Календар подій

27.07.2020 – 2.08.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
27.07.2020

Дистанційне оцінювання стану рослинних насаджень - тема робочї зустрічі автоматників з делегацією Національного центру управляння та випробувань космічних засобів

27 липня 2020 року

 25 липня 2020 р. кафедра автоматики та робототехнічних систем імені академіка І. І. Мартиненка (далі АРС) приймала у своїх стінах колег із Національного Центру управління та випробувань космічних засобів України (далі НЦУВКЗ). 

Дмитрій Гаврилюк з Хмельниччини: «Планую стати лісівником!»

27 липня 2020 року

- Що вплинуло на вибір спеціальності «Лісове господарство»? 

Карантинні жнива в навчально-дослідних господарствах університету завершуються

27 липня 2020 року

    Університетські навчально-дослідні господарства виходять на фінішну пряму у збиранні ранніх зернових та зернобобових культур. Вже завершилися жнива у НДГ «Великоснітинське» ім. 

Факультет землевпорядкування долучився до реалізації програми з підготовки операторів БПЛА для учасників АТО

27 липня 2020 року

    Факультет землевпорядкування НУБіП України на волонтерських засадах долучився до програми підготовки операторів безпілотних літальних апаратів (БПЛА), що організована ННІ неперервної освіти НАУ для 10 учасників АТО. 

Академіку Національної академії аграрних наук України Ігорю Гудкову - 80!

27 липня 2020 року

 Сьогодні святкує славний ювілей доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України, Заслужений діяча науки і техніки України, професор кафедри радіобіології та радіоекології НУБіП УкраїниГУДКОВ ІГОР МИКОЛАЙОВИЧ! 

Переваги навчання очима студентів факультету аграрного менеджменту

27 липня 2020 року

   Вступна кампанія-2020 проходить у надзвичайних умовах тривалого карантину, і, як наслідок, ускладняється вступ. Ми хочемо допомогти вам зорієнтуватися при виборі своєї майбутньої професії. 

Всесвітньо відомий шаховий гросмейстер Артур Фролов провів майстер-клас для інтелектуальної еліти НУБіП України

27 липня 2020 року

    Нещодавно, до Національного університету біоресурсів та природокористування України завітав український шахіст, Артур Володимирович Фролов - міжнародний майстер (1991), майстер спорта СРСР, майстер спорту міжнародного класу. 

Оперативний штаб: готовність до нового навчального року всіх структурних підрозділів

27 липня 2020 року

    27 липня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання Оперативного штабу, присвячене санітарно-епідеміологічній ситуації, вступній кампанії та підготовці до нового навчального року.  

Середа
29.07.2020

Студентське містечко: облаштування прилеглої до гуртожитків території

29 липня 2020 року

     Заплановані ремонтні роботи на літній період 2020 р. у гуртожитках студентського містечка НУБіП України та прилеглій території на піку активності.     Підготовка до нового начального року триває: на вул. 

Юлія Стахів обирає НУБіП і спеціальність 193 Геодезія та землеустрій!

29 липня 2020 року

     Сьогодні ми знайомимо читача з 17-ти річною Юлією Стахів, яка проживає у селі Вишеньки, що у передмісті Києва. Вона закінчила Гнідинську загальноосвітню школу імені Петра Яцика, любить подорожувати та активно проводити час, грати в баскетбол. 

Виробнича практика магістрів екологів фото

29 липня 2020 року

       Магістри двох освітніх програм успішно пройшли виробничу практику в on-line режимі. Всі познайомились з сайтом проекту Світового Індексу Якості Повітря   https://waqi.info/ 

Ірина Гаць з Волині: буду вступати до НУБіП! І ось чому!

29 липня 2020 року

     Невдовзі стартує подання електронних заяв на вступ до університетів. Ірина Гаць з Турійського району на Волині обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України і в неї на те п’ять причин. 

Вивести Боярську лісову дослідну станцію з кризи

29 липня 2020 року

     28 липня 2020 року в Міністерстві захисту довкілля і природніх ресурсів за участі міністра Романа Абрамовського, голови Комітету з е 

Презентуємо нові розробки молодих науковців кафедри автоматики та робототехнічних систем

29 липня 2020 року

     Останнім часом в Україні спостерігається тенденція щодо «омолодження» університетської науки. Так за даними міністерства освіти і науки України починаючи з 2016 року кількість молодих вчених у вищих навчальних закладах збільшилася на понад півтори тисячі осіб. 

Четвер
30.07.2020

Літня відпустка як час для самовдосконалення

30 липня 2020 року

     Нові виклики спонукають освоювати та застосовувати нові технології спілкування, адже віддалена робота сьогодні стала не просто трендом, а й  життєвою необхідністю. 

Володимир Лінський із Богуслава: мрію стати фахівцем із водних біоресурсів та аквакультури і працювати на користь Україні

30 липня 2020 року

     Володимир Лінський закінчив у цьому році Богуславський академічний ліцей №1 і мріє навчатися за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП Ук 

Випускника факультету землевпорядкування Олександра Краснолуцького призначено на посаду заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України

30 липня 2020 року

     Колектив факультету землевпорядкування НУБіП України пишається випускником 2001 року Олександром Краснолуцьким, якого призначено на посаду заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України. 

Пост здав – пост прийняв: колективу механіко-технологічного факультету офіційно представлено нового керівника

30 липня 2020 року

     Сьогодні колективу механіко-технологічного факультету офіційно представлено нового декана: Ярослав Михайлович, який очолював МТФ протягом останніх шістнадцяти років (а в деканаті загалом 28!), передав повноваження доктору технічних наук  

П'ятниця
31.07.2020

Триває робота над німецько-українським підручником із землеустрою та консолідації земель

31 липня 2020 року

     Продовжуючи розпочатий навесні цього року німецько-український проект щодо підтримки землеустрою в України (https://nubip.edu.ua/node/75671), відбулася чергова зустріч українських і німецьких експертів з підготовки посібника із землеустрою та консолід 

Ректор Станіслав Ніколаєнко: знання за плечима не носити (про майбутні зміни в університеті та особливості нового навчального року)

31 липня 2020 року

     Новий навчальний рік розпочинається за якийсь місяць. І вперше це відбудеться в умовах пандемії. 

Владислав Олійник із Києва та Нікіта Володченко з Канева обирають НУБіП України: факультет тваринництва та водних біоресурсів

31 липня 2020 року

     Цьогоріч вступна кампанія стартує з 1 серпня. Через карантин були дещо зміщені терміни вступної кампанії до закладів вищої освіти, однак, процедура вступу не відрізняється від минулорічної. 

Субота, неділя
1-2.08.2020

Ольга Пронь наполегливо працює над своїм бажанням вчитися в НУБіП, брала участь в Олімпіаді, успішно закінчила підготовчі курси та відмінно склала ЗНО

1 серпня 2020 року

     Інтерв'ю з цією красивою дівчиною, Ольгою Пронь, з Сумщини ми публікували на початку року (https://nubip.edu.ua/node/69507). 

Чому я обираю спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» на факультеті землевпорядкування НУБіП України у 2020 році

1 серпня 2020 року

     Коли настає час вступної компанії до ВНЗ України перед абітурієнтами стоїть важливе питання: Який фах обрати? Ким я хочу стати? Як мені заробляти кошти? Тощо! 

Олексій Соколов із Київщини: автоматика – мій життєвий виклик!

2 серпня 2020 року

     Клопотів у цьогорічній вступній кампанії вистачає, а проблем у їх учасників – і поготів! 

«Зелена толока» в Заліщицькому агроколеджі

2 серпня 2020 року

     Той, хто потрапляє на територію ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», вражений не тільки величним навчальним комплексом з навчальними корпусами, гуртожитками, великим спортзалом та спортмайданчиками. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook