Календар подій

22.07.2019 – 28.07.2019

Списком
По днях тижня

Понеділок
22.07.2019

Ректорат: завершення прийому документів до бакалаврату, пошук нових форм профорієнтаційної роботи і підготовка до нового навчального року

22 липня 2019 року

    22 липня 2019 року. Громадяни України обрали парламентарів, до речі, всі шанси стати народним депутатом України має професор Леся Забуранна. Треба співпрацювати і допомагати. 

Вступна кампанія 2019: останній день прийому документів на бакалаврат

22 липня 2019 року

    Сьогодні - останній день прийому документів на бакалаврат. Хто не встиг – той, як відомо, запізнився.  

Вівторок
23.07.2019

Відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук: завершили прийом документів, приймаємо іспити та чекаємо зарахування 26 липня

23 липня 2019 року

    Своєрідного апогею досягла вступна кампанія 2019 року. Завершився прийом документів на денну форму бакалаврату. Абітурієнти-випускники коледжів і технікумів розпочали складання іспитів. І члени приймальної комісії, і вступники та їхні батьки завмерли в очікуванні результатів конкурсу. 

Вступна кампанія 2019: стартували фахові випробування для випускників коледжів і технікумів

23 липня 2019 року

    Сьогодні стартували фахові випробування для випускників коледжів і технікумів. Іспити триватимуть до 30 липня: три дні - в базовому закладі, а далі – на базі міжкафедральних лабораторій у відокремлених підрозділах. 

Виробнича практика магістрів-землевпорядників – це ключ до успішного працевлаштування

23 липня 2019 року

    Ні для кого не таємниця, що проходячи виробничу (переддипломну) практику магістри, окрім отримання практичних навичок на виробництві, отримують можливість працевлаштуватись за фахом. 

Середа
24.07.2019

Кампус готується зустрічати студентів

24 липня 2019 року

    Літо – пора, коли кампус активно готується до нового навчального року. 

Ліси Чорнобильської зони відчуження: стан та загрози порушень - у фокусі науковців університету

24 липня 2019 року

    Ліси Чорнобильської зони відчуження мають нерівномірний і надвисокий на значних площах рівень забруднення радіонуклідами. Це зумовлює необхідність спеціального режиму ведення лісового господарства та особливі вимоги до охорони та захисту лісів. 

Увага! Конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проектів на 2020-2021 роки!

24 липня 2019 року

    Згідно з Договором між Урядом України та Урядом Республіки Польща про співробітництво в сфері науки і технологій від 12 січня 1993 року, Угодою між Урядом України і Урядом Республіки Польща про співробітництво в галузі культури, науки і освіти від 20 травня 1997 року та відповідно до Спільної програми науково-тех 

Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження зміцнює матеріально-технічну базу навчальних лабораторій

24 липня 2019 року

  Якість набору вступників і підготовки фахівців у закладі вищої освіти пов’язана з кадровим потенціалом і рівнем сучасності матеріально-технічної бази навчальних і наукових лабораторій. 

Четвер
25.07.2019

Майбутній перекладач Анастасія Повар: НУБіП України – стартовий майданчик для самореалізації фото

25 липня 2019 року

- Анастасіє, ми бачимось у нашому університеті вже не вперше. Судячи з усього, ти вже зробила остаточний вибір. Це дійсно так?- Так, я хотіла б рахувати себе вже студенткою першого курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Університет отримав 6 сертифікатів про акредитацію спеціальностей та освітньо-професійних програм підготовки бакалаврів та магістрів!

25 липня 2019 року

    Успішним завершальним акордом тривалої та кропіткої роботи протягом усього весняного семестру 2018-2019 навчального року колективів ряду факультетів: економічного; юридичного; харчових технологій та управління якістю продукції АПК; конструювання та дизайну; механіко-технологічного; захисту рослин, біотехн 

У навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське» завершили збір ранніх зернових культур

25 липня 2019 року

  В університетських навчально-дослідних господарствах фактично закінчуються жнива, а хлібороби найбільшого з них - «Великоснітинського» ім. О. 

НДГ «Великоснітинське»: перша п’ятирічка директора Миколи Журавля

25 липня 2019 року

    П’ять років тому Микола Журавель очолив навчально-дослідне господарство «Великоснітинське» ім. Музиченка. 

За консервованими огірками – на кафедру технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. прф. Лесика.

25 липня 2019 року

    Першокурсники агробіологічного факультету, які опановують спеціальність «агрономія», проходять зараз одну з навчальних практик у ННВ лабораторії з переробки плодів і овочів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. прф. 

Команда випускників Стартап-школи НУБіП «В_Sens.com» серед призерів конкурсу Zerno Challenge

25 липня 2019 року

   Нещодавно відбувся Всеукраїнський агро-конкурс Zerno Challenge в рамках Національних змагань Enactus 2019. 

П'ятниця
26.07.2019

Магістри факультету аграрного менеджменту отримали подвійні дипломи: НУБіП та європейського вишу!

26 липня 2019 року

Цього тижня десять випускників магістратури освітньо-наукової програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту успішно захистили випускні роботи магістрів у Поморській академії м.Слупська за магістерською програмою «Національна безпека» та всі 

Аспірант факультету конструювання та дизайну Іван Кузьмич виконав норматив «Майстер спорту України» на чемпіонаті України з важкої атлетики 2019 року фото

26 липня 2019 року

    У місті Городок Хмельницької області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків і жінок. 

Навчити молодь відчуттю поля: навчальні практики в університетських господарствах

26 липня 2019 року

    Якось одна відома тележурналістка вирішила покинути телебачення і зайнятися аграрним бізнесом, а точніше – фермерством, сортами і гібридами комерційних культур. Як вам? 

Навчальна практика: смачна і корисна продукція агробіологічного факультету

26 липня 2019 року

Керівництво університету постійно приділяє практичному навчанню величезну увагу. Тож цілком очікувано ректор Станіслав Ніколаєнко знайомиться з проходженням ознайомчих навчальних практик на місцях. 

НУБіП – один з небагатьох в Україні, який збільшив державне замовлення!

26 липня 2019 року

26 липня 2019 року. Цього дня з трепетом чекали тисячі абітурієнтів та їхніх батьків. Чекали його і колективи кафедр, факультетів, ННІ, ректорат. Хто з впевненістю, а хто з пересторогою. 

Субота, неділя
27-28.07.2019

Майбутні інженери пройшли практику і отримали права на керування технікою

27 липня 2019 року

    На факультеті конструювання та дизайну – підведення підсумків практичної підготовки та захисти звітів про проходження практики. Але особливу відповідальність відчувають другокурсники, бо звітують вони не тільки перед своїми викладачами. 

До alma mater завітав видатний випускник Анатолій Швиденко

27 липня 2019 року

   На запрошення ректора Станіслава Ніколаєнка гостем університету був знаний у світі спеціаліст лісівничої галузі Анатолій Швиденко, який завітав в Україну для участі в семінарі, присвяченому стану та загрозам лісів у Чорнобильсь 

Студентка Ольга Будник успішно проходить стажування у Шеньянському аграрному університеті (Китай) фото

28 липня 2019 року

Уже другий рік студенти-філологи, які спеціалізуються у вивченні англійської мови як основної, мають змогу проходити стажування у Народній Республіці Китай, практикуючи викладання англійської мови та вивчаючи культуру та суспільні відносини Китаю. 

Фестиваль культур від AIESEC: студенти-міжнародники НУБіП долучилися до організації

28 липня 2019 року

 На Контрактовій площі в столиці відбувся щорічний фестиваль культур від найбільшої Міжнародної молодіжної організації AIESEC. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook