Календар подій

29.07.2019 – 4.08.2019

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.07.2019

Вступна кампанія 2019: першокурсники дружно подають оригінали документів

29 липня 2019 року

    Ось вже третій день поспіль приймальна комісія знову нагадує розворошений вулик: першокурсники несуть оригінали документів. 

Ректорат: приймаємо оригінали документів і готуємося до Школи першокурсника

29 липня 2019 року

   29 липня 2019 року. Традиційне засідання ректорату відкрив перший проректор Ігор Ібатуллін, який дав коротку характеристику поточному етапу вступної кампанії. 

Вівторок
30.07.2019

Валерій Короткий: з навчальним закладом визначився давно, а от спеціальність «Геодезія та землеустрій» обрав за порадою родичів фото

30 липня 2019 року

    Чимало усміхнених облич можна побачити біля першого навчального корпусу. Воно і не дивно, адже саме зараз щасливчики везуть оригінали документів на такі бажані бюджетні місця. Майже усі абітурієнти зорієнтовані були саме на НУБіП. 

Кампус: гуртожитки готуються прийняти студентів

30 липня 2019 року

   До початку нового навчального року залишається місяць. Це як для кого – всього місяць чи цілий місяць. За цілий місяць можна зробити все, що заплановано. І в навчальних корпусах, і в кампусі. 

Середа
31.07.2019

Агростанція разом з громадою села Пшеничне відсвяткувала День села

31 липня 2019 року

    27 липня 2019 року громада села Пшеничне, де знаходиться відокремлений підрозділ НУБіП «Агрономічна дослідна станція», відсвяткувала День села.    Від керівництва університету з привітаннями до жителів звернувся началь 

Ректорат спланував роботу на серпень: завершуємо вступну кампанію і розпочинаємо новий навчальний рік

31 липня 2019 року

    В останній день липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася традиційна нарада з планування. І сьогодні коло питань, які розглядалися, було вельми широким. Розпочали з найголовнішого – вступної кампанії. 

Університет активно готується до нового навчального року: у корпусах і гуртожитках тривають ремонтні роботи

31 липня 2019 року

    Щодо корпусів. У 4-му в активній фазі капітальний ремонт підлоги першого поверху, коментує проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Але найбільший обсяг робіт припадає на навчальний корпус №12. 

Вступна кампанія 2019: зараховуємо вступників за державним замовлення та приймаємо документи на навчання за контрактом

31 липня 2019 року

    Сьогодні – останній день подачі оригіналів документів на бакалаврат за держзамовленням. Іншими словами, хто не встиг – той спізнився.     Вікторія Ткачук встигла. Визначивши університет першим пріоритетом, подачу оригіналів відклала наостанок. 

Четвер
1.08.2019

Університет готує спортивні споруди до нового навчального року: оновлене поле для міні-футболу

1 серпня 2019 року

    Національний університет біоресурсів і природокористування України готується до зустрічі студентів-першокурсників, приклавши багато зусиль до підготовки спортивних споруд для якісної фізичної підготовки майбутніх фахівців.    Цього літа першочерговим завданням с 

Ректор Станіслав Ніколаєнко підписав наказ на зарахування 923 першокурсників - випускників шкіл!

1 серпня 2019 року

    1 серпня 2019 року. За підсумками нинішньої вступної кампанії поставлено перший окличний знак: ректор Станіслав Ніколаєнко підписав наказ на зарахування вступників денної та заочної форм навчання за державним замовленням. 

Діана Сацюк: Літня франкомовна школа у мальовничих Карпатах – це і навчання, і відпочинок фото

1 серпня 2019 року

    Як круто провести літо? Студенти НУБіП України мають великий вибір і багато різних можливостей. Моїми враження про одну з них я хотіла би з вами поділитися.Parlez-vous français ? 

Відкрито попередню реєстрацію на Літню школу з геодезії та землеустрою

1 серпня 2019 року

 ЛІТНЯ ШКОЛАІЗ ГЕОДЕЗІЇ ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ«ДЗВІНКОВЕ – 2019» 

З’явиться ще одна сучасна навчально-науково-виробнича лабораторія для технічних спеціальностей

1 серпня 2019 року

 Найближчим часом в університеті з’явиться ще одна сучасна навчально-науково-виробнича лабораторія для технічних спеціальностей. 

П'ятниця
2.08.2019

У «Великоснітинському» святкують обжинки

2 серпня 2019 року

    Сьогодні НДГ «Великоснітитинське» ім. О. Музиченка святкує традиційне свято обжинок. 

До уваги студентів-першокурсників, які мають право на отримання соціальної стипендії

2 серпня 2019 року

Вітаємо усіх першокурсників із зарахуванням на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України! 

Субота, неділя
3-4.08.2019

Киянка Вікторія Грищенко: фах міжнародника – мрія мого життя

3 серпня 2019 року

 - Розкажіть про себе. - Мене звати Грищенко Вікторія. Родом я з столиці нашої держави, м. Києва. В цьому році успішно закінчила Ліцей № 227 імені М.М. 

Від випускниці факультету захисту рослин до декана сільськогосподарського університету Таміл Наду (Індія): до alma mater завітала Вілліам Бебірані

3 серпня 2019 року

    На факультет захисту рослин, біотехнологій та екології завітала наша випускниця - професор сільськогосподарської ентомології, декан факультету захисту рослин сільськогосподарського університету Таміл Наду (Індія) доктор Вілліам Бебірані. 

132 студенти-землевпорядники вирушили на чотиритижневу навчальну практику з геодезії

3 серпня 2019 року

    На початку цього тижня перший та другий курси факультету землевпорядкування вирушили на навчальну практику з топографії та геодезії, що традиційно проходить на базі ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» у Дзвінковому. 

Як можна збільшити прибуток за допомогою менеджменту ґрунтів? фото

4 серпня 2019 року

     Саме цим питанням 26 липня переймалися учасники Міжнародного науково-практичного семінару «Менеджмент ґрунтів для збільшення прибутку», організований компаніями «Агрілаб» і «Біотех ЛТД» спільно із кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна агробіологічного факультету НУБіП України. 

Кампус спланував роботу на серпень

4 серпня 2019 року

    Традиційна щотижнева нарада завідувачів гуртожитків студентського містечка пройшла під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші. 

Науковці університету взяли участь в міжнародну семінарі з очищення води у Великобританії

4 серпня 2019 року

    Представник механіко-технологічного факультету НУБіП України Вячеслав Братішко на запрошення Університету Гаддерсфілда (Великобританія) взяв участь в роботі науково-практичного семінару, який відбувався 29-30 липня 2019 рок 

Студентський проект створення коворкінг-центру має шанс на реалізацію!

4 серпня 2019 року

    Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту – це платформа для розвитку наукового мислення, аналітичних здібностей та креативності студентів, можливостей розширення їх кругозору та ерудиції, в тому числі, завдяки участі в наукових і бізнес-проектах. 

На замітку першокурсникам: від гуртківців – до науковців

4 серпня 2019 року

    Нещодавно Станіслав Ніколаєнко підписав наказ на зарахування 923 вступників на навчання за державним замовленням. Згодом до них доєднаються ще близько 1000 тріумфаторів. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook