Календар подій

3.08.2020 – 9.08.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.08.2020

Співробітники кафедри хірургії і патофізіології тварин імені академіка І.О. Поваженка впроваджують наукові розробки у ветеринарну практику

3 серпня 2020 року

Вінцем будь-якої науково-дослідної роботи є успішне впровадження її виконавцями наукових розробок в практику. 

Запрошуємо на літній відпочинок в СОТ «Академічний»

3 серпня 2020 року

    Запрошуємо всіх бажаючих на літній відпочинок до СОТ «Академічний» м. Чорноморськ, який розташований на березі Чорного моря в мальовничій, екологічно чистій місцевості. Відстань до моря – 50 метрів. 

Випускниця київської школи Єлизавета Шупеня: «Мрію стати електроенергетиком»

3 серпня 2020 року

     Учениця випускного класу школи №151 м. 

Підготовка наукових кадрів за новими вимогами: фаховий семінар кафедри землевпорядного проектування

3 серпня 2020 року

     На кафедрі землевпорядного проектування відбувся фаховий семінар з попередньої експертизи дисертаційної роботи здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії Андрія Дороша на тему «Еколого-економічні основи планування землекористування в контексті тер 

Ректорат: фокусуємося на підготовці до нового навчального року

3 серпня 2020 року

     3 серпня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене епідеміологічній ситуації, вступній кампанії, але головною темою обговорення став початок нового навчального року. 

Підсумки тримісячного стажування та ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні, технічні та соціальні тенденції розвитку»

3 серпня 2020 року

     25-31 липня 2020 року пройшли підсумковий тест за результатами тримісячного онлайн стажування за напрямом «Економіка» та ІV Міжнародна науково-практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні, технічні та соціальні тенденції розвитку» в Університеті «Проф. д-р Асен Златаров» м. 

Вперше в Україні, саме в НУБіП пройшов унікальний турнір з нового виду шахів Фролова фото

3 серпня 2020 року

     Національний університет біоресурсів та природокористування України, без перебільшення, можна вважати осередком шахового руху серед інших університетів країни. 

Вівторок
4.08.2020

Стартував прийом заяв та документів від вступників до магістратури

4 серпня 2020 року

     З 5 серпня стартує прийом заяв та документів від вступників до магістратури денної та заочної форм здобуття освіти. 

Як лісівники Луганщини протистояли стихії

4 серпня 2020 року

З вогнем боролися лісівники, рятувальники, військові, поліція, активісти, місцеві мешканці. На жаль, є й загиблі та травмовані місцеві мешканці. Ситуація неабияк ускладнена тим, що поруч лінія фронту… 

Телеканал «КИЇВ». Програма «Якісне життя» і НУБіП України – на варті здоров'я українців і гостей столиці

4 серпня 2020 року

     Програма «Якісне життя» телеканалу Київ тісно співпрацює з фахівцями НУБіП України, особливо з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Нещодавно, обговорювалась актуальна для абітурієнтів та студентів тема про якість вуличної іжі. 

В навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму призначено виконувача обов'язків директора

4 серпня 2020 року

     4 серпня 2020 року ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся  з колективом ННІ неперервної освіти і туризму. 

Відмінник навчання Дмитро Плакса з Чернігівщини: майбутнє – за автоматизацією та роботизацію виробництва!

4 серпня 2020 року

Дмитре, вітаю тебе. Звідки ти до нас приїхав?     – Я народився, навчався і зараз живу у місті Ніжин Чернігівської області. 

Середа
5.08.2020

Розширене засідання ректорату

5 серпня 2020, 10:00

 5 серпня 2020 р. о 1000 в ауд. 309 (синя зала) навчального корпуса № 3 відбудеться розширене засідання ректорату з дотримання карантинних вимог. 

Правила утримання та збереження полезахисних лісових смуг: аналітичний огляд

5 серпня 2020 року

     Кафедра відтворення лісів та лісових меліорацій НУБіП України є партнером проєкту «Лісосмуги Життя» благодійного фонду Peli can live, адже кожна масштабна ініціатива потребує наукового супроводу. 

Ірина Василенко із Чернігівщини мріє забезпечувати людей продукцією тваринництва та розвивати сільське господарство

5 серпня 2020 року

     Ірина Василенко закінчила Козелецьку гімназію №1 що на славетній, мальовничий Чернігівщині. 

Ректорат: активно готуємося до нового навчального року в умовах пандемії

5 серпня 2020 року

     5 серпня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося розширене засідання ректорату. Перед початком розгляду питань порядку денного, ректор поінформував про результати Ради ректорів, яка відбулася напередодні. 

Гран-прі «Лідер вищої освіти України» – чергова нагорода НУБіП

5 серпня 2020 року

     Протягом 4-6 серпня у Київському Палаці Спорту проходить Одинадцята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти – 2020". Виставка відбувається за підтримки Міністе 

Четвер
6.08.2020

Гуртожиток №10: навчальний рік на порозі фото

6 серпня 2020 року

     Зустріч зі студентами – мешканцями гуртожитків вже близько. На календарі серпень місяць і часу до початку нового навчального року залишилося зовсім небагато. Промайнули два місяці літніх канікул і за цей час у гуртожитках зроблено чимало роботи. 

Перший крок на шляху до створення Меблевого кластеру Київщини зроблено!

6 серпня 2020 року

      30 липня підписано Меморандум про співпрацю між Київською обласною державною адміністрацією, установою «Агенція регіонального розвитку Київської області», Асоціацією «Українська асоціація меблевиків» та Національним університетом біоресурсів і природокористування України (ННІ лісового та садо 

На футбольному майданчику зійшлися у протистоянні команда викладачів і адміністрації НУБіП України із командами іноземних студентів

6 серпня 2020 року

     З нагоди Міжнародного дня молоді 4 серпня 2020 року вперше відбувся турнір з футболу серед іноземних студентів на новому спортивному майданчику біля гуртожитку № 2. 

Абітурієнт Ілля Татару з Кривого Рогу обирає спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» НУБіП України

6 серпня 2020 року

     Абітурієнт з Дніпропетровщини, який закінчив один із кращих ліцеїв Кривого Рогу Ілля Татару обирає НУБіП України для подальшого навчання. 

П'ятниця
7.08.2020

Один з перших випускників спеціальності «Комп’ютерні науки» факультету інформаційних технологій Олександр Медведєв: знання іноземної мови та самоосвіта – запорука успіху в ІТ

7 серпня 2020 року

     Відзначаючи 10-річчя нашого факультету, перші випускники спеціальності «Комп’ютерні науки» діляться своїми враженнями від навчання на факультеті та розповідають про свій шлях кар’єрного зростання в ІТ-галузі. 

Затверджено новий склад Наглядової ради НУБіП України

7 серпня 2020 року

     6 серпня 2020 року своїм наказом №1008 тимчасово виконуючий обов'язки міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет затвердив склад Наглядової ради Національного університету біоресурсів і природокористува 

Наглядова рада

7 серпня 2020 року

Субота, неділя
8-9.08.2020

Водні біоресурси та аквакультура – спеціальність про яку мріє Остап Остапчук із Житомирщини

8 серпня 2020 року

     Випускник Врублівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Романівського району Житомирської області Остапчук Остап Володимирович мріє вступити на факультет тваринництва та водних біоресурсів. 

Славетна історія університету сторінками старовинних книг: видатні вчені-садівники Левко та Володимир Симиренки

8 серпня 2020 року

    Славетна історія нашого університету від сільськогосподарського відділення КПІ до дослідницького університету була непростою та багатогранною. Та не лише факультети, кафедри формувались в ті далекі часи, а й книжкові фонди. 

Лісовідновлювальні роботи студентів КЛГІ в Боярському навчально-дослідному лісгоспі. 1949 р.

9 серпня 2020 року

     В архівах музею історії НУБіП України знаходиться чимала кількість цікавих артефактів пов’язаних з непростою історією нашої alma mater. Наразі хочемо представити раритетні знімки лісовідновлювальних робіт студентів Київського лісогосподарського інституту (КЛГІ) в Боярському навчально-дослідн 

Олексій Лук’янчук із Волині: мій вибір – НУБіП і садово-паркове господарство

9 серпня 2020 року

     Випускник 11 класу школи НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» села Видраниця Ратнівського району Волинської області Олексій Лук’янчук успішно склав ЗНО, завершив підготовчі курси в університеті, взяв участь у предметній олімпіаді і 

Ніжинський агротехнічний інститут та Ніжинський агротехнічний коледж з робочим візитом відвідав проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України Сергій Кваша фото

9 серпня 2020 року

     06 серпня до Ніжинського агротехнічного інституту та Ніжинського агротехнічного коледжу з робочим візитом завітав проректор з навчальної і виховної роботи Національного університету біоресурсів і природокористування Сергій Кваша, академік Національної а 

Open Air у студентському містечку НУБіП

9 серпня 2020 року

     Чудовим літнім вечором, замість того щоб сумувати та шукати пригоди, студенти які проживають у гуртожитках 2, 3, 8 мали змогу насолодитись чудовим та пізнавальним кіно, просто на відкритому повітрі біля своїх гуртожитків. 

Землевпорядники працюють над ухваленням нової методики нормативної грошової оцінки земель

9 серпня 2020 року

     Як відомо, нормативна грошова оцінка земель в Україні із середини 1990-х років використовується як база для справляння земельного податку, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, єдиного податку IV групи тощо. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook