Календар подій

9.07.2018 – 15.07.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
9.07.2018

Підприємець Назар Морванюк: «Маю власну пасіку і торгову марку, а у магістратуру НУБіП прийшов по нові знання з фаху»

9 липня 2018 року

     Назар Морванюк – сформований спеціаліст у галузі бджільництва: має власну пасіку, на якій виробляє продукцію під торговою маркою «Медова насолода», і здобувати ОС «Магістр» він вирішив на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.  

На теоретичному тренінгу члени відбіркових комісій приймальної комісії опанували особливості вступної капанії-2018

9 липня 2018 року

Відбіркові комісії, що створюються на час вступної кампанії для роботи з абітурієнтами бакалаврату, щороку оновлюються відсотків на дев’яносто. Тож і не дивно, що для них організовується своєрідний теоретичний «курс молодого бійця»: що, як, коли робити при прийомі документів і спілкуванні зі вступниками. 

В НУБіП пройшов спортивний турнір серед іноземних студентів України

9 липня 2018 року

Цього року наш університет взяв участь в проведенні спортивного турніру серед іноземних студентів України в якості господаря. Цей захід щорічного організовується за ініціативи Африканської ради, Національної ради студентів Гани. 

Вступ-2018. Прийом документів на магістратуру вже минув свій пік. Та бажаючих не поменшало

9 липня 2018 року

Літній день - довгий. Та і його не вистачає приймальній комісії, аби підсумовувати щоденні результати. І хоча прийом документів на магістратуру вже минув свій пік, а на бакалаврат – стартує тільки 12 липня, роботи тут вистачає. 

Прийом в магістратуру, робота приймальної комісії та підготовка гуртожитків – у фокусі ректорату

9 липня 2018 року

9 липня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Цього тижня, як зазначив очільник університету, стартує основна подія – подача документів на вступ до бакалаврату. А поки триває ця процедура до магістратури. 

Вівторок
10.07.2018

Студенти НУБіП з Китаю проходять практику на кращих землевпорядних підприємствах

10 липня 2018 року

Студенти факультету землевпорядкування, особливо на старший курсах, не мають проблем з проходженням виробничої практики. Адже спеціальність перспективна, науково-технічний прогрес стрімко набирає обертів, тому роботи вистачить усім, навіть фахівцям без досвіду. 

Факультет інформаційних технологій на саміті академій CISCO: підведення підсумків та плани на новий навчальний рік

10 липня 2018 року

Вже протягом двох років факультет інформаційних технологій тісно співпрацює зі світовим лідером мережних технологій - компанією CISCO. Протягом даного часу було створено навчальну лабораторію та підготовлено понад 400 студентів за різними курсами академії. Викладачі та студенти факультету неодноразово брали участь у різноманітних заходах, організованих компанією. 

Випускниця школи Вікторія Тарасюк з Черкащини: НУБіП припав мені до душі

10 липня 2018 року

 Вікторія Тарасюк - випускниця Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів. До НУБіП України вступатиме на спеціальність «Геодезія та землеустрій». 

Кампус готується до нового навчального року: ремонтні роботи в гуртожитках № 3 та № 9 в розпалі

10 липня 2018 року

Пора канікул – це час, коли бригади університету працюють в посиленому режимі, аби студентам жилося комфортніше. Будівельна бригада університету наразі проводить ремонтні роботи в гуртожитку № 3 та № 9.  

Інтенсивний курс з англійської мови – вступникам до магістратури НУБіП

10 липня 2018 року

У студентів-бакалаврів нині дуже напружена пора – здача ЗНО для вступу в магістратуру. В цьому році за таким принципом здійснюється вступ за спеціальностями «Право» та «Економіка».  

Ректорат визначив дату проведення серпневого розширеного засідання вченої ради та порядок святкування Дня знань

10 липня 2018 року

У зв’язку з початком 2018/2019 навчального року, з метою покращення організації навчального та виховного процесів ректорат прийняв рішення провести в університеті, на факультетах та в навчально-наукових інститутах, відокремлених підрозділах заходи, присвячені підготовці до навчального року та святкування Дня знань. 

Вступ 2018. На сьогодні до магістратури подано в двічі більше заяв, ніж минулого року

10 липня 2018 року

10 липня 2018 року. Приймальна комісія на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком зібралася, аби проаналізувати хід надходження заяв на освітній ступінь «Магістр» та вирішити ряд технічних питань. Але про все за порядком. 

Середа
11.07.2018

Вступна кампанія 2018 у відокремлених підрозділах: Немішаївський агротехнічний коледж

11 липня 2018 року

Немішаївський агротехнологічний коледж має всі шанси успішно закінчити вступну кампанію 2018 року. 

Випускники коледжу Владислав Слов’ян і школи Ілля Здовбель: обираємо факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП через перспективи, які він відкриває

11 липня 2018 року

     Ось і стартує вступна кампанія 2018. Більшість випускників шкіл та коледжів вже визначилися зі своєю майбутньою професією. Серед них і наші співрозмовники – випускник Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко: Хоч НУБіП серед найкращих, але абітурієнти не повинні боятися вступати до нас!

11 липня 2018 року

     Станіславе Миколайовичу, ми розуміємо Вашу зайнятість, але є три короткі запитання, які редакція сайту найчастіше отримує від абітурієнтів.   

Україна-Німеччина: перші наукові результати роботи аналітичної лабораторії AGMEMOD в НУБіП

11 липня 2018 року

У період з 27 по 29 червня 2018 в м. Галле (Німеччина) відбулася щорічна конференція Лейбніц Інституту аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (ІАМО) – так званий ІАМО Форум на  тему: «Великомасштабне сільськогосподарське виробництво – для прибутку і суспільства?». 

У навчально-дослідних господарствах і відокремлених підрозділах НУБіП розпочалися жнива

11 липня 2018 року

 Уже 6 липня жнива тривали практично у всіх регіонах України. Цього тижня обжинки почали і останні  - північніші регіони. 

Студенти спеціальності автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології реконструюють комп’ютерну мережу навчального корпусу №10

11 липня 2018 року

Літо – традиційна пора канікул і відпусток для студентів та науково-педагогічних працівників університету. 

Четвер
12.07.2018

Вступ-2018. Перші потенційні студенти факультету харчових технологій НУБіП про свій вибір…

12 липня 2018 року

Технології харчового виробництва за найвищими стандартами можна вивчати лише в НУБіП України на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК, і це думка не тільки академічної спільноти, а й провідних виробників, багато з яких запрошують на роботу наших випускників. 

Секрети якісної консервації і про навчання в НУБіП в сюжеті каналу 1+1 розповідає декан Лариса Баль-Прилипко (ВІДЕО)

12 липня 2018 року

Огірки слабкого засолу - це досить поширена і дуже улюблена багатьма страва. 

Система інтегрованого управління водними ресурсами України в полі зору провідних вчених НУБіП

12 липня 2018 року

 Потужний водогосподарський комплекс України за структурою, рівнем територіально-галузевого водоспоживання, технологій водокористування характеризується як водоємний та розбалансований, а за екологічними параметрами не відповідає можливостям відтворення водних ресурсів і вимогам безпечного функціонування водних екосистем. 

Юридичний відділ запрошує на безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!»

12 липня 2018 року

 За підтримки Програми розвитку ООН в Україні Національне агентство з питань запобігання корупції спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Прометеус» проводить щорічну інформаційну кампанію з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів. 

WITAM-2018: Міжнародний конгрес у світі технологій та прогресивних матеріалів

12 липня 2018 року

Шановні колеги!     WITAM-2018: Міжнародний конгрес у світі технологій та прогресивних матеріалів, який відбудеться з 21 по 23 Вересня 2018 року в місті Кіршехір, Туреччина. 

Капітан Київської дитячо-юнацької спортивної школи «Чемпіон» Єлизавета Кушнір: вступаю до НУБіП України, щоб здобувати омріяний фах та продовжувати професійно займатися баскетболом

12 липня 2018 року

НУБіП України здавна славиться своїми спортивними успіхами та традиціями. Багато наших студентів-спортсменів систематично стають чемпіонами та призерами всеукраїнських та міжнародних змагань. 

Вступна кампанія 2018: розпочався прийом документів на бакалаврат

12 липня 2018 року

Що б там не говорили про вік електронних технологій, електронні кабінети і електронні заяви, але цупкий папір у руках і відчуття того, що ти це зробив особисто та в певний момент, зафіксувавши у зоровій пам’яті, - не замінить ніщо. І цю просту істину підтверджує перший день прийому документів на бакалаврат. 

П'ятниця
13.07.2018

Вступна кампанія-2018. В перший день у тренді вступників – агробіологічні та інженерні спеціальності

13 липня 2018 року

 Другий день прийому документів на бакалаврат видався для приймальної комісії не менш напруженим, ніж попередній. Приємно, що чимало вступників відразу визначають університет першим пріоритетом і подають оригінали документів. Так, як це зробив випускник Березнівського лісотехнічного коледжу Віталій Пригарський. 

Випускник школи Олександр Величко з Полтавщини: «Обрав НУБіП, щоб здобути якісну освіту з бджільництва для продовження сімейної справи»

13 липня 2018 року

     Знайомлячись з бажаючими навчатися в НУБіП України за напрямом «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ми помітили, що серед них переважну більшість складають абітурієнти, які свідомо обирають майбутню професію. 

Друковані та електронні книги в бібліотеці: що краще обрати?

13 липня 2018 року

   Навчальний процес будь-якого  університету важко уявити без бібліотеки, а отже і без книги, адже протягом всього життя ми постійно звертаємося до книги – до підручника, словника, енциклопедії чи просто до художнього видання. 

Селекціонери університету – виробничим підрозділам НУБіП

13 липня 2018 року

Кафедру генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського і Немішаївський агротехнічний коледж поєднують ділові стосунки: навчальний заклад цікавить, які культури і гібриди найбільш придатні для його грунтів, і в цьому розраховує на підтримку науковців університету, яку й отримує. 

Субота, неділя
14-15.07.2018

Україна – Польща: учасники-партнери в рамках міжнародного проекту розвитку стратегічного партнерства ERASMUS+ – TOPAS обговорили моделі практичного навчання

14 липня 2018 року

 У Вроцлавському університеті наук про життя (Польща) відбулась чергова запланована зустріч учасників-партнерів міжнародного проекту в рамках програми розвитку стратегічного партнерства ERASMUS + «Від теоретично-орієнтованого до практичного навчання у аграрній сфері/ TOPAS» (координатор від України – д.е.н., професор, декан економічного факультету А. 

Студенти-міжнародники: ділимося враженнями

14 липня 2018 року

Студенти-першокурсники нової спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», що була відкрита у 2017 році кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету продовжують ділитися своїм враженнями від навчання.   

Випускниця Старокостянтинівської школи Дар’я Галай обирає НУБіП України, аби стати фаховим землевпорядником

14 липня 2018 року

 На початку вступної компанії наша співрозмовниця, тендітна дівчина із Поділля, випускниця Старокостянтинівської ЗОШ №1 Дар’я Галай поділилась своїми планами на майбутнє. 

Випускниця школи Богдана Уляніцька з Київщини вступає на факультет тваринництва та водних біоресурсів через великі перспективи працевлаштування в рибній галузі

15 липня 2018 року

Цього року викладачі кафедри аквакультури велику увагу приділили пошуку своїх роботодавців – студентів. Вони відвідали школи Київщини, Чернігівщини, Черкащини, Житомирщини та інших областей України. Саме в Пшеничненському НВК, що на Київщині, ми познайомилися з Уляніцькою Богданою, яка подає документи для вступу в НУБіП України. 

Бакалаври факультету конструювання та дизайну – дипломовані фахівці

15 липня 2018 року

 На факультеті конструювання та дизайну 102 студенти, що навчались за напрямками підготовки «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Будівництво та цивільна інженерія» отримали дипломи про здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». 

Першокурсники-маркетологи: «Університет перевершив наші очікування!»

15 липня 2018 року

     Вступ та час «звикання» в університеті – безсумнівно, важливий етап життя. А для багатьох – це справжнісінька грань між дитинством і самостійним дорослим життям. 

НУБіП України – Університет штату Пенсильванія (США): учасники семінару з безпеки продуктів харчування вже застосовують набуті знання

15 липня 2018 року

Останнім часом велику увагу споживачів харчових продуктів привертають екологічно чисті продукти, але більшість забувають що саме їх переробка відіграє вкрай важливу роль у впливі на стан нашого здоров’я. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook