Календар подій

20.11.2017 – 26.11.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.11.2017

Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

20 листопада 2017, 14:00

 ПОРЯДОК ДЕННИЙзасідання навчально-методичної ради НУБіП України 20 листопада 2017 р.  

Ректорат звужений

20 листопада 2017, 8:30

Осінній бал у Ніжинському агротехнічному інституті – прем’єра вдалася

20 листопада 2017 року

     17 листопада з нагоди Міжнародного дня студентів у Ніжинському агротехнічному інституті пройшов перший благодійний Осінній бал. Цікава ідея Студентської ради знайшла своє успішне втілення саме в цей святковий день. 

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК постерну конференцію магістрів присвятили Дню студентів

20 листопада 2017 року

     17 листопада на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася щорічна постерна конференція магістрів другого року навчання спеціальностей: «Якість, стандартизація та сертифікація», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», де майбутні фахівці  

Випускники Фастівського ліцею з поглибленим вивченням фізики і математики завітали до землевпорядників

20 листопада 2017 року

     Організувала таку зустріч доцент кафедри землевпорядного проектування Тетяна Прядка. 

Графік проходження першокурсниками обов’язкового щорічного медичного огляду

20 листопада 2017 року

          Київська міська студентська поліклініка оголошує про готовність до проведення обов’язкового щорічного медичного огляду студентів перших курсів. 

Особливості управлінського фаху та очікування майбутнього роботодавця з вуст успішного керівника-практика

20 листопада 2017 року

     16 листопада діючі та потенційні члени гуртка «Сучасні тенденції розвитку менеджменту», студенти 1, 2 та 4 курсів факультету аграрного менеджменту разом зі своїми наставниками – доцентами кафедри менеджменту ім. проф. Й С. 

ННІ післядипломної освіти провів семінар з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання корупції

20 листопада 2017 року

     Упродовж місяця науково-педагогічні працівники ННІ післядипломної освіти відповідно до Державного контракту між Національним агентством України з питань державної служби і Національним університетом біоресурсів та природокористування України, здійснили чотири виїзні короткотермінові семінари з підвищення кваліфікації державних службовців та поса 

Профорієнтаційна робота, якість навчального процесу на юридичному факультеті та завершення фінансового року – в центрі уваги ректорату

20 листопада 2017 року

     20 листопада 2017 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор акцентував увагу на підготовці до екзаменаційної сесії. З одного боку ми маємо організовано пройти цей процес, з іншого – ще раз нагадати студентам і викладачам про кодекс честі. 

Вітаємо директора навчально-науково-виробничого центру практичного навчання, члена вченої ради Леоніда Центила з державною нагородою!

20 листопада 2017 року

Своїм Указом №375/2017 від 18 листопада 2017 року  Президент України Петро Порошенко нагородив директора навчально-науково-виробничого центру практичного навчання, члена вченої рад 

Студенти університету беруть участь у найпрестижнішому конкурсі з інвестиційних досліджень у світі

20 листопада 2017 року

     Днями Асоціація інвестиційних професіоналів «CFA Society Ukraine» відкрила двері щорічного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень у світі. Участь у ньому беруть понад 200 талановитих студентів з 27 університетів 12 областей України. 

На кафедрі фінансів пройшов тиждень фінансової грамотності

20 листопада 2017 року

     Фінансова грамотність – вагома складова підвищення рівня життя. З огляду на складність фінансової системи і різноманітність послуг, громадяни повинні вміти приймати зважені рішення щодо їх використання, навчитися заощаджувати та планувати особистий бюджет, а також своє фінансове майбутнє. 

Учні Київського регіонального вищого професійного училища будівництва – гості університету

20 листопада 2017 року

     Професор кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Лопатько К. Г. та учбовий майстер Лапшин С. 

Семінар-тренінг «Досвід Лісової Служби США з попередження, особистої безпеки та гасіння лісових пожеж у зонах радіоактивного забруднення та перспективи його використання пожежними підрозділами Іванківського району»

20 листопада 2017 року

     Співробітниками Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж НУБіП України за підтримки Лісової Служби США організовано семінар-тренінг з попередження, особистої безпеки та гасіння лісових пожеж у зонах радіоактивного забруднення. 

Чоловіча і жіноча збірні НУБіП з перетягування канату – абсолютні чемпіони

20 листопада 2017 року

     Неймовірні почуття переповнюють як згадаю ті довготривалі на витримку протистояння! 

Вівторок
21.11.2017

Спартакіада студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року. Шахи

21 листопада 2017, 16:32

 21 листопада 2017 року (вівторок) в навчальному корпусі № 3, аудиторія 128 починаються змагання спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року з шахів.     Склад команди: 6 основних гравців (у тому числі не менше 2 жінок) + 6 запасних гравців. 

Засідання координаційної ради

21 листопада 2017, 15:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙПро хід виконання наукової роботи з розробки алгоритмів оцінювання безпечності продукції сільського господарства на основі біоінформатики, біосенсорики та інструментальних методів аналізу (доповідає Шаванова К.Є.).Про хід виконання н 

Навчально-методична рада: тримаємо «руку» на пульсі навчально-освітніх змін

21 листопада 2017 року

     Вже увійшло у традицію розпочинати засідання навчально-методичної ради з питання про Умови прийому на навчання до ВНЗ України в 2018 р. На цей раз секретар приймальної комісії Віктор Шевчук представив проект показників Державного замовлення на 2018 р. 

День працівника сільського господарства у «Великоснітинському»

21 листопада 2017 року

     До Дня працівника сільського господарства України у НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. 

Ректорат розглянув якість підготовки фахівців на юридичному факультеті фото

21 листопада 2017 року

     21 листопада відбулося виїзне засідання розширеного ректорату на базі юридичного факультету. Адже центральне питання порядку денного стосувалося саме підготовки фахівців-правників. 

Оновлення системи професійної орієнтації

21 листопада 2017 року

     16 листопада в Українському домі відбувся форум соціального партнерства «Розвиток системи профорієнтації: від ідеї до реалізації». Ініціатором заходу виступив Київський молодіжний центр. 

Дорадництво на часі розвитку громадського суспільства

21 листопада 2017 року

     16-17 листопада 2017 року у НСК "Олімпійський" маштабно пройшов Форум розвитку громадянського суспільства. 

Розвиваємо співпрацю в межах програми ЕРАЗМУС+ та знайомимось з системою підготовки фахівців у Франції

21 листопада 2017 року

     Питанням модернізації вищої освіти в Україні останнім часом приділяється велика увага. Це і прийняття Законів «Про вищу освіту», «Про освіту», низки нормативних документів щодо атестації кадрів, якості надання освітніх послуг, розробки нової моделі фінансування освіти тощо. 

«Філософія дітям» у Всесвітній день філософії

21 листопада 2017 року

    У Всесвітній день філософії в НУБіП пройшло офіційне відкриття Сковородинських навчань «Пізнай себе», приурочених 300-річчю з дня народження великого українського філософа.     Долучаючись до Всеукраїнської програми МОН України, кафедра філософії провела ряд цікавих та пізнавальних заходів присв 

Виїзне заняття інженерів-механіків на заводи ПАТ «Гідросила ГРУП»

21 листопада 2017 року

     Сучасна сільськогосподарська техніка інтенсивно застосовує гідроприводи. На одній тільки сільськогосподарській машині їх може бути декілька десятків: гідроприводи рульових керувань, ведучих коліс, гальм, робочих органів поступального, обертального, поворотного та зворотно-поступального руху. 

Максим Павленко: стипендія Кабінету Міністрів України – хороший мотиватор і підтвердження правильно обраного напряму дослідження

21 листопада 2017 року

     Старший викладач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Максим Павленко в рамках стипендії Кабінету Міністрів України досліджує одразу три аспекти виробництва дизельного біопалива. Які саме, читайте далі.  

Середа
22.11.2017

Засідання Вченої ради НУБіП України

22 листопада 2017, 14:00

     22 листопада 2017 р. о 1400 в 308 ауд. (зала засідань вченої ради) навчального корпусу № 3 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України.  

Маючи достатньо інформації, зробити вибір вишу значно легше

22 листопада 2017 року

     Нещодавно доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем Алла Дудник побувала у Київській школі № 256. 

До уваги студентів-пільговиків, які проживають в гуртожитках!

22 листопада 2017 року

     Доводимо до відома, що завершується робота з приймання та перевірки документів для надання пільги з оплати за проживання в гуртожитках! 

Літературні чаювання із Оленою Рижко

22 листопада 2017 року

      Нещодавно в гості до студентів гуманітарно-педагогічного факультету завітала відома поетеса, прозаїк, літературознавець та науковець Олена Рижко. У її творчому доробку п’ять поетичних збірок та кілька романів і повістей. 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося чергове засідання кадрової комісії

22 листопада 2017 року

     Вже вкотре на факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшло засідання кадрової комісії, адже розуміючи ті виклики та випробування, які ставить нам сьогодення, члени комісії, в свою чергу, ставлять високі вимоги і до претендентів на конкурсні посади. 

Проект плану реалізації програми розвитку "Голосіївська ініціатива - 2020" на 2018 рік

22 листопада 2017 року

       Просимо ознайомитися із проектом Плану реалізації Програми розвитку універс 

Нагальні питання діяльності відокремлених підрозділів НУБіП України під постійною увагою керівництва Університету

22 листопада 2017 року

      22 листопада відбулася традиційна зустріч керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів. 

Вчена рада затвердила звіт НДІ здоров’я тварин та обговорила перспективи розвитку наукової бібліотеки

22 листопада 2017 року

     22 листопада відбулося засідання вченої ради університету. На порядку денному – шість головних питань. Перше – короткий звіт ректора Станіслава Ніколаєнка про те, чим жив виш упродовж останнього місяця. І за його словами, університет рухався вперед, виконуючи статутні завдання і плани. 

Стипендія на навчаня у Франції

22 листопада 2017 року

Кандидати, які пройдуть відбір зможуть:Провести 2,5 років у Франції — 6 місяців, вивчаючи французьку з лютого до серпня 2018, і ще два роки, навчаючись за програмою.Пройти високоякісну підготовку у сфері рослинництва та управління, а також вивчити нову мову (французьку).Не оплачувати більшу частину витрат (навчання, переїзд, практика, страховка)Навчатися 

Гість університету – продюсер фільму «Межа» Андрій Єрмак: творча група очікує на зустріч з колективом 5 грудня

22 листопада 2017 року

     Сьогодні гостем університету був юрист-міжнародник – засновник Garnet International Media Group і "Міжнародної юридичної компанії", що вже понад 20 років успішно працює у сфері захисту прав інтелектуальної власності та авторського права, Андрій Єрмак. 

До Дня гідності і свободи: студенти факультетів землевпорядкування і юридичного зустрілися з «голосом Майдану» Сергієм Митрофанським

22 листопада 2017 року

     21 листопада українці відзначають День гідності і свободи. Це свято – пам'ять про недавні події листопада 2013 року, коли саме молодь дала поштовх змінам тодішнього режиму, і весь світ побачив тверду проєвропейську позицію українського народу.  

Вручено кваліфікаційні свідоцтва аварійним комісарам у галузі рослинництва, підготовленим у НУБіП

22 листопада 2017 року

     15 листопада 2017 року в приміщенні Нацкомфінпослуг відбулось урочисте вручення Кваліфікаційних свідоцтв аварійним комісарам, які пройшли навчання та підвищення кваліфікації на базі НУБіП за напрямком діяльності з визначення причин настання страхового випадку та розміру збитків у сільському господарстві в галузі рослинництва. 

Увага! Оголошується набір на курс Університету Пенсильванії (США) «Безпека продуктів харчування»

22 листопада 2017 року

 Оголошується відбір студентів, аспірантів та НПП для вивчення короткого курсу Університету Пенсильванії (США) за темою “Безпека продуктів харчування», який буде проводитися на базі НУБІП України!Кількість місць обмежена! 

Четвер
23.11.2017

Круглий стіл «Економічна кібернетика: вектори змін»

23 листопада 2017, 10:00

Шановні колеги!Запрошуємо до участі у заході, присвяченому 50-річчя кафедри економічної кібернетики та 20-річчя кафедри інформаційних систем НУБіП України23 листопада 2017 року, м. Київ У програмі Круглого столу: 

І Міжнародна науково-практична відео-онлайн конференція «Інновації в освіті, науці та виробництві»

23 листопада 2017, 10:00

 Шановні колеги!     Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі Першої Міжнародної науково-практичної відео-онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві», яка відбудеться 23 листопада 2017 року о 1000 годині на базі Національного університету біоресурсів і природокористування  

Круглий стіл «Рибна галузь України: здобутки, проблеми та перспективи»

23 листопада 2017, 9:00

Університет прийматиме учасників круглого столу з проблем рибної галузі України     Україна має чималі здобутки і сталі вікові традиції у рибній галузі та найбільший потенціал водних ресурсів серед країн Європи. 

Запрошуємо на засідання круглого столу «Рибна галузь України: здобутки, проблеми та перспективи»

23 листопада 2017, 9:00

     23 листопада 2017 року за ініціативи «Української аквакультурної спільноти» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбудеться засідання круглого столу на тему: «Рибна галузь України: здобутки, проблеми та перспективи».     Головною метою цього з 

Міжнародна науково-практична конференція «Україна-Німеччина: горизонти освіти і культури»

23 листопада 2017, 9:00

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас узяти участь у 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів обговорили проблеми і перспективи рибної галузі України

23 листопада 2017 року

     23 листопада на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів відбувся круглий стіл, присвячений рибній політиці України. 

Побудуй свою кар’єру в Кернел!

23 листопада 2017 року

      До нашого вишу звернулась провідна аграрна компанія Кернел, яка запрошує молодих, активних та цілеспрямованих студентів випускних курсів взяти участь у конкурсі на відкриті вакансії за цілою низкою аграрних спеціальностей. Дещо про компанію. 

Факультет інформаційних технологій налагоджує співпрацю з лідерами ІТ-ринку

23 листопада 2017 року

     Висококваліфікований випускник, який зарекомендує себе на ринку праці, – краща реклама для своєї alma mater. Але для цього необхідно розвиватися і самому факультету, і заручатися підтримкою бізнесу. 

Земельна реформа очима науковців і громадських діячів

23 листопада 2017 року

     Про земельну реформу в Україні говорять стільки, що ця тема стала предметом політичних спекуляцій. Причому думки наскільки полярні, що людині не «в темі» визначитися зі своєю позицією з цього питання майже неможливо. 

Співробітники університету пройшли міжнародне стажування у Німеччині

23 листопада 2017 року

     Факультети аграрного менеджменту та економічний долучились до міжнародного проекту «Практичноорієнтований сталий розвиток аграрної освіти – навчальний процес, стажування, збір даних, регіональний менеджмент» у межах програми Європейського Сою 

Студенти університету взяли участь у саміті з фінансових ринків

23 листопада 2017 року

     У столичному бізнес-центрі «СООР-Україна» відбувся спеціалізований саміт трейдерів із фінансових ринків, організований відомою компанією WELTRADE. Щорічно цей саміт збирає фахівців з фондових, товарних, валютних і криптовалютних ринків. 

Обговорення результатів наукових досліджень молодих вчених – у фокусі координаційної ради з питань науково-технічної діяльності

23 листопада 2017 року

     Чергове засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності було насичене науковими дискусіями. На розгляд членів ради були представлені наукові звіти молодих вчених про науково-дослідну роботу за 2017 рік. 

Змагання з плавання серед студентів ЗВО Голосіївського району

23 листопада 2017, 0:00

23 листопада 2017 року відбудеться Першість Голосіївського району міста Києва з плавання серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації.      Студентів, котрі бажають прийняти участь у змаганнях просимо звертатися на кафедру фізичного виховання, корпус № 9 НУБіП України. 

Безкоштовна участь у спеціалізованих міжнародних виставках для студентів нашого вишу стає реальною

23 листопада 2017 року

     16 листопада благодійний Фонд Бориса Колеснікова дав старт освітньому проекту «Агро 2018». Урочисте відкриття відбулося в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а до конкурсу приєдналися всі провідні аграрні заклади вищої освіти країни. 

П'ятниця
24.11.2017

Вивчаємо передовий досвід за кордоном та фахово застосовуємо у педагогічній діяльності

24 листопада 2017 року

     Кафедра педагогіки НУБіП постійно крокує разом з Україною в Євроінтеграційний простір. 

На базі університету пройшла перша Міжнародна науково-практична відео-онлайн конференція «Інновації в освіті, науці та виробництві»

24 листопада 2017 року

     23 листопада 2017 року на базі університету і Мукачівського аграрного коледжу НУБіП пройшла перша міжнародна науково-практична відео-онлайн конференція «Інновації в освіті, науці та виробництві».     Її проведення було обумовлено необхідністю підвищення ефективності та якості наукових  

В університеті обговорили стан та перспективи розвитку біологічного захисту рослин в Україні та світі

24 листопада 2017 року

     На базі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології пройшов Всеукраїнський науково-практичний семінар «Стан та перспективи розвитку біологічного захисту рослин в Україні та світі», присвячений 120-річчю університету.     Його учасників привітав декан Микола Доля 

Скажи курінню – ні!

24 листопада 2017 року

     Щорічно в третій четвер листопада Украна відзначається День відмови від куріння (NoSmokingDay), тому і факультет землевпорядкування вирішив взяти участь у цьому заході, організувавши акцію «Обміняй цигарку на цукерку». 

Лабораторна пробна випічка – найцікавіше та найсмачніше заняття

24 листопада 2017 року

     На кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. 

Представники університету взяли участь в роботі дискусійного майданчика на «Innovation market»

24 листопада 2017 року

     22 листопада 2017 р. у межах роботи міжнародного форуму “INNOVATION MARKET” пройшов круглий стіл «Екологічні витрати VS Екологічний ефект» та «Екологічний аудит і екологічний менеджмент – тягар або основа інноваційної діяльності підприємства в світлі євроінтеграційних процесів». 

Володимир Гречкосій: Україна - земля, фермерство і не тільки

24 листопада 2017 року

     Земля – цінний дар природи, від якого залежить існування життя на нашій планеті. Історія свідчить, що війни велися не за фабрики і заводи, а саме за неї. Адже буде земля – буде й життєвий простір, продукти харчування, побудуються нові житлові і промислові об’єкти. 

Успішно завершився міжнародний проект TEMPUS - QANTUS «Рамка кваліфікацій у сфері наук про навколишнє середовище в українських університетах», учасником якого є наш університет

24 листопада 2017 року

16-17 листопада 2017 р. в Одеському державному екологічному університеті відбулась Фінальна зустріч за міжнародним проектом 544524-TEMPUS-1-2013-1-PL-TEMPUS-SMHES «Рамка кваліфікацій у сфері наук про навколишнє середовище в українських університетах» (QANTUS) за програмою TEMPUS IV, учасник якого є наш університет. Усі завдання по проекту університетом виконано. 

Стан та перспективи наукової діяльності в закладах вищої освіти аграрного профілю обговорили за круглим столом

24 листопада 2017 року

     На численні прохання аграрних закладів вищої освіти в університеті спільно з ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» проведено круглий стіл «Стан та перспективи наукової та науково-технічної діяльності аграрних навчальних закладів України». 

Міжнародна конференція «Ukraine ‒ Deutschland» об’єднала шанувальників мови і знавців історії

24 листопада 2017 року

Wer fremde Sprachen nicht kennt, weiß nichts von seiner eigenen.Johann Wolfgang von GoetheТой, хто не знає іноземних мов, нічого не знає про рідну мову.Йоган Вольфганг фон Гете 

Розвиваємо співпрацю: на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася традиційна зустріч деканату зі студрадою

24 листопада 2017 року

      Стало доброю традицією ‒ проводити щоквартальні зустрічі адміністрації гуманітарно-педагогічного факультету зі студентською радою. 

Субота, неділя
25-26.11.2017

Гуртківці кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин завітали на екскурсію до центру науки про основи життя

25 листопада 2017 року

     Гуртківці кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин разом із керівником побували на неймовірно цікавій екскурсії в Меморіальному музеї Інституту біохімії імені академіка О.В. Палладіна. Екскурсію провів провідний науковий співробітник Інституту В.І. 

Знову «Барви осені» – і знову перемога!

25 листопада 2017 року

     Студентки відокремленого підрозділу НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» Катерина Повисша та Олена Хілько стали учасницями ХХ Міжнародного фестивалю художньої творчості «Барви осені-2017». 

Керівники відокремлених підрозділів обговорили перспективи підготовки фахівців за робітничими професіями в аграрних закладах вищої освіти

26 листопада 2017 року

     На базі Бережанського агротехнічного коледжу розпочав роботу семінар керівників відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України «Перспективи підготовки фахівців за робітничими професіями в аграрних закладах вищої освіти». 

Зрошувальне обладнання в подарунок студентам

26 листопада 2017 року

      Найціннішим надбанням будь-якого навчального закладу – є його успішні випускники. З одного боку їхня кар’єра та професійні здобутки – це привід для гордощів, а також чудовий приклад для наслідування нинішніх студентів, з іншого – дуже важлива допомога у матеріальному оснащенні навчального процесу. 

Пам’ятаючи минуле, будуємо майбутнє: гуманітарії вшанували пам’ять жертв голодомору в Україні фото

26 листопада 2017 року

«… повернення до потреби пам’яті, до потреби знання свого минулого, але насамперед – до милосердя, до християнського виміру відчуття людини.Це має бути щоденною пам’яттю – так, як кожна людина має потребу час від часу іти на могилу своїх рідних, згадати їх»Оксана Пахльовська 

Круглий стіл «Економічна кібернетика: вектор змін»: історія, сьогодення, перспективи

26 листопада 2017 року

     23 листопада 2017 р. відбувся круглий стіл «Економічна кібернетика: вектор змін», присвячений 50-річчю кафедри економічної кібернетики та 20-річчю кафедри інформаційних систем. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook