Календар подій

23.07.2018 – 29.07.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
23.07.2018

Вступна кампанія 2018: останні хвилі вступників на бакалаврат

23 липня 2018 року

За три дні до закінчення прийому документів на бакалаврат картина тут виглядає так. Вже маємо майже 11 тисяч заяв на денну форму навчання, ще тисячу – на заочну, інформує відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. 

Ректорат: готуємося до фахових вступних випробувань та нового навчального року

23 липня 2018 року

23 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. І традиційно для цього періоду року головною темою став перебіг вступної кампанії. За даними системи електронного вступу НУБіП увійшов до десятки кращих вишів за кількістю поданих заяв. 

Вівторок
24.07.2018

Студенти Вроцлавського природничого університету проходять стажування на факультеті ветеринарної медицини НУБіП

24 липня 2018 року

Проходити програму стажування на факультеті ветеринарної медицини Національного університеу біоресурсів і природокористування України для студентів Вроцлавського природничого університету вже стало доброю традицією. 

У новий навчальний рік - з оновленою навчальною базою та відремонтованими гуртожитками

24 липня 2018 року

Безумовно, найбільш затребувані на середину літа служби – приймальна комісія, ремонтно-будівельна бригада і покрівельники, для яких це найгарячіша пора. 

Вступна кампанія 2018: фахові випробування в НУБіП пройдуть чесно, прозоро і демократично

24 липня 2018 року

 24 липня – останній день подачі документів на бакалаврат для вступників, які вже мають освітній ступінь молодшого спеціаліста. І це стало основним приводом для засідання приймальної комісії, яке пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. 

Середа
25.07.2018

Випускниця школи Катерина Кондратенко з Київщини: беру приклад з дядька, який очолює землевпорядну службу Кагарлицького району, вступаю на спеціальність «Геодезія та землеустрій»

25 липня 2018 року

Струнка красуня з Миронівки Катерина Кондратенко впевнена, що приклад треба брати з успішних людей. Серед таких вона бачить своїх рідних, які віддано працюють в органах управління земельними ресурсами. А  де отримати фах і стати конкурентноспоможним фахівцем галузі? 

Команда НУБіП - учасник програми розвитку лідерського потенціалу університетів України від Британської ради

25 липня 2018 року

Команда Національного університету біоресурсів і природокористування України взяла активну участь у липні одразу у двох заходах програми Британської ради «Розвиток лідерського потенціалу університетів України». 

На базі факультету ветеринарної медицини відкрився тренувальний майданчик Школи охоронних собак «Альфа»

25 липня 2018 року

22 липня 2018 на базі факультету ветеринарної медицини відчинила двері свого нового тренувального майданчика Школа охоронних собак «Альфа». Це стало можливим завдяки активній роботі декана факультету Миколи Цвiлiховського та завідувача ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В’ячеслава Соломона. 

Лідери рибного ринку охоче прийняли на практику студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

25 липня 2018 року

«Юніверсал Фіш Компані» є найбільшим оператором на рибному ринку України, надає широкий спектр послуг: імпорт, переробка, реалізація рибної продукції на внутрішньо 

Увага! Термін оплати за навчання подовжено до 31 липня

25 липня 2018 року

Враховуючи чисельні звернення студентів університету, які навчаються за умовами договору з фізичними та юридичними особами, та їхніх батьків ректорат подовжив термін оплати за навчання у першому семестрі 2018-2019 навчального року студентам усіх напрямів підготовки та спеціальностей денної та заочної форм навчання до 31 липня 2018 року. 

Студентські практики: молоді науковці формуються у полі

25 липня 2018 року

Практична підготовка – наріжний камінь освітнього процесу в НУБіП, задекларований у програмі розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2025». І проходять її студенти як в наших навчально-дослідних господарствах, так і в найбільш прогресивних агрофірмах України. 

Вступна кампанія 2018: розпочалися вступні випробування для випускників коледжів і технікумів

25 липня 2018 року

Сьогодні для вступників на бакалаврат – випускників коледжів і технікумів – розпочалися вступні випробування. Іспити складали 669 абітурієнтів. Найбільше –на спеціальності «Облік і оподаткування (Облік і аудит)» - 117, «Фінанси, банківська справа та страхування (Фінанси і кредит)» - 102, «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» - 96. 

Випускниця школи Дар’я Рибалка: НУБіП – це шанс отримати важливу професію перекладача і розвинути свої здібності

25 липня 2018 року

Випускниця Березанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Київської області Дар’я Рибалка вивчатиме німецьку філологію та опановуватиме перекладацький фах у НУБіП. Про її вибір – наша розмова. 

Четвер
26.07.2018

СПІВПРАЦЯ З ВАРШАВСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ НАУК ПРО ЖИТТЯ В РАМКАХ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ UNESCO УСПІШНО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ

26 липня 2018 року

СПІВПРАЦЯ З ВАРШАВСЬКИМ УНІВЕРСИТЕТОМ НАУК ПРО ЖИТТЯ В РАМКАХ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ UNESCO УСПІШНО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ  

Міжнародне стипендіальне стажування в Університеті Фоджа (Італія) для магістрів та аспірантів

26 липня 2018 року

Університет Фоджа оголошує відбір на проходження стажування у відділі міжнародних зв’язків тривалістю 1 рік з наданням стипендії.  

Новий курс MASHAV «Інженерні технології в сільському господарстві»

26 липня 2018 року

Шановні колеги!Посольство Держави Ізраїль в Україні має честь повідомити про новий міжнародний навчальний курс:«Інженерні технології в сільському господарстві»«Agricultural Engineering Technologies»Коли: з 14 жовтня по 2 листопада 2018 року  

Вступна кампанія 2018: сьогодні - останній день прийому документів на бакалаврат від випускників шкіл, а для випускників коледжів і технікумів - тривають фахові випробування

26 липня 2018 року

Не встигли ще з’явитися в інтернеті результати вчорашніх іспитів на бакалаврат для випускників коледжів і технікумів, як до вступних випробувань долучилася нова їх хвиля. Сьогодні свої знання демонстрували 431 вступник на ще десять спеціальностей, з яких найбільше було бажаючих було вступити на технічні. 

Колектив ботанічного саду НУБіП готує нові родзинки для відвідувачів

26 липня 2018 року

Обличчя університету поступово, але неухильно змінюється на краще. Особливо це помітно на прикладі ботанічного саду, який за останні роки із гидкого каченяти перетворився на прекрасного лебедя. І хоча це образне порівняння, але й для цих птахів тут знайдеться вода. 

Стараннями господарників НУБіП та роботодавців факультету землевпорядкування у 6 корпусі буде тепло, а в аудиторіях комфортно

26 липня 2018 року

Енергоефективність – один із головних напрямків діяльності кожного керівника підрозділу в НУБіП, адже це є нормою сьогодення та затверджено у  програмі розвитку «Голосіївська ініціатива-2020», «Програми енергозбереження НУБіП України».  Про це неодноразово зазначав і ректор Станіслав Ніколаєнко у своїх виступах, і декан факультету землевпо 

Випускник столичної гімназії Андрій Гулеватий: усі 7 пріоритетів віддав спеціальності «Геодезія та землеустрій», але перший - НУБіП

26 липня 2018 року

Андрій Гулеватий - випускник столичної гімназії. До НУБіП України вирішив вступати на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Про його вибір наша розмова. 

П'ятниця
27.07.2018

Вступна кампанія 2018: початок фінішної прямої і цьогорічні тенденції

27 липня 2018 року

27 липня 2018 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка приймальна комісія зібралася, аби проаналізувати ситуацію зі вступом. Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук свою доповідь розпочав з дат і цифр. 

Хрещення Русі та розвиток історичної думки в Давньоруську добу

27 липня 2018 року

 Запровадження християнства державною релігією на руських землях Великим київським князем Володимиром Святославичем наприкінці Х століття сприяло поширенню слов’янської писемності, що мало неабияке значення для накопичення знань в різних сферах та виникнення й формування основних напрямів наукового знан 

Субота, неділя
28-29.07.2018

Історія НУБіП України: агрономічна дослідна станція у фотодокументах

28 липня 2018 року

У зв’язку з швидким розвитком новітніх технологій наразі важко уявити, скільки ручної праці потрібно було для обслуговування ферми чи дослідного господарства, скажімо, років 60 тому. 

Лабораторія конярства: відтепер матимемо сучасну навчальну базу

28 липня 2018 року

 Вступна кампанія - вступною кампанією, але ж не слід забувати і того, що після її завершення студенти прийдуть до лабораторій, де й здобуватимуть практичні навички, без яких не можна уявити дійсно якісної освіти. 

Чому випускники-бакалаври українських вишів обирають магістратуру НУБіП за спеціальністю «Геодезія та землеустрій»?

29 липня 2018 року

Серед 27 вишів у яких сьогодні готують магістрів за спеціальністю "Геодезія та землеустрій" НУБіП займає лідируючі позиції. Про це говорить багато фактів (наявність найбільших обсягів державного замовлення, професійний рівень викладацького складу, відсутність нестатутних відносин, можливість працевлаштуватися за фахом тощо). 

Ремонти: нове обличчя першого гуртожитку

29 липня 2018 року

Літо в університеті – це традиційно вступна кампанія і підготовка корпусів та гуртожитків до нового навчального року. Останніми роками НУБіП взагалі активно ремонтується і ці роботи вже вийшли за межі сезонних – літніх, а тривають практично цілий рік і, відповідно, зроблено дуже багато. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook