Календар подій

25.06.2018 – 1.07.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
25.06.2018

Випуск бакалаврів та магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: шлях в успішне професійне життя розпочато!

25 червня 2018 року

     22 червня 2018 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК одночасно був і радісним, і сумним: вручали дипломи бакалаврам денної та магістрам заочної форм навчання. 

Державна аудиторська служба проводить підвищення кваліфікації в НУБіП

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України продовжив традицію і став майданчиком для зібрання, обговорення актуальних питань, обміну досвідом та навчання для представників центральних органів виконавчої влади. 

Підготовка до вступної кампанії та виплата відпускних і оздоровчих – в центрі уваги ректорату

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Випускник із Житомирщини Олександр Юськов: обираю спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» в НУБіП – будую успішну кар’єру

25 червня 2018 року

     Олександр Юськов – родом з села Кам'янка Олевського району, що на Житомирщині, твердо вирішив продовжити навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 

Науковці НУБіП взяли участь у Білорусько-Українських штабних навчаннях щодо спільного гасіння великих транскордонних пожеж

25 червня 2018 року

     Професор кафедри лісівництва, керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Сергій Зібцев взяв участь у міждержавних Білорусько-Українських штабних навчаннях щодо спільного гасіння умовної великої транскордонної пожежі у зонах відчуження обох країн, які пройшли у Гомелі (Білорусь). 

Партнерство банківського сектору та агробізнесу – тема круглого столу на економічному факультеті НУБіП

25 червня 2018 року

    Агробізнес останні роки, попри кризові тенденції в економіці, демонструє позитивні зміни і відіграє дедалі більшу роль в макроекономічних показниках нашої держави. Зокрема, питома вага агробізнесу в експорті країни зросла з 20 до 40 %. Агробізнес, на відміну від інших секторів економіки, демонстрував рівень рентабельності в межах 20%.  

Бакалаври факультету ветеринарної медицини отримали свої дипломи фото

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном навчання 3 та 4 роки. 

Вівторок
26.06.2018

Випуск в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: технічна еліта - з дипломами НУБіП! фото

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 році в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся випуск магістрів-дослідників за спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та бакалаврів за напрямами підготовки «Енергетика та електротехнічні системи в АПК», «Електротехніка та електр 

Ректор Станіслав Ніколаєнко в ефірі телеканалу КИЇВ про особливості вступної кампанії-2018 (ВІДЕО)

26 червня 2018 року

Результати ЗНО і вступна кампанія. Як відрізняються цьогорічні випускники з минулими роками? Скільки бюджетних місць готові надати провідні виші. Скільки коштує платна вища освіта в Україні. Як правильно подавати документи, чи очікується ажіотаж з початком вступної кампанії 12 липня. Як його уникнути. 

Випуск-2018: магістрам факультету ветеринарної медицини вручили дипломи

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів магістрам спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і випускники отримали кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини та лікаря ветерин 

Ректорат спланував роботу на липень: вступна кампанія і підготовка до нового навчального року

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з планування роботи адміністрації університету на липень. На цей спекотний місяць припадають основні події, пов’язані зі вступом. 

Випускниця школи на Київщині Анастасія Рогач: обираю спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП, щоб потім відкрити власне фермерське господарство у рідному селі Красилівка

26 червня 2018 року

     Випускниця школи Броварського району Київської області Анастасія Рогач вступатиме в НУБіП України на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Чим обумовлений її вибір, розмовляємо сьогодні.  

Випускники гуманітарно-педагогічного факультету отримали путівку в життя – дипломи НУБіП

26 червня 2018 року

     26 червня відбулося святкове вручення дипломів випускникам гуманітарно-педагогічного факультету. Початок урочистостей, як вже стало традиційно, ознаменувало виконання факультетського гімну. А після винуватців свята вітав декан Василь Шинкарук. 

Експерти медіасфери розпочинають співпрацю з НУБіП України

26 червня 2018 року

 «Адміністративно-територіальна реформа в Україні: кадровий та інформаційний ресурс»… Такий порядок денний напередодні Дня Конституції розглянула Українська Громадська рада експертів інформаційної сфери (УГРЕІС) на своєму засіданні у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Середа
27.06.2018

Випускник гімназії № 179 м. Києва Владислав Кравчук: хочу розвивати аграрну галузь та впроваджувати новітні роботизовані технології ведення господарювання, тому обираю «Агроінженерію» в НУБіП

27 червня 2018 року

     Про вибір спеціальності і вишу розмовляємо сьогодні із випускником столичної гімназії № 179 Владиславом Кравчуком.  

В Немішаєвському агротехнічному коледжі випускникам-2018 дипломи вручили керівники Бородянського району

27 червня 2018 року

     В Немішаївському агротехнічному коледжі відбулося особливе свято – вручення дипломів випускникам 2018 року. 

Інженери-механіки отримали дипломи бакалавра

27 червня 2018 року

     27 червня випускникам механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи бакалавра. Цього дня навчання закінчили 102 студенти напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» та 46 студентів напряму підготовки «Транспортні технології (за видами транспорту)». 

У Бережанському агротехнічному інституті економлять електрику і гроші та встановлюють сонячні фотоелектричні модулі

27 червня 2018 року

    Світлодіодне зовнішнє освітлення на сьогодні є прогресивним напрямком у сфері облагороджування територій населених пунктів, вулиць, виробничих, навчальних корпусів та автомобільних трас за їх межами. 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся випуск бакалаврів та магістрів-дослідників фото

27 червня 2018 року

      27 червня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося вручення дипломів випускникам бакалаврату та магістратури. 

Четвер
28.06.2018

Вивчаємо історію України: подорож до Батурина

28 червня 2018 року

    За сприяння профкому і адміністрації нашого університету для співробітників факультету тваринництва та водних біоресурсів було організовано екскурсію до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що у 

На факультеті інформаційних технологій вручили дипломи бакалаврам та магістрам дослідникам фото

28 червня 2018 року

     27 червня лави дипломованих ІТ фахівців поповнили випускники факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України. Св 

Киянин Костянтин Архипенко хоче опановувати «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в НУБіП

28 червня 2018 року

     Випускник Гімназії НПУ імені М.П. Драгоманова Костянтин Архипенко з усією ретельністю підійшов до вибору вишу. І врешті-решт зупинився на «Міжнародних відносинах, суспільних комунікаціях та регіональних студіях» в НУБіП. 

Випуск бакалаврів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

28 червня 2018 року

     27 червня 2018 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулося урочисте свято – випуск бакалаврів денної форми навчання. 

П'ятниця
29.06.2018

Партнер факультету конструювання і дизайну компанія Ельворті вкотре передала новітню техніку для навчальних лабораторій

29 червня 2018 року

      Літній період це не тільки час відпусток, а і можливість узагальнити зроблене та акцентувати увагу на вирішенні задач розвитку. 

Лісова таксація: ключова навчальна практика і незабутня романтика студентського життя

29 червня 2018 року

     Літня практика з лісової таксації для студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства на базі ННВЦ «Дзвінківський» Боярської лісової дослідної станції – це довгоочікувана можливість завершити вивчення нескучної теорії та складних формул і спробувати свої сили під час польових лісотаксаційних робіт. 

Випускниця Боярського коледжу екології і природних ресурсів Олена Гунько: обираю «Садово-паркове господарство» в НУБіП, бо тут для якісного навчання є всі умови

29 червня 2018 року

     Випускники відокремлених підрозділів університету активно продовжують обирати для продовження навчання НУБіП. Не є виключенням і «Боярський коледж екології і природних ресурсів». 

Субота, неділя
30.07-1.07.2018

Вітаємо бакалаврів факультету аграрного менеджменту з отриманням дипломів!

30 червня 2018 року

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті аграрного менеджменту відбувся випуск бакалаврів. Актова зала радо зустріла випускників факультету аграрного менеджменту, викладачів та гостей, які завітали на свято. 

Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько: мрію отримати якісну освіту з управління інноваційною діяльністю, тому обираю НУБіП України

30 червня 2018 року

     Випускниця Київського університету туризму, економіки і права Тетяна Пасько для продовження навчання обирає НУБіП. Про вибір вишу і професії розмовляємо з нею.  

Хоч би раз у житті ми приходимо, аби вклонитися нашому пророкові: подорож до Канева

30 червня 2018 року

     До Кобзаря, рано чи пізно, приїздить кожен українець. Хоч би раз у житті ми приходимо до цього святого місця, аби вклонитися нашому пророкові – Тарасу Григоровичу Шевченку. 

Учасники Всеукраїнського зльоту юних дослідників-природознавців в гостях у агробіологічного факультету

1 липня 2018 року

    У середині червня Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України організував Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців. У його межах НУБіП відвідали понад 60 талановитих учнів зі всієї України. 

Навчально-дослідні господарства університету готуються до збирання ранніх зернових

1 липня 2018 року

 Якість підготовки фахівців для аграрного сектору економіки залежить насамперед від практичної складової. Тому навчально-дослідні господарства НУБіП України, де опановують методи господарювання і професійні навички та закріплюють теорію студенти, застосовують високі технології.  

Випускниця школи Олександра Пшеславська з Чернігівщини: «Обираю соціальна роботу, бо все життя мрію працювати з людьми і для людей»

1 липня 2018 року

     Відмінниця, творча особистість, переможниця і призерка всеукраїнських олімпіад і наукових конкурсів, випускниця Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині, Олександра Пшеславська обирає спеціальність «Соціальна робота» в НУБіП. 

Голландські студенти – до НУБіП, українські – до Університету Вагенінген

1 липня 2018 року

     Уже в дев’ятий раз розпочав свою роботу навчальний теоретико-практичний курс «Радіоактивність та ядерна енергетика», організований НУБіП України та Університетом Вагенінген (Нідерланди). 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook