Календар подій

7.05.2018 – 13.05.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.05.2018

Загальноуніверситетський інтелектуальний конкурс «Хімічний брейн-ринг»

7 травня 2018, 15:00

     З метою розкриття інтелектуального потенціалу студентської молоді та з нагоди відзначення 120-річчя НУБіП 7 травня 2018 року о 1500 в аудиторії 48 навчального корпусу №2 відбудетьсязагальноуніверситетський інтелектуальнийконк 

Микола Томенко зустрівся з колективом Боярського коледжу екології і природних ресурсів

7 травня 2018 року

     7 травня 2018 року до відокремленого підрозділу НУБіП Боярського коледжу екології і природних ресурсів завітав відомий політик і громадський діяч, голова Наглядової ради університету Микола Томенко. 

Ректорат: готуємося відзначити 120-річницю alma mater

7 травня 2018 року

     7 травня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Ніжинський агротехнічний інститут запровадив співпрацю з передовим аграрним підприємством Чернігівщини СТОВ «ОЛСТАС-льон»

7 травня 2018 року

     2 травня адміністрація, викладачі, співробітники планово-фінансового відділу та навчально-науково-виробничого підрозділу ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» на чолі з директором Василем Лукачем здійснили робочу поїздку для обміном досвіду в одне з найкращих передових аграрних підприємств Чернігівщини СТОВ «ОЛСТАС-льон». 

Провідні вчені фізіологічної науки презентували наукові здобутки на Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми фізіології тварин»

7 травня 2018 року

      3-5 травня 2018 року в місті Чернігів за ініціативи Національного університету біоресурсів і природокористування України та за підтримки Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області і Чернігівської обласної державної адміністрації проведено Міжнародну науково-практичну конфере 

Студенти університету гідно виступили на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» та з дисципліни «Державні фінанси»

7 травня 2018 року

      18-20 квітня 2018 року в Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця відбувся ІІ етап Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальності «Фінанси і кредит» та з дисципліни «Державні фінанси». 

Вівторок
8.05.2018

Мітинг-реквієм, приурочений Дню пам'яті та примирення і Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня 2018, 11:00

 Геннадій Ржевський, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку  

УЛЯБП АПК відкриває дорогу в науку школярам з Малої Академії Наук

8 травня 2018 року

     УЛЯБП АПК у тісній співпраці із Новосілківською ЗОШ І-ІІІ ступенів започаткувала підготовку школярів до участі у конкурсі-захисті Малої академії наук.     Протягом 2017-2018 року у відділі молекулярно-біологічних досліджень під керівництвом Іщенко Л.М. 

На факультеті інформаційних технологій відкрито нову освітню програму «Цифрова економіка»

8 травня 2018 року

Факультет інформаційних технологій  Національного університету біоресурсів і природокористування України започатковує навчання бакалаврів за  освітньою програмою «Цифрова економіка» спеціальності 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки». 

Корпорація НУБіП: визначилися імена півфіналістів

8 травня 2018 року

     Нещодавно у нашому університеті зародилась нова традиція! 

Запрошуємо на книжкову виставку: Війна – вічно у пам’яті людській…

8 травня 2018 року

    День перемоги над нациизмом у Другій світовій війні або День перемоги – державне свято в Україні, яке офіційно відзначають 9 травня, розпочинаючи з 2016-го року. 

Андрій Меженський вкотре підтвердив статус чемпіона

8 травня 2018 року

      5 травня 2018 року під патронатом Міністерства молоді і спорту України відбувся Чемпіонат України з кіокушин карате в абсолютній ваговій категорії (ІКО-1) серед дорослих, юнаків та юніорів у розділі «куміте». У змаганнях взяли участь найкращі спортсмени з дев’яти областей України. 

Випускники столичної гімназії «Либідь» - майбутні студенти НУБіП

8 травня 2018 року

Вступаючи в активне самостійне життя, кожне молоде покоління вирішує для себе проблеми життєвого, професійного і соціального вибору, а також намагається адекватно оцінювати свої можливості відповідно до вимог обраної професії. Професійне самовизначення в сучасному світі виступає найважливішим аспектом особистісного розвитку і повноцінної життєдіяльності людини. 

НУБіП відзначив День пам’яті та примирення і 73-у річницю Перемоги над фашизмом у Європі фото

8 травня 2018 року

     8 травня на меморіальному комплексі НУБіП під час мітингу-реквієму, присвяченого 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дню пам'яті та примирення, Дню Перемоги, університетський колектив вшанував подвиг українського народу, його визначний внесок у перемогу у Другій світовій війні. 

Середа
9.05.2018

Стартує VIІ «Фестиваль студентської науки – 2018»

9 травня 2018, 9:00

     З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до роботи в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 120-річчя Університету та Дня науки 2-18 травня в університеті проходитиме  

Гуртківці кафедри біохімії і фізіології тварин представили свої дослідження на днях студентської науки у Львові

9 травня 2018 року

Студентське життя прекрасне не тільки своєю невпинною молодістю, а й барвистою різноманітністю подій. У славному місті Львові 25–26 квітня 2018 року стали справді святом науки і торжеством знань на Днях студентської науки Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. 

Розумним бути модно: хімічний брейн-ринг, присвячений до 120-річчя університету

9 травня 2018 року

     Чи знаєте ви, який метал став однією з причин падіння Римської імперії, чи чому у 1714 р Папа Климент II наказав звозити у величезних кількостях гній і всілякі відходи до Колізею, або посуд з якого металу врятував офіцерів Олександра Македонського під час походу в Індію? 

Велика Перемога: герої живуть поряд із нами

9 травня 2018 року

     Напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК проведена зустріч студентів, викладачів із воїном АТО, ветераном війни, діючим офіцером ЗСУ Міністерства оборони України, волонтером, відомим блогером Олексієм Петровим, автором книги «Кофе с привкусом пепла». 

Генеральний директор УКАБ Тарас Висоцький на лекції студентам факультету аграрного менеджменту розповів про стратегії стабільного розвитку аграрного сектора

9 травня 2018 року

      Факультет аграрного менеджменту продовжує традицію запрошувати відомих бізнесменів і урядовців, які дотичні до аграрного бізнесу. На цей раз до студентів завітав випускник НУБіП, генеральний директор Українського клубу аграрного бізнесу Тарас Висоцький. 

Четвер
10.05.2018

Комфортний побут у студентському гуртожитку - тема зустрічі керівництва та студентів факультету інформаційних технологій

10 травня 2018 року

     10 травня на факультеті інформаційних технологій пройшла розширена зустріч декана, заступників, комендантів гуртожитків №7 і 10 зі студентів факультету. Запрошеним гостем була Вчений секретар Барановська О.Д. 

Землевпорядники і юристи обговорили зміни у системі студентського самоврядування, проживання у гуртожитку, поведінку студентів та викладачів, підготовку до ювілею НУБіП

10 травня 2018 року

     За традицією, в кінці кожного місяцяпроводяться загальні збори студентів, наставників академічних груп, адміністрації гуртожитку, факультету та представників ректорату. Цього разу перелік питань був розширений. 

Студентка Алла Кудояр – призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Деревообробні та меблеві технології»

10 травня 2018 року

     25-26 квітня У Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка відбувся заключний етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Деревообробні та меблеві технології». 

Члени наукового гуртка «Інвестор» представили свій погляд на сучасну соціально-економічну систему

10 травня 2018 року

     27 квітня на базі Ніжинського агротехнічного інституту пройшла міжнародна науково-практична конференція «Сучасна соціально-економічна система: парадигми, завдання і тенденції» з нагоди 120-річчя НУБіП. 

Нові підходи до організації освітньої діяльності обговорили під час круглого столу у Боярському коледжі екології і природних ресурсів

10 травня 2018 року

     4 травня 2018 року на базі Боярського коледжу екології і природних ресурсів пройшов круглий стіл «Актуальні питання імплементації Закону України «Про освіту» в освітній процес відокремлених підрозділів НУБіП України. 

Студенти-маркетологи розробили рекламні кампанії СОТ «Академічний» та молодіжного фестивалю «Agrarvard Fest»

10 травня 2018 року

     Захист творчих проектів студентами-членами гуртка маркетингу, що функціонує на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі зацікавив не тільки членів комісії, а й проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Квашу. 

Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник: Найдієвіший метод виховання здорового способу життя – власний приклад

10 травня 2018 року

 «Найкраще виховання – не навіювання, а наочний приклад, коли у власному житті ти здійснюєш те, що хочеш вселити іншому»Платон 

Студенти факультету ветеринарної медицини відвідали компанію-лідера з виробництва лікарських засобів для тварин ТОВ «Бровафарма»

10 травня 2018 року

Нині ТОВ "Бровафарма" є одним з найбільших в Україні виробників засобів для захисту тварин. 

Кращим у енергетиків став студентський науковий гурток «Комп’ютерна графіка», а у ВП «Ніжинський агротехнічний коледж» – «Технічна творчість»

10 травня 2018 року

     До Всеукраїнського Дня науки, 7 травня 2018 року у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультеті інформаційних технологій пройшов етап Фестивалю студентської науки - 2018. 

Газета «Голос України». Володимир Альохін: Наші випускники вже понад сто років годують і лікують людство

10 травня 2018 року

     Директор Немішаївського агротехнічного коледжу Володимир Альохін полюбляє цитувати Роберта Кійосакі: «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має жодної цінності». 

Екологія – філософія існування людства: до 32-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

10 травня 2018 року

     До 32-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС відбулася ціла низка заходів за участі співробітників кафедри радіобіології та радіоекології університету.     24-26 квітня на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології пройшл 

Фестиваль студентської науки – 2018: у конструкторів найкращим став гурток «Динаміка машин»

10 травня 2018 року

     Цього року Фестиваль студентської науки в НУБіП України відкрили факультети конструювання та дизайну, механіко-технологічний та інформаційних технологій.     Цей захід спрямований на розвиток студентської наукової та інноваційної діяльності, залучення активної молоді до роботи у студентських на 

П'ятниця
11.05.2018

Фестиваль студентської науки: науковий гурток «Соціальний практик» ‒ найкращий на гуманітарно-педагогічному факультеті

11 травня 2018 року

     10 травня став особливим днем для талановитої молоді гуманітарно-педагогічного факультету, яка в майбутньому сформує сучасну наукову, політичну та професійну еліту нашого суспільства. 

На виїздному практичному занятті студенти-агробіологи навчилися проводити сучасні агрохімічні дослідження

11 травня 2018 року

   Сучасне виробництво потребує висококваліфікованих фахівців у агрономії, зокрема таких, які здатні підбирати й користуватися новітніми методами агрохімічних досліджень для прийняття оперативних ефективних рішень. 

На економічному факультеті провели нараду щодо впровадження системи діяльності студентського самоврядування, проживання у гуртожитку, підготовку до 120-річчя НУБіП України

11 травня 2018 року

     10 травня на економічному факультеті відбулась зустріч декана, заступників декана, завідувача гуртожитку № 10, студентською організацією та самоврядуванням зі студентами факультету. 

Студентство факультету захисту рослин, біотехнологій та екології: потрібно запровадити нову організацію діяльності студентської ради в гуртожитку №3

11 травня 2018 року

     10 травня 2018 року в читальній залі навчального корпусу №4 відбулися збори студентів та викладачів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за участі декана, заступників декана студентів, студентської ради гуртожитку, коменданта та першого проректора Ігоря Ібатулліна щодо організації роботи студентського самоврядування. 

Дисципліна та правила проживання студентів у гуртожитку на контролі деканату гуманітарно-педагогічного факультету

11 травня 2018 року

     10 травня 2018 року згідно з розпорядженням директора навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку деканат гуманітарно-педагогічного факультету провів нараду, присвячену системі організації діяльності студентського самоврядування та підтримки виховного процесу в гуртожитках. 

Третій відкритий чемпіонат НУБіП України зі спортивного 15-тиборства «UNI – SPORTMAN НУБіП України 2018»

11 травня 2018, 0:00

     11, 12 травня 2018 року (п’ятниця – субота) в НУБіП України відбудеться третій відкритий чемпіонат НУБіП України зі спортивного 15-тиборства «UNI – SPORTMAN НУБіП України 2018» серед чоловіків старше 25 років. 

Субота, неділя
12-13.05.2018

Футбольний турнір серед студентів, викладачів і роботодавців факультету землевпорядкування присвячений 120-річчю НУБіП України

12 травня 2018, 10:00

     12 травня 2018 року (субота) в НУБіП України відбудеться футбольний турнір серед студентів, викладачів і роботодавців факультету землевпорядкування присвячений 120-річчю НУБіП України. 

Молоді вчені НУБіП України обговорили актуальні питання лідерства в освіті і науці

12 травня 2018 року

      Засідання круглого столу молодих вчених «Лідерство в освіті і науці» відбулося за підтримки керівництва Університету, Спілки молодих вчених НУБіП України, Ради молодих учених при МОН і Асоціації наукових товариств студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених міста Києва 27 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористув 

НУБіП України запрошує на екскурсії в мальовничий Голосіїв!

12 травня 2018 року

Кафедра історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує киян, гостей міста відвідати мальовничий куточок столиці і всієї України - Голосіїв! З 14 по 18 травня викладачі і науковці кафедри радо 

Студент Немішаївського агротехнічного коледжу Руслан Клокун – чемпіон України з пауерліфтінгу UPC 2018

13 травня 2018 року

          У Києві пройшов Чемпіонат України з пауерліфтінгу UPC 2018, в якому взяли участь студенти Немішаївського агротехнічного коледжу. 

Землевпорядна спільнота України провела свято спорту і активного відпочинку в НУБіП

13 травня 2018 року

     У НУБіП посилено йде підготовка до 120-річчя університету. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook