Календар подій

15.05.2017 – 21.05.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
15.05.2017

Молоді вчені університету – учасники III Міжнародної науково-практичної конференції «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи»

15 травня 2017 року

     11-12 травня 2017 року у місті Львів відбулася III Міжнародна науково-практична конференція «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи» пам’яті професора Петра Столярчука. 

Обговорюємо проект положення «Про старосту академічної групи НУБіП України»

15 травня 2017 року

     Староста є представником студентів академічної групи перед деканатом чи дирекцією навчально-наукового інституту. В його обов’язки входить організаційне забезпечення навчального процесу в академічній групі та управління студентським колективом групи. 

На базі університету стартував з’їзд студентів-лісівників з 12 країн Європи

15 травня 2017 року

     12 травня в університеті розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Північноєвропейський регіональний з’їзд студентів-лісівників: багатофункціональне використання лісу», або ж Northern European Regional Meeting (NERM 2017), учасниками якої стали студенти з 12 кра 

Ректорат: зустрічаємо манівців Київщини та готуємося до Дня університету

15 травня 2017 року

     15 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень. Відкриваючи його, ректор університету зазначив, що керівництво продовжує курс на поліпшення якості освіти, практичної підготовки фахівців, наукового пошуку, патріотичного виховання студентства. 

Вівторок
16.05.2017

Відкрита лекція професора університету м. Берген Д. Віта «Value Added by System Dynamics: Some Examples»

16 травня 2017, 15:00

     16 травня о 1500 в 230 аудиторії 15 корпусу НУБіП відбувається лекція професора університету м. Берген (Норвегія) Девіда Віта на тему «Додаткова вартість з позицій системної динаміки: Приклади реалізації». 

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

16 травня 2017, 9:00

Про проведення ІІ етапуВсеукраїнської студентської олімпіадиза блоком природничо-наукової (фундаментальної)підготовки з дисципліни «Хімія»в 2016-2017 н. р. 

За досвідом – до колег бібліотекарів!

16 травня 2017 року

      Щороку наша наукова бібліотека бере активну участь у курсах з підвищення кваліфікації для бібліотечних працівників, адже це прекрасна можливість по-перше, познайомитись та поділитись досвідом роботи зі своїми колегами,  а по-друге, отримати після навчання свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.  

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшов І етап Фестивалю студентської науки – 2017

16 травня 2017 року

     З нагоди відзначення Дня науки на факультеті тваринництва та водних біоресурсів 15 травня 2017 року відбувся І етап Фестивалю студентської науки – 2017. 

На базі університету стартував ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

16 травня 2017 року

     16 травня 2017 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування розпочався ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія» для спеціальностей технологічних, інженерно-будівельних, транспортних, екологічних, медичних, аграрних і ветеринарних вищих навча 

Команда студентів факультету ветеринарної медицини завоювала дві бронзові нагороди у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади

16 травня 2017 року

     25-27 квітня на базі Подільського державного аграрно-технічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина», в якому взяли участь студенти з дев’яти факультеті 

Університет зустрів учасників II туру Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва»

16 травня 2017 року

     16 травня на базі факультету тваринництва і водних біоресурсів нашого університету стартував другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва». 

Студентка економічного факультету Оксана Гнесь – призер II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті»

16 травня 2017 року

     10-12 травня на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації  

Учені факультету землевпорядкування взяли участь у науковій конференції Baltic Surveying-2017 на базі Латвійського аграрного університету

16 травня 2017 року

     З 10 по 12 травня НПП факультету землевпорядкування НУБіП доценти Наталія Бавровська, В’ячеслав Богданець та старший викладач Іван Опенько виступили на міжнародній науков 

Факультет інформаційних технологій – UNIT Factory: нові можливості і перспективи

16 травня 2017 року

     Нещодавно ми з деканом факультету інформаційних технологій Оленою Глазуновою скористалися нагодою познайомитися з роботою єдиного в Україні навчального закладу, який працює за стандартами інноваційної французької школи 42.  

Державні службовці підтверджують свій статус

16 травня 2017 року

     16 травня 2017 року в ННІ післядипломної освіти розпочала роботу екзаменаційна комісія під головуванням директора благодійного фонду «Голосіївська інніціатива-2020» Євгена Томіна щодо захисту магістерських робіт випускників освітнього ступеня  

Середа
17.05.2017

В університеті розпочався фінальний етап традиційного VІ фестивалю студентської науки

17 травня 2017 року

      17 травня 2017 року у межах тижня науки в університеті розпочався фінальний етап традиційного VІ фестивалю студентської науки. 

На факультеті ветеринарної медицини відзначили Всеукраїнський день науки

17 травня 2017 року

     15 травня 2017 року до Всеукраїнського дня науки на факультеті ветеринарної медицини пройшла щорічна виставка наукових здобутків кафедр і заслухали звіти студентських наукових гуртків. 

Тетяна Мудрук: «Наука для мене – це чудовий шанс заявити про себе і отримати роботу своєї мрії»

17 травня 2017 року

     У II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці», участь у якому взяли 92 автори із 39 вишів, однією з переможців стала студентка магістратури факультету інформаційних технологій  

Другий день Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»: практичний тур фото

17 травня 2017 року

     Прекрасний весняний день 17 травня. Другий день змагань Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» видався не менш напруженим, ніж попередній. 

Нові програми MASHAV від посольства Ізраїлю

17 травня 2017 року

Шановні колеги!Раді повідомити, що посольство Ізраїлю анонсує нові курси професійної підготовки MASHAV для викладачів українських ВНЗ: 

Керівництво університету та студактив: разом проти нестатутних відносин

17 травня 2017 року

     17 травня. Традиційний діалог керівництва університету зі студентством знайшов своє продовження на сьогоднішній зустрічі, учасниками якої стали старости академічних груп та представники студентського самоврядування. 

Четвер
18.05.2017

18 травня університет прийматиме 450 учнів Київщини - переможців, призерів і учасників конкурсу наукових робіт Малої академії наук

18 травня 2017, 11:00

 18 травня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбудуться збори переможців, призерів і учасників конкурсу наукових робіт Малої академії наук України - учнів випускних класів шкіл Київської області. 

Майбутні лісники відвідали «Укрдержліспроект»

18 травня 2017 року

     Днями четвертокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства відвідали ВО «Укрдержліспроект». 

Вітаємо переможців Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 2017 року

18 травня 2017 року

     І ось настало 18 травня. До логічного завершення підійшла Всеукраїнська студентська олімпіада з напряму підготовки та спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва». Тож сьогодні усі учасники зібрались на церемонії вручення нагород. 

Команда НУБіП – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія»

18 травня 2017 року

      Сьогодні стали відомі переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія», який проходив на базі НУБіП. 

На базі університету пройшов обласний «День юного дослідника»

18 травня 2017 року

     «День юного дослідника» як складову ХІ Всеукраїнського фестивалю науки на базі нашого університету провели департамент освіти і науки Київської облдержадміністрації і обласний комунальний позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської молоді». 

Візерунком стала рідна Україна…

18 травня 2017 року

      Щорічно, у третій четвер травня, українці святкують День вишиванки, цього року цей день припадає на 18 травня. 

До університету завітали науковці Університету Пенсильванії (США) фото

18 травня 2017 року

     З офіційним візитом до Університету завітали науковці Університету Пенсильванії (США). Метою візиту є підготовка до організації короткотермінових курсів для студентів та НПП щодо сертифікації спеціалістів за напрямком Безпека продуктів харчування. 

Кафедрі філософії НУБіП 60 років

18 травня 2017 року

     18 травня 2017 року в університеті розпочала свою роботу міжнародна науково-практична конференція «Людина, суспільство, держава у філософському дискурсі: історія і сучасність», присвячена 60-річчю  

П'ятниця
19.05.2017

Делегація Університету штату Пенсильванія ознайомилася з базою факультету харчових технологій та якості продукції АПК

19 травня 2017 року

19 травня 2017 року факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України відвідала делегація з Університету штату Пенсильванія (Коледж сільськогосподарських наук): професори наук про харчові продукти Кетрін Каттер і Рамасвами Анантесваран та консультан 

Завершилася ХІІІ міжнародна наукова конференція «Раціональне використання енергії в техніці»

19 травня 2017 року

     Сьогодні завершила свою роботу традиційна (цього року триденна) ХІІІ міжнародна наукова конференція «Раціональне використання енергії в техніці», присвячена 86-й річниці від дня народження видатного громадянина і інженера Миколи Момоте 

Розпочато перевірку готовності навчальних лабораторій університету до нового навчального року

19 травня 2017 року

     Для покращення якості проведення практичного навчання студентів бакалаврату і магістратури та підготовки університету до нового 2017-2018 навчального року згідно наказу ректора від 15.05.2017 року №433 деканами факультетів, директорами ННІ спільно з представниками відділів, підпорядкованих проректору з навчальної і виховної роботи розпочато переві 

НУБіП відзначив День науки

19 травня 2017 року

     19 травня в університеті відбулося урочисте засідання, присвячене Дню науки, що стало своєрідним підсумком цьогорічного Фестивалю науки в університеті. 

НУБіП - лауреат премії Scopus Awards за найбільшу публікаційну активність

19 травня 2017 року

    19 травня з нагоди Дня науки в Міністерстві освіти і науки України відбулося урочисте вручення премій Scopus Awards Ukraine – відзнаки, започатковані МОН та компанією Elsevier, що є постачальником послуг, які надає найбільша база цитувань рецензованої наукової літератури 

Субота, неділя
20-21.05.2017

Третьокурсники факультету землевпорядкування вивчають особливості стереознімання

20 травня 2017 року

     На початку травня група третьокурсників факультету землевпорядкування під керівництвом доцента кафедри управління земельними ресурсами Євгена Бутенка провела стереознімання елементів заднього двору навчального корпусу №6. 

Лекція професора Вроцлавського природничого університету Ольгерда Кемпа про консолідацію земель – студентам і викладачам факультету землевпорядкування

20 травня 2017 року

    В рамах ЕРАЗМУС + на факультеті землевпорядкування відбулася зустріч студентів та викладачів з професором Вроцлавського природничого університету Ольгердом Кемпа. 

Магістри-механіки підвищують знання та вдосконалюють вміння на сучасному виробництві

21 травня 2017 року

     Магістри механіко-технологічного факультету взяли участь у практичному семінарі для студентів факультетів механізації вищих навчальних закладів України, який пройшов у селі Рославичі Васильківського району Київської області. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook