Календар подій

16.07.2018 – 22.07.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
16.07.2018

У Варшавському університеті наук про життя відбувся успішний захист магістерських робіт з енергетики за програмою подвійних дипломів

16 липня 2018 року

 У Варшавському уніерситеті наук про життя відбувся захист магістерської роботи студентка-енергетика Владислава Береки, який завершив навчання за програмою подвійних дипломів.  

B_Sens.com: від стартап-проекту до стартап- компанії

16 липня 2018 року

В рамках партнерства Стартап - школа НУБіП України  взяла участь  у випуску мережі шкіл «Sikorsky Challenge» КПІ ім. Ігоря Сікорського. 

Випускниця Уманської школи Аня Чепка: обираю НУБіП, бо хочу стати фахівцем з водних біоресурсів та аквакультури, займатись спортом та вивчити японську мову

16 липня 2018 року

Сьогоднішня наша співрозмовниця Аня Чепка закінчила ЗОШ № 9 у місті Умань і хоче навчатись на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України за напрямом ‒ “Водні біоресурси та аквакультура”. Мотив свого рішення вона пояснює у короткій розмові. 

ICOAS - 6-а Міжнародна конференція з наук про органічне сільське господарство, місто Айзенштадт

16 липня 2018 року

Шановні колеги!7-9 листопада 2018 рокуВідбудеться 6-а Міжнародна конференція з наук про органічне сільське господарство (ICOAS), місто Айзенштадт. 

Вступна кампанія 2018: маємо понад 4000 заяв абітурієнтів

16 липня 2018 року

Понеділок, як твердить прислів’я, - день важкий. Особливо для працівників приймальної комісії, де напруга не спадає ось вже котрий день: абітурієнти особисто здають заяви, не зважаючи на можливість їхньої електронної подачі. 

Ректорат розглянув ситуацію з державним замовленням та подачею документів вступниками

16 липня 2018 року

 16 липня 2018 року. Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи чергове засідання ректорату, провів короткий аналіз ситуації з державним замовленням та подачею документів вступниками на освітні ступені бакалавра та магістра. 

Декларація про державний суверенітет України – перша цеглина Української Незалежності

16 липня 2018 року

 28 років тому, 16 липня 1990 року Верховна Рада Української радянської соціалістичної республіки ухвалила текст «Декларації про державний суверенітет України».  Ця подія стала визначальною на шляху України до здоб 

Вівторок
17.07.2018

Ремонтні роботи в розпалі: гуртожиток №6 готується до нового навчального року

17 липня 2018 року

Гуртожиток – це другий рідний дім для кожного з мешканців. У ньому вони проводять багато часу, перебуваючи в стінах нашого славного університету. 

Випускниця столичної школи Валерія Сманова знає секрет успіху: впроваджувати нові технології, постійно вчитися і любити землю

17 липня 2018 року

Валерія Сманова - випускниця столичної школи з поглибленим вивченням української мови, літератури та українознавства. До НУБіП України вступатиме на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Про її вибір наша розмова. 

Вступна кампанія 2018: географія вступників до НУБіП охоплює всі регіони України

17 липня 2018 року

Вступна кампанія на бакалаврат до піку ще не наблизилася, і говорити про якісь результати зарано. Хоча один вже проглядається чітко: до університету йде переважно вмотивована молодь, яка знає, чого хоче від майбутнього фаху. Так, Віталій Сурник з Шепетівки Хмельницької області, зробив усе можливе, щоб стати землевпорядником. 

Вступ-2018: приймаємо документи і готуємося до вступних випробувань

17 липня 2018 року

Чергове засідання приймальної комісії розпочалося з аналізу державного замовлення та стану надходження заяв на всі освітні ступені. Відкриваючи засідання, ректор Станіслав Ніколаєнко проінформував про нараду у міністра освіти і науки Лілії Гриневич стосовно обсягів держзамволення. 

Середа
18.07.2018

Вступна кампанія 2018: на сьогодні серед вступників НУБіП найбільш популярні спеціальності «Ветеринарна медицина», Агрономія», «Біотехнологія та біоінженерія» і «Право»

18 липня 2018 року

 Триває прийом документів на бакалаврат. На ранок сьогоднішнього дня, як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук, опрацьовано понад шість тисяч заяв від випускників шкіл, ще більше тисячі – від молодших спеціалістів, випускників технікумів і коледжів, і напружена робота триває. 

Переможниця обласної олімпіади з болгарської мови білоцерківчанка Дарина Горбань: соціальна робота - то моє покликання

18 липня 2018 року

Продовжуємо спілкуватися з нашими абітурієнтами. Сьогоднішня співрозмовниця випускниця Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов Дарина Горбань обрала для себе не простий, але надзвичайно відповідальний напрям – «Соціальна робота». 

Майбутні перекладачі взяли участь у проекті Німецької служби академічних обмінів

18 липня 2018 року

 Яким має бути і що, власне, повинен вміти перекладач в ХХІ столітті? Ці та інші питання, які є актуальними для майбутніх перекладачів, стали темами дискусій у рамках проекту «Роль перекладача в сучасному суспільстві». 

Фінансовий моніторинг, менеджмент, контроль та внутрішній аудит в Мінагрополітики та підвідомчих агентствах - тема тренінгу за участі науковців НУБіП

18 липня 2018 року

За участі кафедри фінансів НУБіП відбувся тренінг з питань фінансового моніторингу, контролю та внутрішнього аудиту в Мінагрополітики та підвідомчих агентствах. 

Четвер
19.07.2018

Книги з будівництва в подарунок для бібліотеки

19 липня 2018 року

   Нещодавно наукова бібліотека отримала 45 примірників навчальних видань з будівництва в подарунок від Ярмоленка Миколи Григоровича, професора, кандидата технічних наук, Заслуженого будівельника України. 

Переможниця Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН Інна Товкун обирає НУБіП: мрію стати хорошим журналістом і принести користь своїй країні

19 липня 2018 року

Сьогоднішня наша абітурієнтка Інна Товкун з Перяслава, що на Київщині. Вона два роки обіймає посаду президента  ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. А цього навчального року її обрали головою Міської Ради Дітей Переяслава - органу міського учнівського самоврядування. 

До зброї кликали дзвони: 370-річчю з початку Української національної революції (1648–1676) присвячується

19 липня 2018 року

 Серед багатьох славетних подій української історії, одною із найяскравіших сторінок військової звитяги та державницької консолідації різних верств суспільства є події Української національної революції XVII століття (1648–1676). 

Вступна кампанія 2018: сьогодні - екватор прийому документів на бакалаврат

19 липня 2018 року

Сьогодні у приймальній комісії - екватор прийому документів на бакалаврат. Зараз маємо загалом вже 8102 заяви, інформує відповідальний секретар Віктор Шевчук. 

Компанія з управління активами «Траст Ессет Менеджмент» дякує НУБіП за підготовку кваліфікованих фахівців з обліку і оподаткування

19 липня 2018 року

    Директор компанії  з управління активами «Траст Ессет Менеджмент» Джеммма Заманова та головний бухгалтер В’ 

П'ятниця
20.07.2018

Випускниця з Київщини Анастасія Гречковська: обираю НУБіП і хочу стати фахівцем з переробки продуктів тваринництва

20 липня 2018 року

 Сьогодні ми спілкуємося з абітурієнткою Анастасією Гречковською, яка закінчила школу в Києво-Святошинському районі Київської області. Вона вступає до НУБіП України на факультет тваринництва та водних біоресурсів на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». 

Вступна кампанія 2018: НУБіП – у десятці кращих вишів України за кількістю поданих вступниками заяв

20 липня 2018 року

20 липня 2018 року. Відбулося чергове засідання приймальної комісії, на якому розглядався стан надходження заяв за усіма освітніми ступенями.   

Тернопільський обласний семінар органів місцевого самоврядування відбувся у стінах Бережанського агротехнічного інституту

20 липня 2018 року

.foto_full, .foto_news { width: 100%; margin-bottom: 1%; } .foto_two_left { float:left; width: 49%; padding-right: 10px; } .foto_two_right { width: 49%; margin-bottom: 1%; } 

Боротьба за бджіл триває: висновки науковців університету

20 липня 2018 року

Використання недоброякісних пестицидів, або несвоєчасне повідомлення пасічників про терміни обробки сільськогосподарських культур істотно вплинуло на популяцію бджіл на Україні.   

Студмістечко готується до нового навчального року

20 липня 2018 року

 Як театр починається з вішалки, облаштованої і умебльованої відповідно до його статусу, так і навчальний заклад починається з другої домівки студента – гуртожитку. Розуміючи це, керівництво університету постійно дбає про ремонт і укомплектування гуртожитків студмістечка. 

Субота, неділя
21-22.07.2018

Випускник Георгій Чернолуцький з Вінниччини: обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів в НУБіП України – як перший крок до успішного майбутнього

21 липня 2018 року

Упродовж нашого знайомства зі вступниками 2018 року розмовляємо з Георгієм Чернолуцьким з Вінниччини, який має свої аргументи на користь НУБіП України. 

Андрій Білоус – лауреат конкурсу грантів Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2018 рік

21 липня 2018 року

 Розпорядженням Президента України Петра Порошенка від 16 липня 2018 року № 105/2018-рп призначено гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2018 рік. 

Ніжинський агротехнічний інститут оновлює навчально-практичну базу: зразковій мініфермі – бути!

22 липня 2018 року

Ще під час візиту делегації НУБіП Україні у квітні, яку очолював перший проректор Ігор Ібатуллін, було прийнято рішення на базі навчально-науково-виробничого підрозділу Ніжинського агротехнічного інституту створити ефективну молочно-товарну ферму. І воно успішно виконується. 

Випускник гімназії Віталій Сурник з Хмельниччини: хочу бути землевпорядником, тому обираю НУБіП

22 липня 2018 року

Знайомство з сором’язливим випускником  Шепетівської гімназії Віталієм Сурником у нас відбулося ще задовго до вступної кампанії. Адже юнак проходив навчання на підготовчих курсах в НУБіП, брав участь в предметній олімпіаді з математики. 

НУБіП - Національний центр управління та випробовувань космічних засобів: поглиблюємо співпрацю

22 липня 2018 року

На кафедру автоматики та робототехнічних систем ім.академіка І.І.Мартиненка завітали представники Національного центру управління та випробувань космічних засобів (далі НЦУВКЗ): 1-й заступник керівника Костянтин Волох, начальник центру спеціальних програм Микола Демиденко, начальник відділу центру спеціальних програм Олег Пі 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook