Календар подій

6.07.2020 – 12.07.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.07.2020

П’ятий випуск на консультаційно-підготовчих курсах

6 липня 2020 року

    Ось уже п’ятий рік поспіль консультаційно-підготовчі курси підводять підсумки в кінці навчального року. Основною метою наших курсів залишається підготовка наших майбутніх студенів до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання. 

Майбутній фахівець з туризму Олександра Грищенко: в НУБіП створені всі умови для індивідуального розвитку

6 липня 2020 року

    По завершенню навчального року своїми враженнями від навчання в НУБіП України ділиться студентка першого курсу спеціальності «Туризм» Олександра Грищенко. 

НУБіП успішно реалізує проект ERASMUS + спрямований на посилення практичної складової у навчанні

6 липня 2020 року

    Роботодавці все більше і більше звертають увагу на рівень практичної підготовки випускників dbisd. 

Агрохімічна навчальна практика з живлення рослин у дистанційному режимі

6 липня 2020 року

   Засоби дистанційного навчання істотною допомагають в освоєнні не лише теоретичного матеріалу. Навчання, навіть практичне, може бути ефективним, коли є бажання і взаємодія його учасників. 

Конкурс на здобуття іменної стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук

6 липня 2020 року

    Іменна стипендія Верховної Ради України для молодих учених-докторів наук призначається щороку терміном на один рік вітчизняним науковцям, які мають науковий ступінь доктора наук та збагатили науку визначними здобутками, проводять важливі фундаментальні або прикладні наукові дослідження, а також мають намі 

Знамено нації майорить над навчальною базою кафедри військової підготовки

6 липня 2020 року

    Відсьогодні Державний прапор над навчальною базою кафедри військової підготовки підніматиметься на новому флагштоку. 

Оперативний штаб: плануємо роботу на тиждень

6 липня 2020 року

 6 липня 2020 року відбулося чергове засідання Оперативного штабу, присвячене розгляду актуальних питань життєдіяльності університету та плануванню роботи на тиждень.    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформува 

Військові збори для студентів університету в розпалі

6 липня 2020 року

    На базі кафедри військової підготовки НУБіП тривають навчальні збори майбутніх офіцерів запасу. 

Вівторок
7.07.2020

Підведено підсумки навчальної практики бакалаврів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

7 липня 2020 року

    Навчальний рік у бакалаврів першого курсу за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» завершився заліком з представлення результатів навчальної практики з основ публічного управління.  

Навчальна практика студентів спеціальності «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа»

7 липня 2020 року

     З 22 червня по 3 липня 2020 року для студентів 1 курсу спеціальностей «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа» було організовано навчальну практику в онлайн форматі. 

Випускник Васильківського коледжу Богдан Яковін: мрію здобути фах менеджера в НУБіП

7 липня 2020 року

    Випускник Васильківського коледжу НАУ Богдан Яковін, отримавши диплом молодшого спеціаліста з організації виробництва, вирішив здобувати вищу освіту за своїм же фахом - менеджмент. 

Богдан Кізюн: від навчання на ІТ факультеті НУБіП – до директора компанії Dicom-Hub групи компаній ІT4Medicine

7 липня 2020 року

    Богдан Кізюн – випускник спеціальності «Комп’ютерні науки» факультету інформаційних технологій 2012 року, працює в групі компаній ІT4Medicine, що розвиває сферу електронної системи охорони здоров'я та розробляє інноваційні рішення для eHealt 

НУБіП України – високий рейтинг 2020 року! фото

7 липня 2020 року

    Опублікований чотирнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України “ТОП-200 Україна 2020” підтвердив високе місце нашого університету. 

Навчальна практика у першокурсників-менеджерів завершилась захистом презентацій

7 липня 2020 року

    На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності протягом трьох днів відбувались захисти презентацій студентами 1 курсу факультету аграрного менеджменту, використовуючи платформу Cisco Webex. 

Середа
8.07.2020

Досвід опонування PhD дисертації в Словацькому аграрному університеті

8 липня 2020 року

    29 червня 2020 року відбувся захист дисертації Оксани Сокіл, докторантки Словацького аграрного університету в м.Нітра на здобуття титулу Доктор філософії з економіки. 

На відстані, у різні дні, але все таки разом: випуск 2020 на факультеті інформаційних технологій

8 липня 2020 року

    Ми щиро вдячні своїм випускникам, яких у цьому році аж 171 за те, що місцем свого професійного та духовного становлення вони обрали саме факультет інформаційних технологій, який цього року відзначатиме 10-ту річницю. 

8 липня – День сім'ї в Україні

8 липня 2020 року

 Родина, родина – це вся УкраїнаЗ глибоким корінням, з високим гіллям.Вадим Крищенко    Здавна відомо, що родина – то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов'язків. Кожна сім'я докладає зусиль аби не всохло родове дерево, бо «Без роду немає народу». 

Уже на крок ближче до студентського життя

8 липня 2020 року

    Охота Софія, випускниця 11-Б класу середньої загальноосвітньої школи №288 м. Києва, переможець Міжнародних конкурсів з української мови, І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН т 

ХІ міжнародний навчально-практичний курс «Радіоактивність та ядерна енергетика» 2020 успішно завершився online

8 липня 2020 року

    Національний університет біоресурсів і природокористування України разом з Університетом Вагенінгена (Нідерланди) щорічно організовує спільний навчально-практичний курс на тему «Радіоактивність та ядерна енергетика». 

Студентське містечко: продовжуємо покращення побутових умов у гуртожитках

8 липня 2020 року

   Літній період у студентському містечку завжди клопіткий. Адже, це час здійснення заходів для підтримки повноцінного функціонування гуртожитків, проведення капітальних та поточних ремонтних робіт, покращення побутових умов проживання мешканців, облаштування прилеглої території, тощо. 

Шоста докторська дисертація успішно пройшла апробацію на науково-технічні раді НДІ здоров’я тварин

8 липня 2020 року

    6 липня 2020 року відбулося онлайн засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин на платформі CiscoWebex на чолі з директором НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним. 

Четвер
9.07.2020

Навчальна практика з топографо-геодезичного забезпечення земельно-кадастрових робіт у землевпорядників завершена – роздуми студентів

9 липня 2020 року

    Головними завданнями вивчення цієї дисципліни виступають: здобуття необхідних знань з виконання топографо-геодезичних робіт –однієї з важливих складових землеустрою і кадастру; оволодіння вміннями підготовки планово-картографічних документів; вивчення основних принципів роботи сучасних геодезичних при 

Дозвілля задля відпочинку та допомоги на військових зборах кафедрі військової підготовки

9 липня 2020 року

    У свій вихідний студенти окремого навчального взводу, які навчаються за спеціальністю «Військова радіологія та токсикологія», прийняли участь у волонтерському русі , метою якого було створення маскувальних сіток. 

В допомогу випускникам бакалаврату вдало визначитись із освітньою програмою для навчання в магістратурі

9 липня 2020 року

    В червні місяці зі стін Університету випустились понад 2 тисячі бакалаврів. 1515 випускників зареєструвались для здачі Єдиного вступного іспиту із іноземної мови для вступу до магістратури НУБіП України, серед яких 123 студенти із інших закладів вищої освіти. 

Науково-технічна рада НДІ здоров’я тварин у повному обсязі виконала взяті завдання на період карантину, розглянувши шість докторських і чотири кандидатських дисертації в режимі онлайн

9 липня 2020 року

    8 липня 2020 року відбулося чергове онлайн-засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин на платформі CiscoWebex на чолі з директором НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним. 

Інна Тацюк: споживання якісної продукції - запорука здорової нації, тому йду знову здобувати знання в НУБіП України

9 липня 2020 року

У 2003 році з відзнакою я закінчила магістратуру факультету ветеринарної медицини Національного Аграрного Університету. 

Щорічна рубрика від маркетологів «Враження першокурсників» від першого року навчання в університеті на спеціальності «Маркетинг»!

9 липня 2020 року

    Якщо старшокурсники беруться до вивчення дисциплін із знанням справи, то першокурсникам доводиться призвичаюватися до нового ритму навчання, змін у побуті, знайомитися з одногрупниками та викладачами, а також вперше – дистанційне навчання. 

Коли керівнику хочеться сказати: щире дякую!

9 липня 2020 року

    Колишня співробітниця університетської бухгалтерії Лариса Яковенко наразі на заслуженому відпочинку. 

П'ятниця
10.07.2020

Лілія Сліпачук: Маю величезне бажання навчатись на факультеті ветеринарної медицини, адже моя мрія – стати лікарем, який лікує тварин

10 липня 2020 року

    З таких слів розпочалась розмова з потенційною абітурієнткою Лілією Сліпачук, яка через карантин не змогла відвідати День відкритих дверей на факультеті ветеринарної медицини, але онлайн не пропустила ні хвилини, та весь час мріяла побачити все на власні очі. 

Чому я обрав факультет аграрного менеджменту НУБіП України - відповідь студентів

10 липня 2020 року

    От і завершився перший навчальний рік у студентів-менеджерів факультету аграрного менеджменту. 2019/2020 навчальний рік став нетиповим із певною невизначеністю та бізліччю викликів. 

Вітаємо Леоніда Центила з успішним захистом докторської дисертації!

10 липня 2020 року

    Рішенням спеціалізованої вченої ради Д 26.004.21 НУБіП України доценту кафедри землеробства та гербології Леоніду Центилу присуджено науковий ступінь доктора сільськогосподарських наук зі спеціальності 06.01.01  

Навчальні збори майбутніх офіцерів запасу – це не тільки практичні заняття та стрільби

10 липня 2020 року

    Навчання на кафедрі військової підготовки складається не лише з водіння військової техніки, стрільб і занять з тактичної підготовки. 

Обговорено хід проведення акредитаційних експертиз відокремлених підрозділів університету

10 липня 2020 року

     10 липня під керівництвом проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші проведено нараду з керівниками відокремлених підрозділів. Ключовим питанням було результати проведення акредитаційних експертиз підготовки фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти. 

Субота, неділя
11-12.07.2020

Навчальні практики на факультеті ІТ проходять у співпраці з випускниками

11 липня 2020 року

    Студенти 1 курсу освітньої програми «Цифрова економіка» та 1-2 курсів освітньої програми «Економічна кібернетика» під час практики з сучасних інформаційних комунікацій не тільки опановують інструменти цифрови 

До уваги студентів пільгових категорій денної форми навчання за державним замовленням

11 липня 2020 року

Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.2020 р. №147 внесено суттєві зміни до порядку використання коштів для виплати соціальних стипендій. Зокрема, соціальна стипендія тепер має призначатися студенту незалежно від того, включений він чи не включений до рейтингу успішності. 

Валерія Головатюк зі Львівщини: у НУБіП України я зможу реалізувати свою мрію і стати фахівцем з цифрової економіки

11 липня 2020 року

- Розкажіть коротко про себе.- Мене звати Валерія, мені 16 і цього року я закінчила 11 клас у смт. Гніздичів Львівської області. Після школи планую вступити до крутого університету та переїхати у велике місто, де зможу здійснити свої мрії та реалізувати плани. 

Абітурієнтка Світлана Поліщук: професія технолога харчової промисловості під час карантину набула ще більшої актуальності

12 липня 2020 року

    Випускниця Корчицького НВК Світлана Поліщук планує навчатися на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. 

Дистанційне практичне навчання студентів магістратури шляхом організації та участі у вебінарі «Особливості конструкції фільтрів WIX FILTERS та сучасні стратегії їх розвитку»

12 липня 2020 року

    Виробнича практика є невід’ємною складовою підготовки студентів магістратури факультету конструювання та дизайну, які навчаються за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітніми програмами  

Успішний досвід практичного навчання в умовах нештатних ситуацій: думка студента

12 липня 2020 року

     …Ох, і в непростих умовах довелося працювати моїм одногрупникам у цьому семестрі! По завершенні навчального процесу, а потім і після здачі сесії, повинна була відбутися виробнича практика з комп’ютерно-інтегрованих технологій. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook