Календар подій

27.02.2017 – 5.03.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
27.02.2017

Ректорат звужений

27 лютого 2017, 8:30

Заміна ламп на енергоощадливі – одне з першочергових завдань для студрад гуртожитків і студмістечка

27 лютого 2017 року

     Одним із заходів з енергозбереження та підвищення енергоефективності в університеті є заміна ламп на сучасні економічні. Дійшла, як кажуть, і черга до гуртожитку №1.  

Ректорат концентрує зусилля на профорієнтаційній роботі

27 лютого 2017 року

     27 лютого 2017 року відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на виконанні доручень ректора за минулий тиждень і плануванні роботи на поточний. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів поглиблює наукову кооперацію

27 лютого 2017 року

     В сучасному глобалізованому світі виклики, що постають перед виробниками тваринницької продукції, не є специфічними для однієї країни, а стосуються цілих регіонів або навіть міжнародних ринків. Спільні завдання потребують скоординованого вирішення. 

Вівторок
28.02.2017

АНОНС: 28 лютого о 8-10 дивіться інтерв'ю з Ларисою Баль-Прилипко на телеканалі 1+1

28 лютого 2017, 8:10

     28 лютого 2017 о 810  декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, професор Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко у телепрограмі "Сніданок з 1+1"  каналу 1+1  розповість про якість і безпечність різнома 

Міжнародна компанія з виготовлення деревообробного обладнання іде на співпрацю з університетом

28 лютого 2017 року

     У продовження ділових зустрічей ректора університету Станіслава Ніколаєнка 28 лютого 2017 року в аудиторії 69 навчального корпусу № 1 НУБіП України відбулася зустріч президента компанії Wood-Mizer Роберта Багінскі, директора з продажів Wood-Mizer Кшиштоф 

Магістри підтверджують свої знання

28 лютого 2017 року

     27 лютого 2017 року відбулося оцінювання залишкових знань студентів магістратури першого року навчання навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження, факультету ветеринарної медицини  

Марія Ярмак, Лідія Лободіна, Анастасія Лесів – переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з біології тварин

28 лютого 2017 року

     У І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») взяли участь 70 студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини освітнього ступеня «Бакалавр». 

Викладачі ФАМ зустрілися зі старшокласниками Ставищ: важливо своєчасно інформувати про умови вступу до вишу і перелік його спеціальностей

28 лютого 2017 року

     Представники факультету аграрного менеджменту професори Руслан Буряк (кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі), Леся Забуранна (кафедра менеджменту ім. Й.С. 

Національний музей історії України відчинив свої двері для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

28 лютого 2017 року

     27 лютого 2017 року студенти І курсу спеціальності "Харчові технології" факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК разом зі своїм наставником, доцентом кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК від 

Співробітники ННІ ЛіСПГ, Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж провели науково-практичний семінар для інженерів з охорони та захисту лісу лісогосподарських підприємств

28 лютого 2017 року

     Співробітники ННІ ЛіСПГ, Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж провели науково-практичний семінар для інженерів з охорони та захисту лісу державних підприємств щодо сучасних підходів до організації інтегрованих систем упра 

Продовжуємо профорієнтацію: представники економічного факультету відвідали Згурівщину

28 лютого 2017 року

     Завершуючи двотижневе профорієнтаційне турне актив економічного факультету у складі викладачів та заступників Гузь М.М., Музиченком А.О. та Шиш А.М. на чолі з деканом Дібровою А.Д. та за підтримки представника приймальної комісі 

Середа
1.03.2017

Студентська олімпіада з філософії

1 березня 2017, 14:50

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у першому турі олімпіади з філософських дисциплін (філософія, релігієзнавство, логіка, філософія науки).  

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Проблеми та перспективи використання геодезичної системи координат УСК-2000 при виконанні робіт із землеустрою та веденні кадастрів»

1 березня 2017, 9:00

 ЗАПРОШЕННЯна Всеукраїнський науково-практичний  семінар з вивчення досвіду регулювання земельних відносин на тему: 

Команда гуртожитку №10 перемогла у турнірі з шахів

1 березня 2017 року

     З 16 по 28 лютого 2017 року з ініціативи ННЦ виховної роботи та соціального розвитку та за підтримки кафедри фізичного виховання пройшли змагання з шахів за програмою спартакіади студентів, які проживають у гуртожитках НУБіП. 

Рівень підготовки вступників – головний критерій відбору абітурієнтів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

1 березня 2017 року

     У Сумському коледжі харчової промисловості відбулася незвичайна за формою зустріч студентів і викладачів спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» з доцентом кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. 

Студентський штаб профорієнтації факультету інформаційних технологій продовжує активну роботу

1 березня 2017 року

     На повну силу працює студентський штаб профорієнтації на факультеті. Студенти розуміють, що профорієнтаційна робота - це не тільки ознайомлення з можливостями вступу за різними спеціальностями в університеті, але і допомога майбутнім абітурієнтам у виборі правильного і затребуваного фаху. 

Навчальний процес і бібліотека – невід’ємні складові університету

1 березня 2017 року

     Навчальний процес будь-якого  університету важко уявити без бібліотеки, а отже і без книги, адже протягом всього життя ми постійно звертаємося до книги – до підручника, словника, енциклопедії чи просто до художнього видання, а значить, і до бібліотеки.  

Дружба без кордонів: гуманітарії розвивають співпрацю з Францією

1 березня 2017 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет тривалий час співпрацює із асоціацією «Дружба без кордонів» (Франція). 

Угорська стипендіальна програма для іноземних студентів (РЕЄСТРАЦІЯ ДО 5 БЕРЕЗНЯ)

1 березня 2017 року

Шановні студенти!Уряд Угорщини надає студегтам можливість безкоштовного навчання за урядовою програмою "Stipendium Hungaricum" в Будапештському університеті.Особливості програми: 

Професійна орієнтація в загальноосвітніх закладах Житомирщини

1 березня 2017 року

     28 лютого та 1 березня 2017 року було проведено профорієнтаційні заходи в місті Радомишль Житомирської області серед школярів 11 класів таких начальних закладів:  

Освітній проект в Україні - GoCamp

1 березня 2017 року

Шановні студенти! 

Літня школа в університеті Хоенхайм, Німеччина

1 березня 2017 року

Шановні студенти!Пропонуємо Вам відвідати літню школу, створену на базі Хоенхаймського університету. Усю необхідну інформацію ви можете переглянути за >>посиланням<<, а також ознайомитися з деякими деталями нижче. 

СТАРТУВАЛА НАВЧАЛЬНО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА В ЛОНДОНІ LEAD PROGRAMME 2017

1 березня 2017 року

Шановні студенти!Розпочато прийом заявок на участь у навчaльно-професійній програмі в найкращих інституціях Лондона – LEAD Programme: Leadership, Education and Development.Протягом 14 днів у Лондоні Ви зможете: 

Четвер
2.03.2017

Агробіологи обрали містера і міс факультету – Дмитра Ковальковського і Людмилу Комар

2 березня 2017 року

     В останній день зими на агробіологічному факультеті відбулася одна з найочікуваніших подій року – конкурс «Міс і Містер АБФ 2017». За цей титул боролись шість найартистичніших хлопців і стільки ж найчарівніших дівчат.  

Тетяна Мілантьєва – переможниця I етапу Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

2 березня 2017 року

     Напередодні весни, 27 і 28 лютого, пройшов I етап Всеукраїнської олімпіади з біотехнології. 

Студенти юридичного факультету вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні

2 березня 2017 року

     За ініціативою студентського активу юридичного факультету було проведено день Вшанування пам’яті Небесної сотні. 

Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з автоматизації

2 березня 2017 року

     На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. 

Профорієнтаційна робота на Печерських пагорбах

2 березня 2017 року

     Представники кафедри аграрного консалтингу та сервісу зустрілися з учнями старших класів спеціалізованої школи № 181 з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району Києва.  

П'ятниця
3.03.2017

BookCrossing: читай та розвивайся

3 березня 2017 року

     В університеті стартував проект «Книжкова полиця». Його організатори – профком студентів і аспірантів НУБіП і наукова бібліотека – мали на меті популяризувати серед молоді читання у час новітніх технологій. 

В Університеті триває оцінювання залишкових знань студентів магістратури

3 березня 2017 року

     Протягом тижня до тестування, яке проходить на виконання наказу ректора університету від 15.02.2017 р. 

Облаштовуємо лекційні аудиторії відбудованого корпусу

3 березня 2017 року

     Найважча, найважливіша і найвідповідальніша частина студентського життя – освітній процес. І звичайно, комфортні умови в навчальних аудиторіях сприяють цьому, а особливо, коли все нове. 

Субота, неділя
4-5.03.2017

Викладачі і студенти університету взяли участь у Зимовому зерновому конгресі

4 березня 2017 року

     Традиційно в зимовий період проводиться значна кількість заходів, присвячених теоретичним та практичним питанням щодо ефективності виробництва продукції рослинництва. 

Учні шкільних лісництв Київщини – майбутні студенти НУБіП України

4 березня 2017 року

Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства активно продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкільних лісництв України. 

Вітчизняний і світовий досвід виробництва нішевих овочевих культур – нашим гуртківцям-овочівникам фото

4 березня 2017 року

      Цього тижня відбулось чергове засідання наукового студентського гуртка «Овочівник», на якому піднімали питання щодо впровадження сучасних підходів до технологій вирощування і післязбиральної доробки нішевих овочевих к 

На економічному факультеті стартувала акція «Відвідай рідну школу – подаруй книжку!»

4 березня 2017 року

     На економічному факультеті започатковано нову форму профорієнтаційної роботи: тут стартувала акція «Відвідай рідну школу – подаруй книжку!». 

Визначилися переможці змагань з жиму штанги лежачи

4 березня 2017 року

     У гуртожитку № 8 за ініціативи студентської ради та завідуючої гуртожитком при підтримці дирекції студентського містечка пройшли змагання з жиму штанги лежачи. Участь в них брали стронгмени гуртожитків № 1, 2, 3, 8.  

На кафедрі епізоотології та організації ветеринарної справи провели заняття-конференцію

4 березня 2017 року

     Одним із напрямків успішного навчання – є створення умов, за яких студенти мали б цікавість до самостійної роботи. Одним з напрямків до заохочення студентів є проведення занять-конференцій, які практикуються на кафедрі епізоотології та організації ветеринарної справи при викладанні дисциплін студентам ОС «Магістр». 

Олексій Копитов став кращим серед студентів університету в агрономії

4 березня 2017 року

     Відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Агорономії», участь в якій взяли 85 студентів ОС «Бакалавр» та «Магістр». 

«Книжкова полиця» поділиться книгою з друзями

5 березня 2017, 9:00

 Першу поличку для BookCrossing активісти встановили у 4-му корпусі в читальній залі наукової бібліотеки. 

Майбутні інженери занурилися в історичні витоки Української держави

5 березня 2017 року

     В останні дні зими студенти першого курсу механіко-технологічного факультету разом з кураторами відвідали Національний музей історії України, який був заснований ще у 1899 році і має дуже цікаву історію.  

Кафедра аграрного консалтингу та сервісу запросила випускників шкіл Київщини вступати до НУБіП

5 березня 2017 року

     На порозі – весна. Школярі випускних класів готуються до ЗНО, вибирають майбутню професію. 

Мед не тільки ложкою

5 березня 2017 року

       “Колись мед був у широкому вжитку, але з того часу, як з’явився цукор, споживання меду дуже зменшилось. Тому зараз особливого попиту на нього нема, а єдиний вихід щодо збуту меду, це переробка його в медове питво. Виготовлений добре мед, як каже проф. Цесельський, значно кращий за дорогі закордонні вина. 

В університеті відкриється стартап-школа

5 березня 2017 року

          За ініціативи Наукового парку НУБіП «Стале природокористування та якість життя» відбулась зустріч-дискусія «Стартап – це процес, який ідею перетворює на успішний бізнес». 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook