Календар подій

11.09.2017 – 17.09.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.09.2017

Ректорат звужений

11 вересня 2017, 8:30

Спільний курс MASHAV та SlovakAid для України, Молдови та Грузії

11 вересня 2017 року

Шановні Колеги! Посольство Держави Ізраїль повідомляє про спеціальний курс МАШАВ для громадян трьох країн: України, Молдови та Грузії: 

Стартують вибори на посаду голів студентських організацій факультетів/ННІ та голови Студентської організації університету

11 вересня 2017 року

 7 вересня відбулося засідання Центральної виборчої комісії, яка затвердила наступний регламент етапів обрання лідерів студентського самоврядування: 

Студенти НУБіП України стали призерами X міжнародної конференції з агрономії у Сербії

11 вересня 2017 року

 З 22 по 26 серпня 2017 року у м. Чачак, Сербія, студенти з 24 університетів 12 європейських країн представили 64 наукових доповіді і 11 постерних презентацій на X міжнародній конференція з агрономії, організованою факультетом агрономії університету Крагуєвац. 

Кафедра української та класичної мов: знайомимо школярів з журналістикою в освітньому літньому таборі «EuroCamp Happy Press»

11 вересня 2017 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет розширив кількість спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців. 

Увага! Формуємо збірну команду університету з перегонів на човнах типу «Дракон»

11 вересня 2017 року

 16 вересня в Києві відбудуться змагання серед студентських команд з перегонів на човнах типу «Дракон». 

Майбутні перекладачі діляться враженнями про вивчення німецької мови

11 вересня 2017 року

     Студенти завжди з нетерпінням чекають літа, адже влітку можна відпочити, не ходити на заняття, подорожувати. Тому зазвичай і шкодують, що літо швидко промайнуло. Але студентам гуманітарно-педагогічного факультету не доводиться шкодувати, бо вони провели літо, поєднавши приємне і корисне: вивчали німецьку мову у Німеччині. 

Ректорат: обрання керівництва органів студентського самоврядування та господарські питання

11 вересня 2017 року

     11 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Головними темами, які обговорювалися, були початок навчального процесу, господарські питання та, мабуть, найголовніше в студентському середовищі – обрання керівництва самоврядування. 

Вівторок
12.09.2017

Європейський інститут інновацій і технологій: можливості співпраці в рамках Горизонт 2020

12 вересня 2017 року

    Представники НУБіП України – керівник НКП Горизонт 2020 Наталія Демешкант, заступник директора УЛЯБП АПК Оксана Самкова та начальник фінансово-економічного відділу УЛЯБП АПК Ольга Лось взяли участь у робочій зустрічі з представлення можливостей участі науковців із країн Східної Європи (EIT Regional Inn 

Викладачі факультету аграрного менеджменту представили міжнародні стратегії організації органічного виробництва в Міністерстві аграрної політики та продовольства України

12 вересня 2017 року

     За участю заступника міністра з питань європейської інтеграції Ольги Трофімцевої та представників Міністерства аграрної політики та продовольства України, бізнесу, громадських організацій, Міністерства сільського господарства і розвитку села Республіки Польща на базі Мінагрополітики проведений тренінг «Органічне виробництво – впровадженн 

Стартап Школа НУБіП України запрошує

12 вересня 2017 року

     У зв’язку з початком роботи Стартап Школи НУБіП України запрошуємо:  

Настановчі збори першокурсників факультету ветеринарної медицини: навчальний процес, академічний рейтинг та стипендії

12 вересня 2017 року

     11 вересня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбулися настановчі збори студентів 1 курсу двох спеціальностей: «Ветеринарна медицина» та  

За навчальною літературою – до бібліотеки!

12 вересня 2017 року

    Кожного року з початком нового навчального семестру бібліотека радо зустрічає своїх нових користувачів – першокурсників. Тож і цього року приємно відзначити, що попит на навчальну літературу серед студентства досить високий. Та це й не дивно, адже той, хто хоче отримати знання, повинен багато читати та вчитися. 

Розширюємо міжнародну співпрацю: університет відвідала делегація Університету міста Русе (Болгарія) фото

12 вересня 2017 року

     12 вересня до університету завітала делегація Університету міста Русе (Болгарія) на чолі з колишнім ректором (нині очільником міста Русе), членом кореспондентом Болгарської академії наук Хрісто Бєлоєвом. 

Середа
13.09.2017

XXIV Міжнародна конференція з автоматичного управління

13 вересня 2017, 8:00

13-15 вересня 2017 р.XXIV МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ З АВТОМАТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ / XXIV INTERNATIONAL CONFERENCE ON AUTOMATED CONTROL Детальні інформація 

XXIV Міжнародна конференція з автоматичного управління «Автоматика 2017»

13 вересня 2017, 8:00

XXIV Міжнародна конференція з автоматичного управління «Автоматика 2017»  

Знайомимося з кандидатами на посаду голови Студентської організації

13 вересня 2017 року

     Завершилась подача заявок на посаду голови студентської організації НУБіП України.    Цьогоріч, як і минулого року, участь у боротьбі за найвищу посаду в нашому студентському самоврядуванні беруть п’ять претендентів - це енергійні, рішучі та переповнені ідеями студенти. 

НУБіП запрошує на підготовчі курси! фото

13 вересня 2017 року

      

Студент факультету інформаційних технологій Олександр Бондаренко потребує нашої допомоги

13 вересня 2017 року

     Студент факультету інформаційних технологій Олександр Бондаренко міг розпочати навчальний рік разом з друзями в навчальних аудиторіях, але тяжка хвороба змусила опинитися на лікарняному ліжку Національного інституту хірургії т 

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: староста групи – лідер, зразок для наслідування і організатор

13 вересня 2017 року

     В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проведено збори старост та студентської організації ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Участь у заході взяли 28 старост академічних груп, наставники та представники дирекції ННІ. 

Студентська рада факультету тваринництва та водних біоресурсів: наше завдання – комфортні побутові умови в гуртожитку

13 вересня 2017 року

     Не секрет, що для ефективної підготовки високоосвічених фахівців студентам необхідно створити комфортні умови як для навчання, так і для проживання у студентських гуртожитках. 

Працювати на розвиток: колектив університету поповнився новими працівниками

13 вересня 2017 року

     13 вересня 2017 року ректор Станіслав Ніколаєнко провів робочу зустріч з науково-педагогічними працівників, які виявили бажання працювати в університеті у новому навчальному році. 

Наукова бібліотека запрошує взяти участь у серії онлайн-семінарів, присвячених роботі з платформою Web of Science

13 вересня 2017 року

     Наукова бібліотека НУБіП України запрошує науковців, викладачів та аспірантів взяти участь у черговій серії онлайн-семінарів, присвячених роботі з платформою Web of Science та іншими ресурсами для наукової діяльності, яка відбуватиметься в період з 18 по 26 вересня 2017 року.     Розклад онлайн-сем 

Четвер
14.09.2017

Футбол: збірна НУБіП проти ветеранів збірної України

14 вересня 2017, 15:00

 14 вересня о 15-00 на університетському стадіоні відбудеться товариський футбольний матч між збірною командою НУБіП та ветеранами збірної України. 

Запрошуємо на зустріч із представниками провідних фірм в галузі автоматизації

14 вересня 2017, 13:00

  14 вересня 2017 року з 1300 до 1600 в рамках XXIV Міжнародної конференції з автоматичного управління «АВТОМАТИКА 2017» відбудеться зустріч науковців, інженерно-технічного персоналу та студентівіз представниками провідних фірм у галузі автоматиз 

14-15 вересня запрошуємо на студентський «День поля»

14 вересня 2017, 10:00

     14-15 вересня поточного року на базі Німецько-українського аграрного демонстраційного та навчального центру (АДНЦ), який знаходиться в смт. 

Студмістечко прийняло всіх бажаючих: враження першокурсників фото

14 вересня 2017 року

      Вересень – це початок навчального року, але крім цього це ще й час неабияких клопотів. У всякому випадку так відбувається щовересня у студмстечку. Адже потрібно розселити декілька тисяч студентів, враховуючи їхні побажання, бо ж кожен повинен мати затишок та комфорт. 

Розпочато он-лайн навчання майбутніх програмістів в міжкафедральній лабораторії на базі Рівненського коледжу розпочато

14 вересня 2017 року

     На факультеті інформаційних технологій успішно завершено настановчу сесію для студентів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», які навчаються на базі міжкафедральної навчальної лабораторії у  

Студентка Нілюфер Сен з Університету Маніса Целал Баяр (Туреччина) вивчатиме харчові технології в НУБіП

14 вересня 2017 року

     Згідно із програмою мобільності студентів Mevlana Exchange до НУБіП України на навчання приїхала студентка з Університету Маніса Целал Баяр (Туреччина). 

На економічному факультеті введено в дію ще одну сучасну аудиторію

14 вересня 2017 року

     Естафета ініціатив ректорату та факультетів стосовно співпраці з бізнесом й випускниками продовжується і набирає обертів. 

Великий футбольний день в НУБіП фото

14 вересня 2017 року

     На континенті – черговий тур Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. І в НУБіП сьогодні теж великий футбольний день: зустрічалися збірні нашого університету та Національна збірна України серед ветеранів. 

Потенційні роботодавці зустрілися зі студентами-автоматчиками

14 вересня 2017 року

     У межах ХХІV міжнародної конференції з автоматичного управління «Автоматика 2017» пройшла зустріч потенційних роботодавців зі студентами, які опановують спеціальність «Автоматизація і комп’ютерно інтегровані технології». 

Оголошено конкурс на кращі монографію, підручник, навчальний посібник, довідкову літературу і наукові праці молодих учених

14 вересня 2017 року

     З метою підтримки освітян і науковців, а також молодих учених України ВГО «Академія наук вищої освіти України» проводить щорічний конкурс на кращі монографію, підручник, навчальний посібник, довідкову літературу і наукові праці молодих учених, які отримали визнання серед наукової та освітянської спільноти, видані не менше трьох ро 

В університеті розпочала роботу ХХІV міжнародна конференція з автоматичного управління «Автоматика 2017»

14 вересня 2017 року

     Пленарним засіданням розпочала роботу ХХІV міжнародна конференція з автоматичного управління «Автоматика 2017». Вона зібрала 160 учасників, серед яких 60 установ – університети, науково-дослідні заклади, виробники техніки, представники аграрного бізнесу. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів: співпраця інституту кураторів і студентів у дії

14 вересня 2017 року

     Для того, щоб університет не лише надавав знання студентам, а також здійснював виховну роль, формував у них сумлінне ставлення до навчання та праці, сприяв подальшій професійній підготовці, потрібна постійна робота з молоддю. 

В НУБіП України з робочим візитом перебуває делегація Шеньянського аграрного університету фото

14 вересня 2017 року

     14 вересня до університету завітала делегація Шеньянського аграрного університету на чолі з ректором Liu Guanglin. Цей візит став відповіддю на підписану минулого року угоду про взаємну співпрацю. Тож на часі конкретні і вже практичні кроки її реалізації. 

Наукових та науково-педагогічних працівників запрошуємо до участі у конкурсах Горизонт 2020

14 вересня 2017 року

  До уваги наукових та науково-педагогічних працівників, бажаючих знайти партнерів до участі у конкурсах Горизонт 2020 та презентувати власні наукові ідеї  

П'ятниця
15.09.2017

Першокурсники знайомляться з історією університету

15 вересня 2017 року

     Уже доброю традицією кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету стало те, що її викладачі на початку нового навчального року знайомлять студентів-першокурсників із історією навчального закладу, формують відчуття п 

Напутні слова вступникам до аспірантури

15 вересня 2017 року

     15 вересня добігає кінця вступна компанія до аспірантури і докторантури університету. Вступні випробування успішно склали понад 100 претендентів. Отож, відбулася традиційна зустріч керівництва університету, завідувача відділом аспірантури і докторантури, голови ради аспірантів із перспективною і талановитою молоддю.  

Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

15 вересня 2017 року

     В університеті традиційно відбулося засідання комісії, яка оцінювала знання з іноземної мови науково-педагогічних працівників. 

Візит китайської делегації

15 вересня 2017 року

      14 вересня 2017 року кафедру анатомії та гістології тварин ім. акад В.Г. Касьяненка відвідала делелегація Шеньянського аграрного університету (Китай) на чолі з ректором цього унівеситету, професором Лю Гуанліньом   

Профорієнтація: маємо групу слухачів підготовчого відділення – матимемо академічну групу студентів

15 вересня 2017 року

15 вересня ректорат університету зібрався, аби проаналізувати ефективність профорієнтаційної роботи у 2016-2017 навчальному році, зокрема підготовчого відділення. 

Немішаївський агротехнічний коледж святкує 105-річчя фото

15 вересня 2017 року

      Вік, досвід і традиції, помножені на знання – ось сьогоднішнє обличчя Немішаївського агротехнічного коледжу НУБіП. 

Немішаєвському агротехнічному коледжу – 105!

15 вересня 2017 року

html div.text h1.page_header {color: red;} html div.text .b-greeting-text { clear: none; color: rgb(0, 128, 128); font-style: italic; font-weight: bold; font-size: 1.2em;} html div.text .b-greeting-image { clear: none; float: left; display: inline; margin: 0 15px 10px 0; } html div.text .b-greeting-sign { margin: 0 20px; position: relative; top: 16px; } Шановні викладачі, співробітники та студенти Немішаєвського агротехнічного коледжу!  

Студентський день поля: на власні очі побачити переваги сучасного сільського господарства

15 вересня 2017 року

       Студенти університету взяли участь у Студентському дні поля. 

Субота, неділя
16-17.09.2017

Нові знання та уміння отримали керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби

16 вересня 2017 року

З 4 по 15 вересня 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів керівники і спеціалісти державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, під керівництвом ННІ післядипломної освіти на базі факультету ветеринарної медицини  

16 вересня – День винахідника і раціоналізатора України

16 вересня 2017 року

     3-6-9-24. Що означає цей цифровий ряд для винахідників і раціоналізаторів? Зрозуміло. Третя субота вересня, 24 раз.  

Науковці ННІ ЛіСПГ та Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж розробляють перше українське Керівництво з гасіння лісових пожеж для пожежників зони відчуження

16 вересня 2017 року

     Регіональним Східноєвропейським центром моніторингу пожеж 11-13 вересня у м. Чорнобиль було проведено вокршопіз розробки «Керівництва з реагування на надзвичайні ситуації», аналога американського довідника «IncidentResponsePocketGuide». 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів: вдосконалюємось самі та навчаємо інших

16 вересня 2017 року

     Протягом сторіччя співробітники кафедри бджільництва (тепер конярства і бджільництва) НУБіП України ніколи не стояли осторонь проблем галузі. За їх безпосередньої участі та з використанням наукових ідей в галузі бджільництва зроблено значну кількість проривів та інновації. 

Студенти університету стали призерами Кубку України з веслування на човнах дракон

16 вересня 2017 року

      16 вересня на Дніпрі відбулись змагання чемпіонату України веслувальників на човнах Дракон серед студентів. У змаганнях взяли участь студенти 7 університетів. 

Газета «Університетський кур'єр»: дізнайся першим

17 вересня 2017 року

       Пропонуємо до перегляду 

Організовуємо навчання і дозвілля - на економічному факультеті відбулась зустріч старост, кураторів та деканату

17 вересня 2017 року

 На економічному факультеті відбулися збори старост та наставників академічних груп.  Участь у заході взяли 35 старост, наставники та представники деканату. 

Співробітники Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж провели тренінг з удосконалення охорони лісів від пожеж для лісівників Житомирщини

17 вересня 2017 року

     Співробітники Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Національного університету біоресурсів і природокористування України Сергій Зібцев, Василь Гуменюк та Вадим Богомолов провели тренінг з удосконалення охорони лісів від поже 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook