Календар подій

4.02.2019 – 10.02.2019

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.02.2019

Як розвиватимуться громади дізнавалися науковці та студенти факультету землевпорядкування фото

4 лютого 2019 року

     У рамках проекту pMAP у м. Києві відбулася довгоочікувана конференція на тему «Просторове планування. Як будуть розвиватись громади?». 

Ректорат: починаємо навчальний семестр і готуємося до вступної кампанії фото

4 лютого 2019 року

     4 лютого відбулося перше у навчальному семестрі засідання ректорату. 

Данило Дарморіз з Львівщини: обираю юридичний факультет престижного університету, щоб продовжити сімейну традицію фото

4 лютого 2019 року

     Випускник загальноосвітньої школи № 2 міста Перемишляни Львівської області Данило Дарморіз обрав для здобуття юридичний факультет НУБіП. 

Стартував другий семестр фото

4 лютого 2019 року

     Сьогодні розпочалося навчання студентів у другому семестрі. 

Оголошується відбір на програму мобільності "ERASMUS +" для НПП

4 лютого 2019 року

Шановні колеги!У рамках програми міжнародної кредитної мобільності Erasmus+ та міжуніверситетської угоди між НУБіП України та Словацьким сільськогосподарським університетом в Нітрі оголошується відбір на проведення лекцій в університеті-партнері протягом 1 тижня весняного семестру (5 робочих днів плюс 2 дні для поїздок до / з Естонії) . 

Вроцлавський університет природничих наук запрошує викладачів та студентів взяти участь у проекті Erasmus + TOPAS

4 лютого 2019 року

Шановні колеги та студенти!Вроцлавський університет природничих наук запрошує студентів та викладачів економічного факультету НУБіП України прийняти участь у рамках проекту Еразмус+ TOPAS в тренінгу для студентів та лекторів/викладачів, який відбудеться у м.Вроцлав, ПольщаМова - англійська 

Вівторок
5.02.2019

Газета «Голос України»: Таємниці ландшафтного мистецтва від НУБіП України фото

5 лютого 2019 року

      1 лютого 2019 року розпочала роботу виставка «Таємниці ландшафтного мистецтва», організована НУБіП України спільно з Національним науково-природничим музеєм НАН України. 

Оголошено конкурс із обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій! фото

5 лютого 2019 року

Міністерством освіти і науки України з 29 січня 2019 року 

Студентки факультету інформаційних технологій 4-го року навчання вибороли шанс поїхати на навчання до Туреччини за програмою Mevlana Exchange Program.

5 лютого 2019 року

   НУБіП України - провідний та прогресивний університет, він надає можливість своїм студентам отримувати подвійну міжнародну освіту, подорожувати та навчатися закордоном за програмами обміну. 

Увага! Оголошено конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України! фото

5 лютого 2019 року

     Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліжень та науково-технічних розробок.     Щороку присуджується  

Стипендії на курси вивчення німецької мови в Баварії 2019

5 лютого 2019 року

Стипендії на курси вивчення німецької мови в Баварії 2019Шановні студенти!Повідомляємо Вас про нові стипендіальні програми в БаваріїКурси по навчанню німецької мови у 2019 році. Стипендії включають плату за навчання, проживання та харчування. 

Студент факультету землевпорядкування Олексій Малець – призер Чемпіонату України з боротьби самбо! фото

5 лютого 2019 року

     Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжують радувати своїми спортивними перемогами. 

Вітаємо наших студентів з Азії з Китайським Новим Роком!

5 лютого 2019 року

     Багатонаціональна сім’я студентів нашого університету, яка поєднує представників 31 країн світу розвивається за принципами толерантності та взаємної поваги до історії, мови та традицій кожного народу, серед яких – святкування Китайського Нового Року. 

Киянка Анна Якимцова: обираю спеціальність «Ветеринарна медицина» і найкращий виш – НУБіП фото

5 лютого 2019 року

     Киянка Анна Якимцова закінчує спеціалізовану загальноосвітню школу №296 Дарницького району і мріє отримати вищу освіту у НУБіП.Чому НУБіП України? 

Культурні традиції студентів-іноземців: Китайський новий рік в Україні фото

5 лютого 2019 року

    Багатонаціональна сім’я студентів нашого університету, яка поєднує представників 31 країн світу розвивається за принципами толерантності та взаємної поваги до історії, мови та традицій кожного народу, серед яких – святкування Китайського Нового Року. 

Відбір на програму мобільності MEVLANA (Туреччина)

5 лютого 2019 року

До Уваги студентів, аспіратнів та НПП!Університет імені Ахі Еврана (м. Кіршехір, Туреччина) оголошує набір студентів, аспірантів та НПП за програмою обміну МЕВЛАНА на навчання за наступними спеціальностями:ChemistryAgriculture  Загальні вимоги: 

Студентам НУБіП України присвоєно звання «Майстер спорту України з перетягування канату» фото

5 лютого 2019 року

     За виборене перше місце у Чемпіонаті України з перетягування канату Наказом Міністерства молоді та спорту України № 5825 від 28.12.2018 року «Про присвоєння спортивного завдання «Майстер спорту України» було присвоєно звання «Майстра спорт 

У новий семестр – з оновленими лабораторіями фото

5 лютого 2019 року

     До початку другого семестру колективи двох кафедр своїми силами і з залученням спонсорських коштів випускників приурочили відкриття двох навчальних лабораторій.     На кафедрі технології зберігання, пер 

Середа
6.02.2019

Школа молодого педагога

6 лютого 2019, 14:00

Шановні колеги!     6 лютого 2019 року о 1400 в аудиторії 201 корпусу № 3 відбудеться науково-методичний семінар для молодих науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років.     

Руслан Черевань: завдяки професії інженера-автоматника, думаю, знайду своє «місце під сонцем» фото

6 лютого 2019 року

     …І який учень не мріє про автоматику, робототехніку та інформаційні технології? – запитав один із учнів середньої загальноосвітньої школи № 243 м. Києва, коли її директор Ліна Матвєєва представила нас школярам. 

Навчальна і виконавська дисципліна та дотримання законодавства – у фокусі ректорату фото

6 лютого 2019 року

6 лютого 2019 року відбулося позачергове засідання ректорату. На початку навчального семестру важливо «звірити годинники», відкриваючи засідання зазначив перший проректор Ігор Ібатуллін. 

Читай та навчайся! Студенти університету активно розпочали другий навчальний семестр з отримання навчальних видань у бібліотеці фото

6 лютого 2019 року

   З 4 лютого в університеті розпочався другий навчальний семестр, тож приємно відзначити, що саме зараз користувачі бібліотеки активно проходять перереєстрацію та отримують навчальні книги, що необхідні для навчання.   

Тривають ремонтні роботи в гуртожитку № 4: замінюємо електромережі фото

6 лютого 2019 року

     За останні п’ять років університет не впізнати. Цей факт можуть на власний досвід підтвердити студенти старших курсів. 

Відбір на програму мобільності ERASMUS + для НПП, по спеціальності "Адміністративний менеджмент"

6 лютого 2019 року

Шановні колеги!У рамках програми міжнародної кредитної мобільності Erasmus+ та міжуніверситетської угоди між НУБіП України та Університетом прикладних наук Вайнштефан (Німеччина) оголошується відбір на проходження стажування (7 днів), яке відбудеться 24-31 Березня 2019 року в Університеті прикладних наук Вайнштефан (Німеччина), відділення Тріздорф. 

Фахові та предметні комісії до вступної кампанії 2019 готові фото

6 лютого 2019 року

     5 лютого відбулося засідання з головами фахових атестаційних та предметних комісій щодо організації вступної кампанії 2019 року, саме у частині підготовки до вступних іспитів. 

Оголошується відбір на навчання по програмі обміну Mevlana 2019-2020 навчального року в Університет Акденіз (Туреччина).

6 лютого 2019 року

 Шановні студенти та аспіранти!Оголошується відбір на навчання по програмі обміну Mevlana 2019-2020 навчального року в Університет Акденіз (Туреччина). Загальні вимоги до студентської програми обміну Mevlana: 

До 100-річчя народження українського педагога Івана Гуровича Ткаченка фото

6 лютого 2019 року

     6 лютого 2019 року виповнюється 100 років від дня народження Ткаченка Івана Гуровича, українського педагога, героя Соціалістичної Праці (1971), депутата Верховної Ради УРСР 9-го скликання, члена Президії Верховної Ради УРСР 9-го скликання, який залишив глиб 

Виховна робота у весняному навчальному семестрі: плани і завдання фото

6 лютого 2019 року

     Почався навчальний семестр, а з ним і черговий етап реалізації плану виховної роботи. 

Четвер
7.02.2019

Науково-методичний семінар для для наставників студентських груп

7 лютого 2019, 14:00

Шановні колеги!7 лютого 2019 року о 14-00 в аудиторії 201 корпусу № 3 відбудеться науково-методичний семінар для для наставників студентських груп. Василь Шинкарук,декан гуманітарно-педагогічного факультету 

Круглий стіл «Топографо-геодезичне та геоінформаційне забезпечення землеустрою в Україні»

7 лютого 2019, 9:30

     Факультет землевпорядкування НУБіП України спільно з Всеукраїнською громадською оргназіацією "Асоціація фахівців землеустрою України" та асоціацією "Земельна Спілка України" запрошує на всеукраїнський круглий стіл, що відбудеться 07 лютого 2019 року на тему: "Топографо-геодезичне та геоінформаційне забезпечення землеустрою в Україні". 

Школа молодого педагога: психологічні і методичні поради на щодень фото

7 лютого 2019 року

“Молодий фахівець стає хорошим педагогом, перш за все, завдяки обстановці творчої праці педагогічного колективу…” В. Сухомлинський 

Реалізація проектів міжнародної кредитної мобільності Erasmus+: укладено угоди з двома університетами Великої Британії фото

7 лютого 2019 року

     Університет продовжу розширювати міжнародні контакти, зокрема у межах реалізації проектів міжнародної кредитної мобільності Erasmus+ і нещодавно укладено угоди ще з двома університетами – Harper Adams University і University of reading (Велика Британія). 

Науковці НУБіП успішно виконали науково-технічний проект «Розроблення біологічного препарату для рослинництва на основі консорціуму ґрунтових мікроорганізмів» за державним замовленням МОН України фото

7 лютого 2019 року

     5 лютого 2019 року у Міністерстві освіти і науки України пройшло розширене засідання секції «Раціональне природокористування» Науково-технічної ради МОН України з питань формування та виконання державного замовлення на науково-технічну продукцію та розглянуто звіти про результати виконання у 2017-2018 рр. 

Оголошується конкурс на отримання стипендії у Словацькому Університеті.

7 лютого 2019 року

Шановні студенти!Фонд «Пента»(Penta Foundation)запрошує українських студентів подати заявку на участь у Словацькій стипендіальній програмі 2019/2020.Пропонується  стипендій таких видів: 

Оголошується відбір на стажування по програмі обміну Mevlana 2019-2020 навчального року в Університет Акденіз (Туреччина).

7 лютого 2019 року

 Шановні колеги!Оголошується відбір на стажуванняпо програмі обміну Mevlana 2019-2020 навчального року в Університет Акденіз (Туреччина). Загальні вимоги для участі в програмі обміну Mevlana: 

Корпорація UKRAVIT – вітчизняний виробник і лідер на ринку засобів захисту рослин – партнер НУБіП України фото

7 лютого 2019 року

     У світлі високоефективного виконання програми «Голосіївська ініціатива 2020» на факультеті проводиться впровадження у роботу нових форм співпраці із бізнес проектами.     Так, у січні 2019 р. 

Весняний семестр на факультеті ветеринарної медицини розпочався зі зборів старост академічних груп фото

7 лютого 2019 року

     Вже стало традицією розпочинати навчальний семестр зборами старост 1-3 курсів під головуванням заступників декана факультету ветеринарної медицини. 

Майбутній тваринник-технолог Діана Левицька з Київщини: За мрією - до НУБіП України фото

7 лютого 2019 року

     Діана Левицька з села Корніївка Баришівського району Київської області навчається у випускному класі школи, і вже з 8 класу розмірковує над своїм майбутнім: вибором вишу і професії.Чо 

П'ятниця
8.02.2019

Педагоги поділилися із наставниками академічних груп рецептами виховання гармонійно і всебічно розвиненої особистості фото

8 лютого 2019 року

     На базі гуманітарно-педагогічного факультету кафедра педагогіки разом із Навчально-науковим центром виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України провела черговий науково-методичний семінар для наставників академічних груп. 

Міжнародні зв’язки: новий поштовх у співпраці з британськими та литовськими університетами фото

8 лютого 2019 року

     Сьогодення ставить перед університетами нові виклики, одним з таких є конкуренція не лише з національними ЗВО, а й міжнародна конкуренція. У цьому випадку є спосіб долати такі виклики через спільні програми навчання. 

Одинадцятикласниця Марта Батура про свій вибір юридичного факультету НУБіП: «Україна має стати гідним суб’єктом політики і правового середовища, а для цього потрібні гарні професіонали» фото

8 лютого 2019 року

     Випускниця Перемишлянської ЗОШ Марта Батура з усією ретельністю підійшла до вибору вишу. І врешті-решт зупинилась на юридичному факультеті в НУБіП. 

Всесвітній день бобових у НУБіП: державницька, наукова та бізнесова дискусія фото

8 лютого 2019 року

     Громадська спілка «Співтовариство виробників і споживачів бобових України» разом з агробіологічним факультетом вперше в Україні організували святкування Всесвітнього дня бобових, яке пройшло на базі НУБіП. 

Дотримання санітарно-гігієнічних умов у гуртожитку – запорука здоров’я мешканців! фото

8 лютого 2019 року

     За підтримки та ініціативи дирекції студентського містечка, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку та деканату факультету аграрного менеджменту для мешканців і технічного персоналу гуртожитку № 2 організували та провели семінар щодо дотримання правил особистої і громадської гігієни в умовах наявності/ 

Гаряча професійна дискусія на факультеті землевпорядкування фото

8 лютого 2019 року

     Чергову серію круглих столів з актуальних питань геодезії та землеустрою, які вже стало традицією проводити на факультеті землевпорядкування, розпочато, а план і тематику заходів на перше півріччя 2019 року погоджено із співорганізаторами – Асоціація «Земельна спілка України» та ВГО «Асоціація фахівців зе 

Відкрита реєстрація на Празьку Літню школу

8 лютого 2019 року

Шановні студенти!"NGO SCHOLA EMPIRICA" із задоволенням розпочинає реєстраціюна участь у 15-тій Літній школі у Празі! 

Кафедра військової підготовки запрошує на навчання майбутніх офіцерів запасу

8 лютого 2019 року

Кафедра військової підготовки НУБіП України розпочала набір студентів для навчання за програмою підготовки офіцерів запасу. 

Субота, неділя
9-10.02.2019

Випускниця з Вінниччини Вікторія Кохановська: на даний час найбільше мрію про вступ до НУБіП на спеціальність «Геодезія та землеустрій» фото

9 лютого 2019 року

     Одинадцятикласники вже особливо гостро відчувають швидкоплинність хвилин. До початку реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання лишаються лічені дні і часу на те, аби визначитися з бажаною професією усе менше й менше. 

Магістри факультету харчових технологій про навчання в університеті ISA Lille (Франція): знання, набуті в НУБіП – якісні фото

9 лютого 2019 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України надає унікальну можливість паралельного навчання і отримання одразу двох дипломів – українського та іноземного. 

Нова методика оцінки просторової неоднорідності продуктивності земель на полях з мікрозападинами: застосування на прикладі університетських господарств фото

9 лютого 2019 року

     Професор Володимир Стародубцев (кафедра кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності) у тандемі з доцентом Русланом Басарабом (кафедра комп’ютерних наук) розробили методику оцінки просторової неоднорідності продуктивності земель на полях з мікрозападинами. Три 

Одинадцятикласниця Вікторія Давискиба з Вінничини: «Мрію навчатися в НУБіП України на спеціальності «Туризм» фото

10 лютого 2019 року

     Вікторія Давискиба навчається в одинадцятому класі Верхівської середньої школи I-III ступенів. Дівчина захоплюється вивченням географії, іноземної мови та історії, любе подорожувати і веде здоровий спосіб життя. 

Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відвідали Музей книги і друкарства України фото

10 лютого 2019 року

     Музей книги і друкарства України розташований у Києві у давній архітектурній пам’ятці на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника – будинку колишньої лаврської друкарні. 

Монографія викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – лауреат конкурсу «Краще видання року» Академії наук вищої освіти України фото

10 лютого 2019 року

       Відбулася Звітна річна конференція Всеукраїнської громадської організації «Академія наук вищої освіти України» (далі – Академія або АН ВО України), яка є однією з найпотужніших громадських організацій у галузі освіти і науки і провела конкурс «Краще видання року» на найкращу монографію, навч 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook