Календар подій

29.06.2020 – 5.07.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.06.2020

Вікторія Поліщук: у майбутньому я хочу працювати за спеціальністю та планую спробувати свої сили як учитель або перекладач

29 червня 2020 року

     Сьогодні ми маємо можливість поспілкуватися з випускницею бакалаврату Вікторією Поліщук, яка подає документи на магістерську програму «Філологія» (германські мови і літератури (переклад включно) Національного університету біоресурсів і природокористуван 

Випускники Заліщицького аграрного коледжу спеціальності «Комп'ютерна інженерія» успішно захистили дипломні проєкти

29 червня 2020 року

     Ось і настав хвилюючий день для випускників спеціальності «Комп’ютерна інженерія», який став підсумком всіх років навчання у Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. 

Викладачі кафедри економіки праці та соціального розвитку долучилися до створення курсу з "Фінансової грамотності"

29 червня 2020 року

    25.06.2020 доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку НУБіП України Гребеннікова Альона прийняла участь у презентації онлайн курсу «Фінансова грамотність». Захід відбувся під патронатом CSR Ukraine, експертної організації Центр «Розвиток КСВ», разом із платформою Career Hub. 

Катерина Гудим: вибір майбутньої професії – вдалий старт у доросле життя

29 червня 2020 року

    Вибір професії – це важливий крок в житті кожної людини, від якого залежить його майбутнє. Та не менш важливішим моментом є вибір вищого навчального закладу. 

Завершилась навчальна практика з «Вступу до фаху» для майбутніх менеджерів

29 червня 2020 року

Студенти 2 групи 1 курсу факультету аграрного менеджменту ОС «Бакалавр» з 10 червня перебували на навчальній практиці зі вступу до фаху, програма якої, у зв’язку з продовженням карантину, дещо змінилась. 

Навчальна практика бакалаврів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» закохує студентів у майбутню професію

29 червня 2020 року

       Ось і закінчується навчальний рік, який приніс небачену кількість новацій в організацію навчального процесу в Україні. 

Кар’єрні можливості для студентів-енергетиків у провідній енергетичній компанії України

29 червня 2020 року

     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження планує у наступному навчальному році залучити до практичної підготовки у формі дуального навчання близько 20 студентів на базі ПрАТ «Київобленерго».     Компанія вже почала прийм 

Вівторок
30.06.2020

Переконлива відповідь гуманітаріїв на виклики сучасної освітньої реальності

30 червня 2020 року

    Ми живемо в часи швидких й докорінних якісних перетворень в усіх сферах соціального буття людини. Нові стрімко-змінні реалії підхоплюють нас і спонукають миттєво реагувати. 

Спеціальність «Харчові технології» завжди була в пошані: Соломон Юлія так охарактеризувала свій вибір вступу на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

30 червня 2020 року

     Юлія Соломон, випускниця 2009 року Національного університету біоресурсів і природокористування України, закінчила факультет конструювання та дизайну. 

Газета "Вечірній Київ". Столичні вчені відкрили лікувальні властивості бурштину

30 червня 2020 року

    У столиці зареєстрували новий патент – збагачення питної води сполуками органічної природи. 

Оперативний штаб: готуємося до нового навчального року

30 червня 2020 року

    30 червня 2020 року відбулося чергове засідання Оперативного штабу, присвячене розгляду актуальних питань життєдіяльності університету та плануванню роботи на тиждень.  

Середа
1.07.2020

Наукова бібліотека під час карантинних обмежень 2020 – самоізоляція чи нові можливості для вдосконалення?

1 липня 2020 року

   Карантинні заходи щодо попередження розповсюдження COVID-19 продовжено до 31 липня 2020 року. За майже чотири місяці повної або часткової ізоляції всі ми навчились жити по новому та отримали можливість опанувати дещо новий формат комунікацій в різних сферах суспільства. 

Магістри кафедри земельного кадастру закріплюють набуті знанням та освоюють тонкощі професії на виробництві

1 липня 2020 року

    Науково-виробнича практика для магістрів кафедри земельного кадастру розпочалася 8 червня 2020 р. та триватиме 6 тижнів. 

Випускник столичного коледжу Ярослав Кондратенко обирає НУБіП і буде опановувати педагогіку вищої школи

1 липня 2020 року

    За роки педагогічної діяльності у Національному університеті біоресурсів і природокористування України ми неодноразово переконувалися в тому, що у профорієнтаційній роботі найбільш дієвою формою роботи є безпосереднє спілкування із потенційними абітурієнтами. 

Випуск у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

1 липня 2020 року

    Традиційно у червні завершують навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження не тільки бакалаври, а й магістри-дослідники. 

Військовим зборам бути!

1 липня 2020 року

   Ось і почалися навчальні збори з громадянами України, які призвані як військовозобов’язані ЗСУ, відповідно до наказу Командувача Сухопутних військ від 11 грудня 2019 р. №799. 

Вступна кампанія 2020: у Боярському коледжі екології і природних ресурсів стартував прийом документів

1 липня 2020 року

    У Боярському коледжі екології і природних ресурсів НУБіП України розпочався прийом документів абітурієнтів 2020 року.    На жаль, карантинні обмеження внесли свої корективи в процедуру. 

Четвер
2.07.2020

Науково-технічна рада НДІ здоров’я тварин на своєму засіданні розглянула докторську дисертаційну роботу - четверту за місяць

2 липня 2020 року

    1 липня 2020 року відбулося чергове онлайн засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин на платформі CiscoWebex на чолі з директором НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним. 

Викладачі університету взяли участь у роботі екзаменаційних комісій в Бережанському агротехнічному коледжі

2 липня 2020 року

    23-25 червня 2020 року відбулися атестаційні (кваліфікаційні) екзамени студентів чотирьох економічних спеціальностей, результати яких є стартовим майданчиком для студентів у подальшому напрямку в реалізації кар’єри. 

Аналітична довідка ООН щодо земельної реформи: на шляху до сталого розвитку

2 липня 2020 року

    30 червня 2020 року у онлайн-режимі за ініціативою Постійного представника ООН в Україні пані Оснат Лубрані відбулася презентація підготовленої експертами ООН та ФАО аналітичної довідки щодо земельної реформи. < 

Випускниця столичної школи Карина Хохич обирає НУБіП для продовження навчання

2 липня 2020 року

    В чудовий суботній день мав розмову в он-лайн форматі через сервіс Messenger-кімната від Facebook з абітурієнткою Кариною Хохич. 

Не зважаючи на карантин міжнародна співпраця продовжується – літня школа в 3D форматі

2 липня 2020 року

     Наукова співробітниця Української лаборатоії якості і безпеки продукції АПК, к.в.н. 

Захисники України прагнуть вищої освіти

2 липня 2020 року

    Заледве не цілий підрозділ колишніх військовиків – ветеранів АТО завітав напередодні вступної кампанії до приймальної комісії НУБіП. 

НУБіП приймав єдиний вступний іспит

2 липня 2020 року

    Першого липня Український центр оцінювання якості освіти проводив в країні єдиний вступний іспит – як тестування з іноземної, переважно англійської, мови.    Однією з локацій проведення ЄВІ в черго 

П'ятниця
3.07.2020

На факультеті ветеринарної медицини відбувся незвичний випуск бакалаврів - 2020 фото

3 липня 2020 року

    У зв’язку з оголошенням карантину та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції цьогорічні випускники бакалаврату по особливому отримували свої дипломи. Видачу дипломів проводили з 25 червня по 3 липня. 

Обговорили стан справ у навчально-дослідних господарствах

3 липня 2020 року

     В університеті під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна пройшла нарада з керівниками навчально-дослідних господарств НУБіП України. 

Першокурсниця спеціальності «Туризм» Поліна Овчаренко про навчання в НУБіП

3 липня 2020 року

    Вже рік Поліна Овчаренко навчається на бюджеті за спеціальністю «Туризм». 

Провідні енергетичні компанії України будуть брати участь у модернізації та переоснащенні навчальної бази ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

3 липня 2020 року

    Протягом червня представники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відвідали декілька провідних енергетичних компаній з робочими візитами. 

Нарада із заступниками директорів/деканів: об’єктивне та раціональне розміщення усіх студентів в гуртожитки - пріоритет університету

3 липня 2020 року

    2 липня 2020 року під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші за участі директора студентського містечка Сергія Стецюка відбулося зібрання із заступниками директорів/деканів ННІ/факультетів, я 

Ніжинському агротехнічному інституту 125! відео

3 липня 2020 року

    Свій 125-річний ювілей Ніжинський агротехнічний інститут відзначив Урочистою академією: відеоконференція зібрала всіх причетних – вчених, викладачів, працівників, студентство, випускників, друзів та партнерів. 

Субота, неділя
4-5.07.2020

Тривимірне моделювання земної поверхні - невід'ємна частина підготовки студентів факультету землевпорядкування

4 липня 2020 року

    "Геодезичні роботи у землеустрої" є обов’язковою дисципліною в процесі підготовки бакалаврів зі спеціальності «Геодезія та землеустрій». 

Інвестиційний менеджмент: інструкція для ефективного вкладання грошей

4 липня 2020 року

   Життя кожного з нас складається з інвестицій. Щодня ми інвестуємо в себе, своє майбутнє, в своїх близьких чи бізнес. 

Ігорю Малиновському, студенту факультету ветеринарної медицини, присвоєно звання Майстра Спорту України

5 липня 2020 року

    Наказом Міністерства молоді та спорту України №205 від 10.06.2020 року присвоєно спортивне звання Майстра Спорту України з плавання студенту першого курсу факультету ветеринарної медицини НУБіП України, лідеру збірної університету з плавання,  

Партнерство з Cisco Ukraine: підсумки року

5 липня 2020 року

   Останні 10 років спостерігається бум розвитку цифрових технологій у напрямі Інтернет речей. Розумні міста, розумні пристрої, електронні додатки та інші девайси заполонили наше життя. Всі ці технології стають можливими завдяки творчим людям, що працюють у найбільш динамічній сфері – Інформаційні технології. 

Бурячок Іра впевнена, що найкраща професія – бухгалтер

5 липня 2020 року

   Бурячок Іра цього року закінчує третій курс відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін спеціальності «Облік і оподаткування» ВП НУБіП  «Мукачівський аграрний коледж» і має намір продовжити освіту у базовому вузі – НУБіП України. 

Владислав Чиж із м. Києва: мрію опановувати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

5 липня 2020 року

     Комунікабельний, ерудований, харизматичний юнак. Навчається у СЗШ № 286 м. Києва. Захоплюється вивченням англійської мови. Також займається кібер- та велоспортом. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook