Календар подій

3.04.2017 – 9.04.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.04.2017

Ректорат звужений

3 квітня 2017, 8:30

Талановита Квітка і її послідовники

3 квітня 2017 року

     4 квітня музична громадськість відзначає день народження американської співачки українського походження Квітки Цісик. 

Декани факультетів та директори ННІ обговорили проведення Дня відкритих дверей для випускників технікумів та коледжів

3 квітня 2017 року

     Третього квітня за участі першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулася нарада деканів факультетів та директорів ННІ. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко винесла на обговорення питання щодо проведення в університеті Дня відкритих дверей  

Перший день «Весни – 2017»

3 квітня 2017 року

     Цього свята студентство НУБіП чекало понад три роки. Саме стільки фестиваль художньої творчості «Голосіївська весна» проходив не в актовій залі навчального корпусу № 3, а в інших стінах, тому підготовка до цьогорічного була дуже серйозною для усіх факультетів.  

Дмитро Холявко – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Економіка сільського господарства та АПК»

3 квітня 2017 року

     30-31 березня 2017 року на базі Подільського державного аграрно-технічного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом “Економіка сіл 

Переможниця II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук Світлана Голуб: «Час для зняття мораторію на землі сільськогосподарського призначення настав»

3 квітня 2017 року

     Остання декада березня і квітень – пора фінальних змагань Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Цьогоріч його початок ознаменувався для нашого університету успіхом. 

Українсько-Єгипетське співробітництво в навчальній та науковій сфері

3 квітня 2017 року

В рамках розширення міжнародного співробітництва 30 березня відбулась зустріч з нашими партнерами з Єгипту – представниками фірми El-Diry International – генеральним директором Махмудом Ель-Дири та професором Махмудом Або(ексміністр освіти Єгипту). 

Ректорат: не зупиняємо профорієнтацію і поліпшуємо якість навчання у відокремлених підрозділах

3 квітня 2017 року

     3 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Сьогодні делегація університету на чолі з ректором відбуває до Сполучених Штатів Америки, де буде пролонгована дія угоди про співпрацю з Державним Пенсільванським університетом. 

Проблеми галузі: на факультеті ветеринарної медицини пройшло чергове засідання робочої групи з підготовки та проведення Всеукраїнського круглого столу

3 квітня 2017 року

     27 березня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини пройшло чергове засідання робочої групи з підготовки та проведення Всеукраїнського круглого столу «Епізоотичний статус благополуччя України, як результат діяльності галузі ветеринарної медицини, та  

Вівторок
4.04.2017

Завантаж MS OFFICE 2016 на свій пристрій – візьми участь у конкурсі фото

4 квітня 2017, 17:40

     Шановні студенти та працівники НУБіП України, запрошуємо взяти участь у конкурсі "Завантаж MS Office 2016 на свій пристрій" (детальніше https://nubip.edu.ua/node/29631) 

В університеті тривають дні донора

4 квітня 2017 року

     4 квітня. В університеті вже другий день поспіль тривають дні донора, організовані Київським міським центром крові. 

Увага! 6 квітня о 15-00 загальноуніверситетський суботник в кампусі!

4 квітня 2017 року

 Шановні мешканці гуртожитків!У четвер, 6 квітня, о 15.00 буде проводитися суботник з поліпшення благоустрою в нашому студентському кампусі. Збір – біля вашого гуртожитку.Також в цей день буде організовано чистий четвер в кімнатах та на поверхах. 

Відкрита падача заявок на участь у Програмі ім. Клауса Топфера для майбутніх керівників у сфері охорони природи

4 квітня 2017 року

Шановні колеги!Раді повідомити, що падача заявок на участь у Програмі ім. Клауса Топфера для майбутніх керівників у сфері охорони природи з країн Центральної та Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії відкрита до 30 травня 2017 року. 

Інфекційна патологія лісового біорізноманіття в екосистемах України – у полі зору науковців університету

4 квітня 2017 року

     31 березня на базі кафедри біології лісу та мисливствознавства ННІ лісового і садово-паркового господарства спільно із Інститутом агроекології і природокористування НААН відбувся  

Магістерський ступінь варто отримати в НУБіП України: профорієнтаційна робота

4 квітня 2017 року

     Завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності Витвицька Ольга виступила з інформаційно-профорієнтаційною доповіддю у технічному коледжі Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя, котрий здійснює підготовку фа 

Другий день «Голосіївки»...

4 квітня 2017 року

     Ви помітили, як у Голосіївській республіці ожила природа і стало більше зелені ? І все тому, що прийшла весна! І другий день «Голосіївки» не зрадив весняних сподівань глядачів і журі, подарував їм настрій, позитив, щирі емоції і ... світло. 

Вивчаємо культуру виробництва на прикладі заводу Coca-Cola

4 квітня 2017 року

Cтуденти нашої alma mater вже вдруге за цей семестр відвідали завод "Кока-Кола Беверіджиз Україна", що розташований поблизу селища Велика Димерка у Броварському районі Київської області.  Ми мали можливість побачити виробництво найпопулярнішого в світі напою - газованої Кока- 

Доцент Дмитро Гентош: «Що таке фітопатологія, та чому вона так необхідна сучасним аграріям?» (ВІДЕО)

4 квітня 2017 року

Днями на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології НУБІП України завітали журналісти інформаційного каналу «Агро ТВ 999». Вони переадресували фахівцям запитання Об'єднання аграріїв України: «Що таке фітопатологія, та чому вона так необхідна сучасним аграріям?». 

Середа
5.04.2017

Профорієнтація: викладачі факультету землевпорядкування зустрілися з старшокласниками спеціалізованої школи №73 в м. Києві

5 квітня 2017 року

    Продовжуючи профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент кафедри землевпорядного проектування Гунько Людмила разом з заступником декана факультету землевпорядкування з навчальної 

Випускники бакалаврату юридичного факультету висловилися за продовження навчання в магістратурі

5 квітня 2017 року

     В рамках підготовки до звіту юридичного факультету на квітневому засіданні вченої ради соціологічна служба університету опитала студентів другого, третього четвертого курсів бакалаврату та першого року навчання магістратури, які навчаються за спеціальністю «Право». 

Посади своє дерево…

5 квітня 2017 року

     Народна мудрість вчить: аби недарма прожити на світі, треба збудувати будинок, виховати дитину й посадити дерево. Студенти 10-ї групи 4-го курсу економічного факультету, напередодні отримання дипломів бакалавра, вирішили розпочати з садіння дерева. 

Без магістратури справжнім інженером не станеш

5 квітня 2017 року

     Серед вируючих емоцій з нагоди вручення довгоочікуваних дипломів випускникам магістратури заочної форми навчання спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження ми поспілкувались відразу з двома випускниками – 

«Голосіївська весна» буяє талантами наших студентів фото

5 квітня 2017 року

      Ранок 5 квітня видався похмурим і дощовим, та що ближче було до обідньої пори, то яснішало небо і яскравішало сонечко. 

Студенти факультету ветеринарної медицини НУБіП України – призери ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт фото

5 квітня 2017 року

Студенти  факультету ветеринарної медицини НУБіП України прийняли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який відбувся 30 березня 2017 р. на базі факультету ветеринарної медицини Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету (м. Дніпро). 

Делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком відвідує університет штату Пенсільванія, США

5 квітня 2017 року

     З початку тижня делегація НУБіП на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком перебуває в Сполучених Штатах Америки, де знайомиться з Державним університетом штату Пенсільванія. 

Володимир Отченашко про здобутки науковців НУБіП в ефірі телеканалу Рада (ВІДЕО)

5 квітня 2017 року

4 квітня на парламентському телеканалі "РАДА" у програмі "НАУКА XXI" (спільний проект з Комітетом Верховної Ради України з питань науки і освіти) про здобутки науковців НУБіП виступив начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко  

Вчені НУБіП на конференції «Сільське господарство XXI століття – проблеми та виклики» у Вроцлаві фото

5 квітня 2017 року

     28-29 березня 2017 у Вроцлаві (Польща) проходила ІІ науково-практична конференція «Сільське господарство XXI століття – проблеми та виклики», участь у якій взяли науковці з кафедр стандартизації та сертифікації с.-г. 

Світлій пам’яті Попова Олександра Євгенійовича...

5 квітня 2017 року

  Найдорожчі не вмирають, вони лиш поруч з нами не живуть…     5 квітня 2017 року на 65 році життя пішов з життя завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій ПОПОВ Олександр Євгенійович. 

Помилки земельного кадастру в Україні: класифікація, причини виникнення, порядок виправлення

5 квітня 2017 року

     Саме під такою назвою відбувся науково-практичний семінар на факультеті землевпорядкування, який зібрав за одним столом представників державних органів, державних підприємств, науковців та підприємців. 

НУБіП – Словацький аграрний університет в м.Нітра: започатковано програму подвійних дипломів

5 квітня 2017 року

5 квітня Національний університет біоресурсів і природокористування України відвідала делегація Словацького аграрного університету в м.Нітра на чолі з деканом факультету економіки та менеджменту Єлєною Горською. 

Стипендії на навчання від Уряду Словацької Республіки

5 квітня 2017 року

Уряд Словацької Республіки в рамках офіційної допомоги в цілях розвитку (Official Development Assistance, ODA) надає стипендії громадянам України на навчання в 2017/2018 академічному році у вищих навчальних закладах Словацької Республіки. 

Четвер
6.04.2017

В університеті розпочала роботу конференція «Здоров’я лісів, екосистемні послуги та лісові продукти для суспільства»

6 квітня 2017 року

     6 квітня 2017 в університеті розпочала свою роботу науково-практична конференція «Здоров’я лісів, екосистемні послуги та лісові продукти для суспільства». 

Декани факультетів та директори інститутів спільно з відповідальними від ННІ лісового і садово-паркового господарства удосконалюють плани озеленення території університету

6 квітня 2017 року

     Шостого квітня за участі першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулася нарада деканів факультетів та директорів ННІ спільно з відповідальними за озелененнявід ННІ лісового і садово-паркового господарства. 

Профорієнтація кафедри комп’ютерних систем і мереж: Черкащина

6 квітня 2017 року

     Викладачі кафедри комп’ютерних систем і мереж факультету інформаційних технологій доценти Андрій Блозва і Дмитро Касаткін провели зустрічі зі старшокласниками Черкаської області, а саме навчально-виховного комплексу  

Стипендія професора Станіслава Толпи від Вроцлавського природничого університету

6 квітня 2017 року

Шановні колегиВроцлавський природничий університет оголошує набір на стипендію професора Станіслава Толпи, 2017-2018 навчальний рік.Стипендія призначена для кандидатів: 

15-річчя співпраці факультету аграрного менеджменту НУБіП України та факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м. Нітра) відзначено підписанням Угоди про подвійні дипломи магістра! фото

6 квітня 2017 року

     5 квітня 2017 року відбулася зустріч Анатолія Остапчука, декана факультету аграрного менеджменту НУБіП України, та Єлєни Горської, декана факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету,  

Підготовка електронних начальних курсів до атестації: майстер-клас на факультеті інформаційних технологій

6 квітня 2017 року

     5-го квітня 2017 року в аудиторії 230 15-го навчального корпусу Центром дистанційних технологій навчання факультету інформаційних технологій проведено майстер-клас з підготовки електронних навчальних курсів до атестації. 

Студентська толока у студмістечку

6 квітня 2017 року

     Кілька днів поспіль студенти гуртожитків кампусу – і в районі вулиці Ломоносова, і в районах вулиць Генерала Родімцева та Блакитного – з ініціативи ректорату, підтриманою дирекцією студентського містечка і студентськими радами,облагороджують територію і вирішують внутрішньогуртожитківські господарські проблеми. 

Чи навчимося колись зберігати святині власного народу?

6 квітня 2017 року

     Знайомство з духовними перлинами України другокурсників гуманітарно-педагогічного факультету розпочалося із Свято-Троїцького Іонинського монастиря, що знаходиться на дніпровській кручі, розташованій на південній окраїні Києво-Печерської Лаври. 

Кураж «Голосіївської весни»... фото

6 квітня 2017 року

     Пам’ятаєте, Наталія Бучинська співає , що весна, коли приходить, «спокою не зна…» ? У нас теж весна, але «спокою не зна» журі фестивалю. Щодня нові таланти, щодня оригінальні режисерські рішення, щодня приємні несподіванки.  

П'ятниця
7.04.2017

Увага! Стартують змагання з плавання

7 квітня 2017, 12:00

     7 квітня 2017 року о 12 годині відбудуться змагання з плавання в рамках спартакіади серед професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, що розташовані на території Голосіївського району м. 

Програма академічних обмінів для студентів та випускників ім. Фулбрайта 2018-2019

7 квітня 2017 року

Шановні колеги!До 16 травня 2017 року фулбрайтівський офіс приймає анкети на конкурс Fulbright Graduate Student Program. 

Методологічні засади економічної оцінки підприємницької діяльності в аграрному секторі – у полі зору вчених університету

7 квітня 2017 року

     6 квітня на базі економічного факультету кафедрами економіки підприємства ім. проф. 

Продовжуючи співпрацю з Варшавським університетом наук про життя

7 квітня 2017 року

     Черговим кроком із продовженням спільного проекту НУБіП та Варшавського університету наук про життя з підготовки магістрів з подвійними дипломами стало стажування у польському виші в.о. 

На економічному факультеті для аспірантів та викладачів стартував спецкурс «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги «AGMEMOD UA»

7 квітня 2017 року

     5 квітня на економічному факультеті стартував спецкурс «Моделювання впливу політичних рішень на аграрний сектор за допомогою моделі часткової рівноваги «AGMEMOD UA» в рамках програми підготовки аспірантів. 

Нові курси MASHAV від посольства Ізраїлю

7 квітня 2017 року

Шановні колеги!Раді повідомити, що посольство Ізраїлю анонсує нові курси професійної підготовки MASHAV для викладачів українських ВНЗ: 

В університеті відкрито нову спеціальність - «Психологія»!

7 квітня 2017 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України  успішно ліцензував спеціальність 053 «Психологія» освітнього рівня «бакалавр»!  

Чистий четвер для третього корпусу

7 квітня 2017 року

    У четвер студенти, завідувачі кафедр і викладачі на чолі з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Василем Шинкаруком зібрались для весняного, передсвяткового прибирання території навколо 3-го навчального корпусу. 

Фініш «Голосіївської весни» фото

7 квітня 2017 року

      Ось і п’ятниця, 7 квітня, світлий день Благовіщення. Він мав би бути найлегшим для фестивалю, адже програму представляли лиш два факультети університету, проте таким не став: пристрасті розпалювались, очікування ставало все нестерпнішим. 

На агробіологічному факультеті реалізують наскрізну практичну підготовку студентів

7 квітня 2017 року

     За рішенням вченої ради агробіологічного факультету, кафедрами технологічного спрямування вперше в Україні розроблено цілісну наскрізну програму практичної підготовки для всіх освітніх рівнів, яка включає: ознайомчо-агрономічні (1-2 курси), навчальні (2-3 кур 

Ремонти дахів обчислюються… в гектарах

7 квітня 2017 року

     Весна принесла з собою не лише першоцвіти, березовий сік і розквітлу магнолію, а й новий етап ремонтних робіт на багатьох об’єктах університету. В тому числі – і перекриття дахів. Сьогодні площі перекриття споруд обчислюються… в гектарах! Якщо конкретніше, то 1,7 га. 

Субота, неділя
8-9.04.2017

Даша Грицак: хочу навчатися у найкращому виші, де готують лікарів ветеринарної медицини – НУБіП!

8 квітня 2017 року

     День відкритих дверей для школярів Київщини, який нещодавно пройшов в університеті, став подією і для господарів, і для гостей. Перші – доклали максимум зусиль, аби якнайкраще представити свої підрозділи. 

Підвищуємо рівень англійської мови: в університеті запрацювали курси для викладачів

8 квітня 2017 року

     З березня 2017 року за сприяння керівництва ННІ післядипломної освіти в університеті розпочалися заняття з ділової та професійної англійської мови і методики викладання нею. 

Намічено перспективи розвитку Бережанського агротехнічного інституту

8 квітня 2017 року

     6 квітня делегація університету відвідала ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». Предметом зустрічі з трудовим колективом стало обговорення шляхів подальшого розвитку вишу. 

Слухачі Малої академії наук - майбутні студенти ННІ лісового та садово-паркового господарства

8 квітня 2017 року

Цього тижня у відділенні екології та аграрних наук Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України відбувся третій етап Всеукраїнського конкурсу захисту власних науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. 

Богдан Пустовар – переможець 83-ї міжнародної наукової конференції «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

8 квітня 2017 року

     5-6 квітня студенти магістерської програми кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. 

Студенти ФАМ взяли участь в майстер-класі «Навички ефективної презентації» від керівника відділу розвитку та навчання «1+1 Медіа» Вікторії Гнап

9 квітня 2017 року

     Сучасний світ буквально вимагає від нас уміння гарно говорити, презентувати себе, бути оратором. Мабуть у всіх виникали питання:Для чого ти виступаєш перед публікою?Чого хочеш досягти?Якого ефекту очікуєш? 

Кадровий аудит в студмістечку

9 квітня 2017 року

     У студентському клубі гуртожитку № 11 відбулася нарада за участі дирекції студмістечка, завідувачів гуртожитків та заступника начальника відділу кадрів Валентини Шаповал.  

Умань – це не лише місце для відпочинку, а й перспективний майданчик для профорієнтаційної роботи кафедри інформаційних і дистанційних технологій

9 квітня 2017 року

     Кафедра інформаційних і дистанційних технологій, розуміючи необхідність залучення абітурієнтів, продовжила свою профорієнтаційну роботу в Уманському районі Черкаської області. 

Голова ради роботодавців факультету землевпорядкування Ігор Яцук привітав магістрів з випуском і спланував спільну профорієнтаційну роботу факультету фото

9 квітня 2017 року

     На факультеті землевпорядкування відбувся випуск магістрів заочної форми навчання. 

Факультет інформаційних технологій продовжує профорієнтаційну роботу козацьким краєм – Чигиринщиною

9 квітня 2017 року

     Вибір професії та роботи завжди був надзвичайно важливим, оскільки від цього залежить весь життєвий шлях людини. 

Олександра Пархоменко - заслужений майстер спорту України, яка обрала педагогіку та інформаційні технології

9 квітня 2017 року

     Нещодавно аспірантці кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Олександрі Пархоменко присвоєно звання заслуженого майстра спорту Укр 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook