Календар подій

8.04.2019 – 14.04.2019

Списком
По днях тижня

Понеділок
8.04.2019

Майбутнє аерофотогеодезії: проблеми застосування безпілотників та лазерного сканування фото

8 квітня 2019 року

     Напередодні професійного свята працівників геології, геодезії і картографії (цього року його відзначали у неділю 7 квітня) на факультеті землевпорядкування відбувся черговий Всеукраїнський науково-практичний семінар. 

Ректорат: фінал олімпіади для вступників і старт практичного навчання студентів-агробіологів фото

8 квітня 2019 року

     8 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. 

«День донора» у НУБіП офіційно розпочато! фото

8 квітня 2019 року

     Уже традиційно студенти нашого університету долучилися до Всесвітнього дня здачі крові. 

Психологи привідкрили завісу таємничого світу психоаналізу фото

8 квітня 2019 року

      В рамках проекту «School of Practical Psychology», який працює на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України вже майже рік, майбутні психологи вже знайомилися різними напрямами роботи практичного психолога (індивідуальне консультування, робота з жертвами насилля, діяльність психолога в організаці 

Спортсмени НУБіП України – чемпіони міста Києва зі спортивного орієнтування 2019 року фото

8 квітня 2019 року

     Спортсмени НУБіП України Євген Бриндак і Олександра Пархоменко перемогли на чемпіонаті міста Києва зі спортивного орієнтування серед елітних спортсменів у рідному Голосіївському лісі. 

Вівторок
9.04.2019

Благодійна акція «День донора»

9 квітня 2019, 10:00

     Враховуючи велику потребу лікувально-профілактичних закладів м. 

ІІ Національний круглий стіл «Пожежі в природних та культурних ландшафтах України: розбудова національної політики управління природними пожежами»

9 квітня 2019, 9:30

     За результатами Національного круглого столу на тему: «Пожежі в природних та культурних ландшафтах України: розбудова національної політики управління природними пожежами», який відбувся 26 жовтня 2017 року на базі Національного універси 

Міжнародний відкритий інформаційний день «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка»

9 квітня 2019, 8:30

      Для участі в заході просимо Вас зареєструватися за посиланням:  

Студенти НУБіП України взяли участь в 9th NOVA POSHTA KYIV HALF MARATHON фото

9 квітня 2019 року

     6-7 квітня 2019 року в Києві стартував 9th NOVA POSHTA KYIV HALF MARATHON. 

Збірні НУБіП України з баскетболу 3х3 (чоловіки і жінки) та чирлідингу візьмуть участь у ІV Спартакіаді серед ЗВО міста Києва фото

9 квітня 2019 року

     11-12 квітня 2019 року в спортивному комплексі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбудуться змагання з баскетболу 3х3 ІV Спартакіади серед ЗВО м. Києва 2018-2019 н.р. (жінки і чоловіки). 

Випускник Максим Шутий: з власного прикладу довів, що агрохолдинги України зацікавлені у випускниках НУБіП!

9 квітня 2019 року

     Випускник факультету землевпорядкування Максим Шутий поділився власним досвідом роботи за спеціальністю в одному з найбільших сільськогосподарських підприємств – Українському аграрному холдингу. 

Ті хто починають не першими, не обов’язково приходять останніми! фото

9 квітня 2019 року

     Саме такий лозунг виголосив Гарі Джейкобс головний виконавчий директор Word Academy of Art & Science, член Римського клубу, голова ради Word University Consortium, у своєму відео-зверненні до наукової молоді на конференції «Економічне майбутнє України 2.0». 

Команда НУБіП із футболу вдало стартувала у другому колі Чемпіонату м. Києва серед команд ЗВО фото

9 квітня 2019 року

     5 квітня 2019 року було розпочато друге коло змагань з футболу у рамках Чемпіонату м. 

Назарій Солоний та Марія Хом’як – призери всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати» фото

9 квітня 2019 року

     У Кременчузі відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Електричні машини і апарати».     На конкурс було надіслано 250 студентських наукових робіт із 21 закладу вищої освіти України. 

Продовжено набір на стипендію для аспірантів та викладачів (до 40 років)

9 квітня 2019 року

Шановні аспірати на викладачі (до 40 років)!Варшавський університету наук про життя - SGGW запрошує взяти участь у новії програмі - PROM. 

Студентський сквер – таку назву площі напроти навчального корпусу №5 вибрали читачі офіційного сайту НУБіП

9 квітня 2019 року

     Протягом тижня читачі офіційного сайту НУБіП брали участь в голосуванні – обирали назву для площі напроти навчального корпусу №5.     1053 – така загальна кількість голосів. 

Завершилася атестація педагогічних працівників коледжів – відокремлених структурних підрозділів університету фото

9 квітня 2019 року

     Згідно наказу Міністерства освіти і науки України в Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала комісія по атестації педагогічних працівників коледжів, які є структурними підрозділами університету.     9 кві 

Роботодавці діляться досвідом забезпечення надійністі сільськогосподарської техніки фото

9 квітня 2019 року

     В стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України, на факультеті конструювання та дизайну 21 березня співробітниками кафедри надійності техніки було організовано та проведено ІІІ Міжнародний науково-практичний семінар на тему «Надійність сільськогосподарської техніки в тех 

В НДГ весняна посівна у розпалі… фото

9 квітня 2019 року

     Навчально-дослідні господарства розпочали посів соняшника. Першими в поле вийшли працівники Великоснітинського НДГ ім. О.В.Музиченка. У 2019 році їм треба посіяти понад 400 га цієї культури. Напередодні були внесені добрива, слідом пройшли культиватори, а тоді посівні агрегати. 

Олександр Павелко та Анастасія Долінська – кандидати на посаду голови Студентської організації

9 квітня 2019 року

     Вже 17 квітня університет буде обирати нових голів студентських організацій факультетів та нового очільника студентської сім’ї – голову студентської організації НУБіП України.     Згідно заявкам, які до нас поступили, кандидатів – двоє.  

Збірна НУБіП України з чирлідингу – Чемпіони Голосіївського району міста Києва фото

9 квітня 2019 року

     5 квітня у спортивному комплексі Національного університету харчових технологій відбулися змагання Відкритого чемпіонату Голосіївського району м. 

В НУБіП експерти і науковці дискутували законодавчі шляхи унеможливлення пожеж в природних ландшафтах України фото

9 квітня 2019 року

     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ-й Національний круглий стіл «Пожежі в природних та культурних ландшафтах Укра 

Студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства Катерина Федина представляла Україну у складі молодіжної делегації IFSA у ФАО з нагоди святкування міжнародного дня лісу фото

9 квітня 2019 року

     З часу проголошення Генеральною Асамблеєю ООН 21 березня Міжнародним днем лісів (IDF), кожного року FAO організовує урочисту подію з метою підвищення усвідомлення цінності лісів. 

ННІ лісового і садово-паркового господарства: зовнішній вигляд кампусу – наша спільна турбота! фото

9 квітня 2019 року

   Традиційно, на початку весни співробітники Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства долучились до облагородження території, закріпленої за інститутом, а саме: територія навчального корпусу №1, №1б (137), №1а, частково №17, навчально-дослідного розсадника та гуртожитку №1. 

Декан факультету ветеринарної медицини, професор Микола Цвіліховський та професор Володимир Костюк взяли участь успільному засіданні Ради деканів факультетів ветеринарної медицини України та науково-методичних підкомісій фото

9 квітня 2019 року

     4-5 квітня на базі Житомирського національного агроекологічного університету відбулося спільне засідання Ради деканів факультетів ветеринарної медицини України та науково-методичних підкомісій зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». 

Марина Галат розповіла про небезпеку контакту з кліщами-переносниками багатьох небезпечних хвороб людини у програмі про «По-копаному. Кліщі» (ВІДЕО)

9 квітня 2019 року

     Коли мій колега, кандидат біологічних наук Євген Єльпітіфоров, автор і ведучий програми "По-копаному", звернувс 

Середа
10.04.2019

Міжнародний науково-практичний семінар для студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників «FCE exam tips: how to prepare for B2 and ace it»

10 квітня 2019, 14:50

     Гуманітарно-педагогічний факультет і Центр вивчення іноземних мов у співробітництві з офіційними представниками Cambridge University Press та Cambridge English Language Assessment в Україні запрошують студентів, аспірантів і науково- педагогічний працівників університету взяти участь у міжнародному науково-практичному семінарі, присвяченому пита 

Магістри з управління міжнародними проектами взяли участь у другій щорічній конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України» фото

10 квітня 2019 року

     Магістри з управління міжнародними проектами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту мають можливість не лише навчатися проектному мен 

Ректор Станіслав Ніколаєнко на Парламентських слуханнях: співпраця з бізнесом, збільшення фінансування освіти і реальна автономія для університетів фото

10 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання, присвячені збалансованому розвитку людського капіталу в Україні, складовою якого є освіта і наука. 

Рівненський коледж НУБіП України обрав виборних представників для участі у виборах ректора університету фото

10 квітня 2019 року

     09 квітня 2019 року у ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» відбулися збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками. 

Випускників бакалаврату запрошено до магістратури НУБіП України фото

10 квітня 2019 року

     Впродовж двох тижнів відбувались зустрічі завтрашніх випускників-бакалаврів із представниками приймальної комісії та навчального відділу щодо надання вичерпної інформації із питань вступу до магістратури.     До зустрічей у квітні д 

Голландський досвід запровадження середньострокового бюджетного планування – на озброєння викладачів економічного факультету фото

10 квітня 2019 року

     Викладачі кафедри фінансів Юлія Негода та Ірина Титарчук разом із завідувачем кафедри Надією Давиденко пройшли стажування в Голландії. 

Підвищуємо кваліфікацію викладачів – співпраця енергетиків з компанією Schneider Electric фото

10 квітня 2019 року

     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно посилює співпрацю з провідними електротехнічними компаніями. 

Відновлення змагань традиційної легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце» фото

10 квітня 2019 року

Починаючи з 1955 року у нашому університеті було започатковано змагання з легкоатлетичної естафети, що носили назву «Голосіївське кільце».Ці змагання традиційно проходили навесні. 

«Педагогічний ОСКАР-2019» на теренах Немішаївського коледжу фото

10 квітня 2019 року

     9 квітня 2019 року у бібліотеці ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» відбулося вручення престижної нагороди «Педагогічний ОСКАР – 2019», зініційованої Національною академією педагогічних наук України та ДУ НМЦ «Агроосвіта». 

Четвер
11.04.2019

Зустріч зі студентами бакалаврату щодо Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури

11 квітня 2019, 13:00

Увага!!!Зустріч зі студентами бакалаврату щодо Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) зіноземної мови для вступу до магістратури   

Запрошуємо на ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Німецька мова»

11 квітня 2019, 11:00

   Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 року № 1313, Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2018/2019 навчального року з проведення олімпіади з дисципліни «Німецька мова». 

Перша ознайомча практика для першокурсників-агробіологів фото

11 квітня 2019 року

     Для студентів агробіологічного факультету розпочалися навчальні практики, які проходять на базі університетських навчально-дослідних господарств – Агростанції і «Великоснітинського». 

Майбутній еколог Наталія Данченко – призерка ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Екологічної безпеки» фото

11 квітня 2019 року

     Уже в котре в Кременчузі відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Екологічна безпека». 

У Ніжинському агротехнічному коледжі обрали представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України фото

11 квітня 2019 року

     Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 № 1556 та інших нормативно-правових документів 10 квітня в коледжі відбулися загальні збори студентів і штатних працівників, які не є педагогічними працівниками, щодо обрання представників для участі у виборах ректора Національного універ 

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» - переможці фінансових дебатів на Global Money Week фото

11 квітня 2019 року

     Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) є щорічною глобальною ініціативою, яка включає акції та заходи у всьому світі. 

Анастасія Галінська – призерка ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Маркетинг» фото

11 квітня 2019 року

     У ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації зі спеціальності «Маркетинг», що пройшов у Одеському національному політехнічному університеті 4-5 квітня 2019 р., НУБіП представляли студенти кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі – бакалаври  

Відновили сад Тарасів фото

11 квітня 2019 року

     Трудовий десант ректорату університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком взяв участь у облагородженні території літературно-меморіального будинку-музею Тараса Шевченка «Хата на Пріорці» у Подільському районі столиці. 

ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» обрав виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України фото

11 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбулися збори студентського колективу та збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками щодо обрання виборних представників, які братимуть участ 

Великоснітинське НДГ першими серед НДГ НУБіП завершило посів соняшника фото

11 квітня 2019 року

     Сьогодні Великоснітинське НДГ завершило посів соняшника. 

Проінформований означає озброєний: до успішного складання вступного іспиту з іноземної мови в магістратуру – готові!

11 квітня 2019 року

     В допомогу для успішного складання студентами бакалаврату Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури відбулась тематична зустріч, зініційована проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. 

Ніжинський агротехнічний інститут обрав представників, які будуть брати участь у виборах ректора НУБіП України фото

11 квітня 2019 року

     10 квітня в інституті відбулися збори штатних працівників інституту, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, та загальні збори студентів, на яких був присутній член організаційного комітету з виборів ректора НУБіП України, професор кафедри сільськогосподарських машин т 

П'ятниця
12.04.2019

Міжнародний відкритий інформаційний день «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» у НУБіП фото

12 квітня 2019 року

     9 квітня 2019 року відбувся Міжнародний відкритий інформаційний день «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» в рамках діяльності Національного контактного пункту (НКП) рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське 

В Ірпінському економічному коледжі обрали виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України фото

12 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбулися збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками, та збори студентів коледжу щодо обрання виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України. 

Наші випускники – майбутнє фінансових служб України фото

12 квітня 2019 року

     У стінах ДФС у м. Києві студенти провідних університетів столиці досліджували перспективи та можливості обрати відомство у якості старту кар’єри по завершенню навчання. Учасниками дня відкритих дверей в Головному управлінні ДФС у м. 

У Заліщицькому коледжі відбулися вибори представників, які будуть брати участь у виборах ректора НУБіП України фото

12 квітня 2019 року

     11 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулися збори студентського та трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками з виборів претендентів, які мають право брати участь у виборах  

Студенти – журналісти відвідали редакційно-видавничий відділ та студію телебачення фото

12 квітня 2019 року

     Майбутні журналісти, які навчаються в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, вже з першого курсу долучені до активної творчої роботи в межах формування школи «Педагогіки творчості», яку започаткував викладач журналістських дисциплін Іван  

Вченим НУБіП присуджено Державні премії України в галузі науки і техніки фото

12 квітня 2019 року

     Офіційний сайт Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки  

Мукачівський аграрний коледж обрав виборних представників для участі у виборах ректора університету фото

12 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулись збори штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Немішаївський агротехнічний коледж фото

12 квітня 2019 року

     12 квітня 2019 року до ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» з робочим візитом завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування Станіслав Ніколаєнко, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук Україн 

Субота, неділя
13-14.04.2019

Блокчейн та штучний інтелект: на хвилі хайпу - дискусія студентів і викладачів-біржовиків фото

13 квітня 2019 року

     «Блокчейн та штучний інтелект: на хвилі хайпу…» від одного з розробників криптовалют, випускника Blockchain Academy та слухача Unit Factory, переможця Всеукраїнського хакатону з блокчeйну Іллі Качка. 

Проект TOPAS: аспіранти економічного факультету пройшли інтенсивні тренінги в університетах Великої Британії фото

13 квітня 2019 року

    Аспіранти економічного факультету НУБіП України пройшли двотижневий тренінг в рамках проекту TOPAS ("From Theoretical-Oriented to Practical Education in Agrarian Studies") в Університетському коледжі Writtle (WUC) (Челмсфорд, Велика Британія). 

Газета СЕГОДНЯ. Прогулянка по Києву: секрети і унікальність університетського ботсаду в Голосієво фото

13 квітня 2019 року

     У ботанічному саду НУБіП можна і природою насолодитися, і цікаві об'єкти подивитися.Фото: Григорій Салай, "Сегодня" 

Газета СЕГОДНЯ. Прогулянка Києвом: шукаємо сквер з кам'яними скульптурами і дерева з іменами на вулиці Героїв Оборони фото

13 квітня 2019 року

     Також розглядаємо унікальні університетські будівлі і згадуємо загиблих.Фото: Григорій Салай, "Сегодня" 

Визначені переможці ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови! фото

13 квітня 2019 року

Die deutsche Sprache ist die Orgel unter den Sprachen.(Jean Paul) 

Збільшуємо можливості для академічного обміну фото

13 квітня 2019 року

     З метою розширення мережі партнерських університетів в рамках міжнародної кредитної мобільності за програмою ERASMUS + проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук приймав участь у міжнародному семінарі з кредитної моб 

Всеукраїнська олімпіада НУБіП України для абітурієнтів успішно завершилася! Понад пів тисячі школярів отримають додаткові бали при вступі фото

13 квітня 2019 року

     Всеукраїнська олімпіада Національного університету біоресурсів і природокористування України набирає все більшої популярності. 

Володимир Биченко – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Лісове господарство» фото

14 квітня 2019 року

     Важливим і черговим досягненням студентського наукового гуртка «Таксатор» стала перемога студента ННІ лісового і садово-паркового господарства Володимира Биченка (науковий керівник – доц. 

Студенти НУБіП – учасники дискусії про економічне майбутнє України фото

14 квітня 2019 року

     Котрий рік поспіль в столиці проходить конференція наукової молоді, присвячена економічному майбутньому України. 

Владислав Альошин – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» фото

14 квітня 2019 року

     Економічний факультет НУБіП України представляли троє студентів-магістрів: Владислав Альошин, Діана Білодон, та Альона Сидоркіна під керівництвом д.е.н., професора кафедри об 

У фокусі студентів-агробіологів зміни клімату фото

14 квітня 2019 року

     Сьогодні проблема змін клімату є однією із найважливіших проблем людства.     Підвищення глобальної приземної температури повітря, танення льодовиків, зміна режиму опадів, збільшення кількості повторюваності небезпечних гідрометеоро 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook