансформація просторового планування: круглий стіл на факультеті землевпорядкування

26 березня 2021 року

     Просторове планування в Україні вже у найближчому майбутньому очікують значні зміни, пов’язані із цифровою трансформацією галузі. 

Результати проміжної атестації, дослідження гендерної рівності у професії землевпорядника та участь у предметній Олімпіаді НУБіП – в полі зору вченої ради факультету землевпорядкування

26 березня 2021 року

     25 березня 2021 року відбулося планове засідання вченої ради факультету землевпорядкування.     Завершується восьмий тиждень навчального семестру, половину шляху пройдено і час підбивати підсумки проміжної атестації з навчал 

Четвертокурсниця Аліна Чеберяко: мій шлях до здобуття професії перекладача буде на магістратурі НУБіП України

26 березня 2021 року

Добрий день, Аліно. Дякуємо, що погодилися на наше інтерв’ю. Розкажіть про себе.     — Добрий день! Мене звати Аліна Чеберяко. 

На економічному факультеті відбувся творчий вечір «Голосіївська весна» в онлайн-режимі

26 березня 2021 року

    Весна – чудова пору року! Природа прокидається, наповнюється енергією, життям. Весь світ з приходом весни наповнюється фарбами, звуками, запахами і натхненням! Природа навесні – це особливий світ, який вражає своєю незвичайністю. 

Сучасні тенденції розвитку публічного та приватного права - у фокусі вчених-правників університету

26 березня 2021 року

     З нагоди 20 річниці кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України було проведено Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Сучасні тенденції розвитку публіч 

Нову Програму ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр. вже оголошено!

26 березня 2021 року

    25 березня 2021 р. 

Увага! Зміни графіку освітнього процесу на 2-й семестр у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації

26 березня 2021 року

     Рішенням ректорату від 18 березня 2021 року внесено зміни до графіка освітнього процесу в 2 семестрі 2020-2021 н.р. у зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації.  

Вітаємо з виходом на заслужений багатьма роками праці відпочинок академіка Ігоря Ібатулліна фото

26 березня 2021 року

     26 березня 2021 року ректорат привітав з виходом на заслужений багатьма роками плідної праці відпочинок — першого проректора, доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Національної академії аграрних наук України, заслуженого діяча науки і техніки України — Ібатулліна Ігоря Ілліча.< 

Субота, неділя
27-28.03.2021

Державний службовець вищого рівня Дмитро Заруба відкрив цикл зустрічей з магістрами спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

27 березня 2021 року

     З 22 березня 2021 року розпочалася чергова сесія для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання ОС «Магістр», які навчаються на освітній програмі «Публічне управління та адміністрування».     Навчальний план підготовки п 

Бібліотека розкриває секрети

27 березня 2021 року

     Багато років кафедра культурології НУБіП України співпрацює з Державною бібліотекою України для юнацтва. 

27 березня – Міжнародний день театру (ВІДЕО)

27 березня 2021 року

     27 березня відзначають своє професійне свято всі працівники театру, а разом з ними мільйони небайдужих глядачів. 

На механіко-технологічному факультеті завершився перший етап конкурсу «Технології точного землеробства KUHN». Десять студентів-переможців отримали грошові призи

27 березня 2021 року

     У весняному семестрі 2020-2021 навчального року на механіко-технологічному факультеті на основі Меморандуму, підписаного ректором університету Станіславом Ніколаєнком та генеральним директором компанії «КУН-Україна»  

Міжфакультетська співпраця: проведені геодезичні вишукування на демонстраційному колекційному полі сільськогосподарських культур

28 березня 2021 року

     Кліматичні зміни, які є глобальною проблемою в світі та в Україні, потребують поглиблення досліджень в напряму підбору культур адаптованих до посушливих умов вирощування, розробки технологій вирощування культур та інтродукції їх у виробництво. 

Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів

28 березня 2021 року

     18 березня 2021 р. кафедра фінансів уже втретє проводить Міжнародну науково-практичну конференцію молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів». 

Жіноча збірна НУБіП України з футзалу в топ-5 найкращих студентських команд України

28 березня 2021 року

     23-25 березня 2021 року в спортивному комплексі Олімпійського коледжу Івана Піддубного відбулась фінальна частина Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року.     На паркеті ігро 

Нові перемоги «Колоса»

28 березня 2021 року

     Вже неодноразово творчі колективи нашого університету доводили, що навіть в умовах пандемії вони є достойними репрезентаторами української культури на різноманітних рівнях. 

Викладачі факультету ветеринарної медицини провели семінар і запросили на навчання студентів Млинівського державного технолого-економічного коледжу

28 березня 2021 року

     В рамках профорієнтаційних заходів факультету ветеринарної медицини, спрямованих на залучення до вступу у НУБіП України кращих абітурієнтів, 23 березня 2021 року викладачі кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин у повному складі провели навчальний онлайн-семінар на тем 

Першокурсниця факультету харчових технологій Ольга Трохименко: найкраща профорієнтація - це наші успіхи! фото

28 березня 2021 року

     Я, Трохименко Ольга, студентка першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК хочу розповісти про свій перший результативний досвід в ролі профорієнтатора.  

Наукові дискусії студентів щодо обліку, оподаткування, контролю та аналізу в активізації діяльності економічних суб’єктів

28 березня 2021 року

     25 березня 2021 року кафедрою обліку та оподаткування економічного факультету було проведено VІ Всеукраїнську студентську науково-практичну конференцію «ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ, КОНТРОЛЬ ТА АНАЛІЗ В АКТИВІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЕКОНОМІЧНИХ СУБ’ЄКТІВ».  

Підсумок професійної майстерності педагога: у Бережанському фаховому коледжі пройшла атестація педагогічних працівників

28 березня 2021 року

     Атестація педагогічних працівників - це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних вмінь. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook